Τελικά παιδιά την έβαλα την καινούργια κεραία στο σπίτι μου στο Μεσολόγγι στην περιοχή βίγλα που σας ανέφερα παραπάνω.
νωρίτερα πριν έρθει ο τεχνικός, επειδή εγώ είχα φτάσει στο Μεσολόγγι απ την Πάτρα πιο νωρίτερα απ την ώρα που είχα κανονίσει με τον τεχνικό, ανέβηκα πάνω στην ταράτσα εγώ.
η παλιά κεραία πεσμένη πάνω στην κλιματαριά που βρίσκεται πάνω στην ταράτσα, όπως σας τα έχω αναφέρει και παραπάνω για την παλιά πως είχε πέσει πάνω στην κλιματαριά της ταράτσας το μεγαλύτερο μέρος του ιστού μαζί με την κεραία.
η συγκεκριμένη που είχα η παλιά ήταν απ αυτές με το πλέγμα που ήταν όλο ανακλαστήρας γύρω γύρω αυτή είχε σπάσει το μπροστινό της μέρος και δίπλα απ αυτήν πεσμένη και μια vhf μικρή κεραία που είχε παλιά πάνω ο ιστός για προς τον Αίνο.
ο ιστός ήταν μέσα στην σκουριά.
να φανταστείτε ότι το ψηλότερο μέρος του ιστού μιλάμε για ιστό 3-3,5 ύψος.
όπως ήταν πάνω στην κλιματαριά σκαρφάλωσα σε μια σκάλα που είχα όπως ήταν γυρμένη η κεραία μαζί με τον ιστό.
προσπάθησα να την κατεβάσω και ο ιστός απ την σκουριά είχε κοπεί το πάνω μέρος του με την κυρίως κεραία που είχα αυτήν με το πλέγμα και ο υπόλοιπος έτοιμος ήταν να κοπεί απ πλαστικό ήτανε, και τελικά πάνω στον ιστό εκείνο το κουτί που ήταν ήταν ενισχυτής ο οποίος άνοιξα το καπάκι και ήταν μέσα στην σκουριά.
έλεγα να τον κρατήσω μπάς και λειτουργεί αλλά μου είπε ο τεχνικός όταν ήρθε με καμια ελπίδα έτσι όπως ήταν δεν μπορούσε να λειτουργεί.
μου λέει και λέω πως τόσο καιρό πιο παλιά πριν πέσει η κεραία δεν μου είχε καεί ο ενισχυτής διότι επειδή είχε 1 είσοδο για μία κεραία.
αυτός ο τεχνικός τότε πριν απ χρόνια που την έβαζε σε εκείνη την είσοδο είχε χώσει και το καλώδιο στην ίδια είσοδο και το καλώδιο που πήγαινε στην vhf κεραία,
έτσι αργότερα ήρθε ο τεχνικός του είχα πει να μου φέρει την televes την t force την τριπολική με 2 μέτρα ιστό στην ταράτσα στο ίδιο σημείο που ήταν και η άλλη και του είπα να την βάλει να κοιτάει προς Αρόη είχε και αυτός δικό του monitor μαζί του να βλέπει και τελικά πιάσαμε όπως ήταν βέβαια αναμενόμενο την Αρόη αλλά ενώ την είχαμε να κοιτάει Αρόη έβλεπα ότι καλούτσικα έπιανε και λίγο τα Ακαρνανικά,
έτσι λοιπόν την βάλαμε να βλέπει Αρόη για να βλέπω απ την Αρόη τα ψηφιακά αλλά επειδή έχω 2 τηλεοράσεις κάτω στο σπίτι μου είπε θα χρειαστώ και άλλον ενισχυτή έτσι μου έβαλε έναν mistral 30db
τώρα βέβαια δεν έχω μπορέσει να μπώ με στο σπίτι μου γιατί έχω πρόβλημα προσωπικό με ένα δικό μου άτομο που έχει τα κλ**** και έτσι το τροφοδοτικό του ενισχυτή το έχω πάρει αμανάτι μαζί μου εδώ στην Πάτρα μέσα στο κουτί γιατί δεν είχα τα κλ**** του σπιτιού και με τον τεχνικό αναγκαστήκαμε να περάσουμε απ τα κάγκελα για να μπούμε στην αυλή και να πάμε πάνω στην ταράτσα,
έτσι έχω βάλει την κεραία πάνω έχω βάλει τον ενισχυτή στον ιστό τώρα το μόνο που μένει είναι μπας και καταφέρω και πάρω τα κλ**** να βάλω το τροφοδοτικό μέσα στο σπίτι,ο ενισχυτής επίσης που μου έβαλε είναι 2 εξόδων διότι πάνω στην ταράτσα πηγαίνουν 2 καλώδια απ τις 2 τηλεοράσεις που έχω στα δωμάτια
Συγχώνευση: Πεμ 12 Απρ 2018, 17:32
να ρωτήσω
έχω βάλει στο σπίτι μου στο Μεσολόγγι έναν ενισχυτή ιστού mistral
σας στην έχω αναφέρει και παραπάνω την ιστορία
αν μέσα στο σπίτι επειδή δεν μπορώ να μπω για να βάλω το τροφοδοτικό του ίδιου του mistal με το τροφοδοτικό που έχω μέσα απ τον προηγούμενο ενισχυτή, θα μπορούσε να μου πιάσει να μου ενισχύσει το σήμα με τον άλλον τον ενισχυτή τον καινούργιο που έχω πάνω στον ιστό τώρα?
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ! ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΚΡΙΝΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!