Το θέμα δεν είναι η Σούπερ κάλυψη των Γερανείων, αλλά τι προβλήματα καλύψης έχει το συγκεκριμένο κέντρο μέσα στον νομό Κορινθίας! Εγώ αυτό το πράγμα αναφέρω εδω πέρα, με βάση τις λήψεις εδώ στην περιοχή μου, και φυσικά πολύ θα ήθελα το συγκεκριμένο κέντρο να λειτουργούσε και αυτό ψηφιακά σε SFN μαζί με τα άλλα Κ.Ε., γιατί σίγουρα θα μπορούσε να καλύψει διάφορα τυφλά σημεία του Ξυλοκάστρου-Όσιου Πατάπιου.
Το ότι τα Γεράνεια, στέλνουν σήμα π.χ. στην Αττική ή στις Κυκλαδες ή στην Κρήτη κτλ, αυτό δεν λέει και πολλά, γιατί μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε άλλα allotments. Το θέμα είναι, το κάθε Κ.Ε. τι έχει να προσφέρει στην περιοχή του !
Αυτό είναι το λάθος. Ότι σκέφτεσαι μόνο για τον νομό Κορινθίας κι όχι για ολόκληρο τον Κορινθιακό. Για μία σκίαση των Γερανείων στα παράλια της Κορινθίας που λύνεται με ένα συμπληρωματικό κέντρο εκπομπής, προτιμάς Το Ξυλόκαστρο και τον Όσιο Πατάπιο αντί των Γερανείων.
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Thanassis ότι η ΕΡΤ έχει τέλεια υποδομή κι εγώ θα συμπληρώσω... και σχεδιασμό!