το σπίτι μου είναι ένα παλιό απ αυτά τα προσφυγικά που βρίσκονται στην περιοχή χαμηλά οδος γεωργίου πραίδου όποιος ξέρει εκεί γύρω την περιοχή εγώ πιστεύω δεν θα μπορέσω καθόλου διότι το σπίτι πρώτον είναι χαμηλά και δεύτερον απ όποια κατεύθυνση που είναι τα κέντρα εκπομπής Αρόη,Αίνος,Ακαρνανικά εγώ Αρόη προτιμάω 100% είναι γύρω γύρω σπίτια,κατα τ άλλα το Μεσολόγγι λαμβάνει καλύτερο σήμα και οι περισσότεροι βλέπουν απ Αρόη?διότι εκεί σε εμένα στην γειτονιά μου στην περιοχή επι αναλογικής εποχής είχα κεραία πάνω στην ταράτσα που κοιτούσε Αρόη,Παναχαϊκό στην ίδια κατεύθυνση είναι και τα έπιανα μια χαρά βέβαια νομίζω με ενισχυτή ήταν η κεραία που είχα και τ έπιανα όλα αλλά τώρα αυτή μου έχει πέσει ο ενισχυτής και η κεραία έχει σκουριάσει και για έναν προσωπικό λόγο που εγώ δεν συμφωνώ δεν μπορώ να βάλω κεραία πάνω,τώρα όμως όπως αναφέρω και ποιο πάνω κοιτάω τις κεραίες των άλλων σπιτιών στην γειτονιά και βλέπω οι περισσότερες να κοιτάνε προς τα Ακαρνανικά μήπως τις έχουν γυρίσει προς τα εκεί λόγω του ότι θέλουν να βλέπουν τα περιφερειακά της ζώνης 5?γιατί κατα τ άλλα το Μεσολόγγι απ Αρόη δεν λαμβάνει το καλύτερο σήμα?