Η δικιά μου άποψη είναι, ότι ο συνδυασμός Ξυλόκαστρο - Όσιος Πατάπιος είναι αρκετά καλός. Δηλαδή παραλιακά αλλά και σε ενα μεγάλο ορεινό κομμάτι της Κορινθίας υπάρχει καλή τηλεοπτικη κάλυψη. Ενταξει, πουθενά δεν γίνεται μόνο με 2 Κ.Ε. να καλύψης τα παντα ! Γι αυτό υπάρχουν και τα Gap Filler για τις ορεινές περιοχές. Επίσης η κάλυψη στα παράλια του Κορινθιακού κόλπου απο το Κ.Ε. Ξυλοκάστρου κατα την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερη απο το Κ.Ε. Γερανείων.
Μην ξεχνάς ότι το Κ.Ε. Άη Γιώργης ήταν πολύ χαμηλά σε ύψος (σχεδόν δίπλα απο την θάλασσα) και γι'αυτό θεωρώ εντελώς λάθος την σύγκριση που κάνεις με τα υπόλοιπα Κ.Ε. που είναι σε πολύ μεγάλο ύψος.
Αν εσύ δεν είχες σήμα στα παράλια της Βοιωτίας απο ένα Κ.Ε. του Νομού Κορινθίας που έκανες την λήψη, τότε τι να πω και εγώ που είμαι στην παραλιακή Κορινθία, και δεν είχα ποτέ καλό τηλεοπτικό σήμα (ούτε καν μέτριο) απο ένα Κ.Ε. του Νομού μου?
Το θέμα δεν είναι η Σούπερ κάλυψη των Γερανείων, αλλά τι προβλήματα καλύψης έχει το συγκεκριμένο κέντρο μέσα στον νομό Κορινθίας! Εγώ αυτό το πράγμα αναφέρω εδω πέρα, με βάση τις λήψεις εδώ στην περιοχή μου, και φυσικά πολύ θα ήθελα το συγκεκριμένο κέντρο να λειτουργούσε και αυτό ψηφιακά σε SFN μαζί με τα άλλα Κ.Ε., γιατί σίγουρα θα μπορούσε να καλύψει διάφορα τυφλά σημεία του Ξυλοκάστρου-Όσιου Πατάπιου.
Το ότι τα Γεράνεια, στέλνουν σήμα π.χ. στην Αττική ή στις Κυκλαδες ή στην Κρήτη κτλ, αυτό δεν λέει και πολλά, γιατί μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε άλλα allotments. Το θέμα είναι, το κάθε Κ.Ε. τι έχει να προσφέρει στην περιοχή του !