Το Ξυλόκαστρο είναι στα 720 μ, ο Όσιος Ποτάπιος στα 480 μ και τα Γεράνεια στα 1.350 μ!!!
Η σωστή λύση θα ήταν ένα σοβαρό ΚΕ στα Γεράνεια (πχ 1.000 Watt) και δύο μικρότεροι πομποί (πχ 10 Watt) σε Ξυλόκαστρο και Όσιο Ποτάπιο.
Με μικρότερο κόστος θα καλύπτονταν πλήρως όλος ο Κορινθιακός μέχρι Αίγιο, Σελιανίτικα, Λόγγο & Ναύπακτο, όλες οι τρύπες στην ορεινή Κορινθία που σήμερα υποφέρουν, πολλά δύσκολα σημεία σε Στερεά, Αργολίδα, Αρκαδία – φυσικά και το δικό μου σπίτι στα Στραβά.
Το έχω γράψει και παραπάνω: Η ΕΡΤ είχε τέλεια υποδομή με τεράστιο τσιμεντένιο πύργο στα Γεράνεια, αλλά τα ιδιωτικά κανάλια δεν είχαν το παραμικρό σαν υποδομή σε αυτή τη θέση, άρα θα έπρεπε να ξηλωθούν κανονικά από την αρχή για να στήσουν ένα ισχυρό ΚΕ.
Αυτός ήταν ο λόγος που πριν το διαγωνισμό άλλαξαν τη μελέτη Κανάτα, η οποία φυσικά προέβλεπε κανονικά & λογικά τα Γεράνεια.
Δεν διαφωνούμε πάντως D_S …
Και εγώ θεωρώ πως Ξυλόκαστρο και Όσιος Ποτάπιος είναι απαραίτητοι για να καλύψουν την τρύπα από τη 2η κορυφή των Γερανείων πάνω από τον Όσιο Ποτάπιο και μερικές μικρότερες τρύπες. Άλλωστε αυτή είναι η λογική των SFN.
Απλά αν είχαμε τα Γεράνεια, θα είχαν λυθεί πολλά από τα σημερινά προβλήματα και μάλιστα με μικρότερο κόστος από το τωρινό, συν τα Gap Fillers που θα απαιτηθούν.