Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]
  • Δευ 24 Φεβ 2025, 23:59
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  (Αναγνώστηκε 531854 φορές)

kgial και 64 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Η Digea κατέβασε από το δίκτυο της το AΡT του Καρατζαφέρη
Πλέον εκπέμπει Μονο περιφερειακά στην Αθήνα

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
απο τη Κυριακη το συζηταμε αυτο στο θεμα του ART
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
ενημερώστε λίγο ρε παιδιά το greek tv όποτε μπορέσετε ότι έχει βγει απ το πρώτο mux πανελλαδικό της digea το ART στα κέντρα εκπομπής και παίζει στα περιφερειακά της Αττικής

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
απλώς μου εμένα μου έχει κάνει εντύπωση ενώ το ισχυρότερο σήμα είναι της Αρόης οι περισσότεροι εδώ στην γειτονιά μου στο Μεσολόγγι βλέπω με παλιές κεραίες και με αυτές με τους ανακλαστήρες πάνω κανονικά να τις έχουν να κοιτάνε Ακαρνανικά,εγώ προσωπικά με την δικιά μου την κεραία που σας είχα αναφέρει ποιο πάνω πιο παλιά που ήταν κανονικά στην ταράτσα στεριωμένη πριν μου πέσει επί αναλογικής εποχής απ την Πάτρα έπιανα καμπάνα το Παναχαϊκό μόνο λίγο στην 61 που έπαιζε το mega απ το Παναχαϊκό είχα ελάχιστες σκιές στην εικόνα βέβαια σχεδόν καμπάνα έπιανα το mega  ήτανε απ το teletime στα Ακαρνανικά τότε,και απ την Αρόη καμπάνα τα έπιανα πλην των skai στην 32 που μου περνούσαν έντονες γραμμές στην εικόνα και σκιά απ την εκπομπή του superb στα ακαρνανικά αλλά κουτσά στραβά βλέπονταν και ο skai,και είχα πρόβλημα με την 59 που έπιανε ο 902 απ την Αρόη με τον πομπό του ARTA TV απ τα Ακαρνανικά να μου κάνει έντονη παρεμβολή και μάλιστα όταν έβγαινε off το έπιανα μια χαρά το ARTA TV παρόλο που η κεραία κοιτούσε προς την Πάτρα,πρόβλημα αντιμετώπιζα και με τον ant1 στην 28 που είχα έντονο ψηφιακό χιόνι απ τα Ακαρνανικά που η ERT είχε κάνει την χαζομάρα να αφήσει ανοιχτό τον πομπό χωρίς να παίζει τίποτα ενώ όταν είχε κλείσει το ψηφιακό στη 28 απ τα Ακαρνανικά έπιανα καμπάνα τον ant1 και απτ ην Αρόη,έπιανα και το δασσύλιο αλλά με μικρές παρεμβολές βλέποταν βέβαια η εικόνα απ το Δασσύλιο απ τα Ακαρνανικά,και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω επι αναλογικής εποχής πάντα θυμάμαι που έπιανα στο Μεσολόγγι στην 44UHF το lepanto καμπάνα αυτό από που μπορεί να έρχοταν γιατί στην δέν έπιανα καθόλου καθόλου το lepanto στην 44 το μόνο που υπήρχε εκεί ήταν το χαλασμένο star απ την Αρόη απ που μπορεί να έκπεμπε το lepanto στην 44?

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Το axion μεταδίδει μαγνητοσκοπημενο το δελτίο του Μυλωνακη στο αρτ

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Τελικά παιδιά την έβαλα την καινούργια κεραία στο σπίτι μου στο Μεσολόγγι στην περιοχή βίγλα που σας ανέφερα παραπάνω.

νωρίτερα πριν έρθει ο τεχνικός, επειδή εγώ είχα φτάσει στο Μεσολόγγι απ την Πάτρα πιο νωρίτερα απ την ώρα που είχα κανονίσει με τον τεχνικό, ανέβηκα πάνω στην ταράτσα εγώ.

η παλιά κεραία πεσμένη πάνω στην κλιματαριά που βρίσκεται πάνω στην ταράτσα, όπως σας τα έχω αναφέρει και παραπάνω για την παλιά πως είχε πέσει πάνω στην κλιματαριά της ταράτσας το μεγαλύτερο μέρος του ιστού μαζί με την κεραία.

η συγκεκριμένη που είχα η παλιά ήταν απ αυτές με το πλέγμα που ήταν όλο ανακλαστήρας γύρω γύρω αυτή είχε σπάσει το μπροστινό της μέρος  και δίπλα απ αυτήν πεσμένη και μια vhf μικρή κεραία που είχε παλιά πάνω ο ιστός για προς τον Αίνο.

ο ιστός ήταν μέσα στην σκουριά.

να φανταστείτε ότι το ψηλότερο μέρος του ιστού μιλάμε για ιστό 3-3,5 ύψος.

όπως ήταν πάνω στην κλιματαριά σκαρφάλωσα σε μια σκάλα που είχα όπως ήταν γυρμένη η κεραία μαζί με τον ιστό.

προσπάθησα να την κατεβάσω  και ο ιστός απ την σκουριά είχε κοπεί το  πάνω μέρος του με την κυρίως κεραία που είχα αυτήν με το πλέγμα και ο υπόλοιπος έτοιμος ήταν να κοπεί απ πλαστικό ήτανε, και τελικά πάνω στον ιστό εκείνο το κουτί που ήταν ήταν ενισχυτής ο οποίος άνοιξα το καπάκι και ήταν μέσα στην σκουριά.

έλεγα να τον κρατήσω μπάς και λειτουργεί αλλά μου είπε ο τεχνικός όταν ήρθε με καμια ελπίδα έτσι όπως ήταν δεν μπορούσε να λειτουργεί.

μου λέει και λέω πως τόσο καιρό πιο παλιά πριν πέσει η κεραία δεν μου είχε καεί ο ενισχυτής διότι επειδή είχε 1 είσοδο για μία κεραία.

αυτός ο τεχνικός τότε πριν απ χρόνια που την έβαζε σε εκείνη την είσοδο είχε χώσει και το καλώδιο στην ίδια είσοδο και το καλώδιο που πήγαινε στην vhf κεραία,

έτσι αργότερα ήρθε ο τεχνικός του είχα πει να μου φέρει την televes την t force την τριπολική με 2 μέτρα ιστό στην ταράτσα στο ίδιο σημείο που ήταν και η άλλη και του είπα να την βάλει να κοιτάει προς Αρόη είχε και αυτός δικό του monitor μαζί του να βλέπει και τελικά πιάσαμε όπως ήταν βέβαια αναμενόμενο την Αρόη  αλλά ενώ την είχαμε να κοιτάει Αρόη έβλεπα ότι καλούτσικα έπιανε και λίγο τα Ακαρνανικά,

έτσι λοιπόν την βάλαμε να βλέπει Αρόη για να βλέπω απ την Αρόη τα ψηφιακά αλλά επειδή έχω 2 τηλεοράσεις κάτω στο σπίτι μου είπε θα χρειαστώ και άλλον ενισχυτή  έτσι μου έβαλε έναν mistral 30db

τώρα βέβαια δεν έχω μπορέσει να μπώ με στο σπίτι μου γιατί έχω πρόβλημα προσωπικό με ένα δικό μου άτομο που έχει τα κλ**** και έτσι το τροφοδοτικό του ενισχυτή το έχω πάρει αμανάτι μαζί μου εδώ στην Πάτρα μέσα στο κουτί γιατί δεν είχα τα κλ**** του σπιτιού και με τον τεχνικό αναγκαστήκαμε να περάσουμε απ τα κάγκελα για να μπούμε στην αυλή και να πάμε πάνω στην ταράτσα,

έτσι έχω βάλει την κεραία πάνω έχω βάλει τον ενισχυτή στον ιστό τώρα το μόνο που μένει είναι μπας και καταφέρω και πάρω τα κλ**** να βάλω το τροφοδοτικό μέσα στο σπίτι,ο ενισχυτής επίσης που μου έβαλε είναι 2 εξόδων διότι πάνω στην ταράτσα πηγαίνουν 2 καλώδια απ τις 2 τηλεοράσεις που έχω στα δωμάτια

Συγχώνευση: Πεμ 12 Απρ 2018, 17:32
να ρωτήσω

έχω βάλει στο σπίτι μου στο Μεσολόγγι έναν ενισχυτή ιστού mistral

σας στην έχω αναφέρει και παραπάνω  την ιστορία

αν μέσα στο σπίτι επειδή δεν μπορώ να μπω για να βάλω το τροφοδοτικό του ίδιου του mistal με το τροφοδοτικό που έχω μέσα απ τον προηγούμενο ενισχυτή, θα μπορούσε να μου πιάσει να μου ενισχύσει το σήμα με τον άλλον τον ενισχυτή τον καινούργιο που έχω πάνω στον ιστό τώρα?

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ! ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΚΡΙΝΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Ιτέα Φωκίδας
Αυτό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο κείμενο που έχει γραφτεί στο φόρουμ χωρίς να έχει ούτε μία τελεία.
Ζαλάδα σε πιάνει όταν το διαβάζεις.
Γιάννη με όλο τον σεβασμό (είσαι και κοντοχωριανός), λυπήσου μας.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
giannis 6, όντως βάζε κάνα κόμμα, τελεία, άφησε και κανα κενό μέσα στο κείμενο ώστε να μην φαίνονται όλα αυτά που γράφεις πολύ μαζεμένα και συμπιεσμένα,
γιατί και εγώ θέλω να διαβάσω αυτα που γράφεις και κουράζομαι. Άσε που αν μου φύγει η "ματιά" απο το κείμενό σου την ώρα που διαβάζω, μετά δεν ξέρω που διάβαζα και ψάχνω να βρώ το σημείο που σταμάτησα..

(φιλικά η παρατήρηση)

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Με χαμηλό ήχο το smile

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Συγχώνευση: Πεμ 12 Απρ 2018, 21:08
Επανήλθε ο ήχος στο smile

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Λοιπόν giannis6, θα μάθεις να γράφεις πιο κατανοητά. Θα βάζεις τελείες στις προτάσεις σου και θα πατάς δύο φορές το enter για τις παραγράφους. Στο λέμε φιλικά αδελφέ γιατί κουράζουν απίστευτα τα μηνύματά σου, όχι για αυτά που γράφεις αλλά για τον τρόπο που τα γράφεις. Άντε, αν είναι μικρά κείμενα πάει και έρχεται, αλλά στα μακρινάρια κανείς δεν θα τα διαβάσει. Ειδικά από κινητό είναι αβάσταχτη η ανάγνωσή τους!
Σε παρακαλούμε πρόσεχε πολύ πώς γράφεις, και αυτό ισχύει για σένα και καμιά πενταριά ακόμα που κάνουν το ίδιο (ξέρετε ποιοι είστε). Είναι βασικός κανόνας του φόρουμ να γράφετε όσο μπορείτε ευανάγνωστα.

Τα διόρθωσα τώρα μόνο γιατί είσαι καλό παλικάρι αλλά είναι η πρώτη και η τελευταία εξαίρεση που κάνω!   :hand

Πίσω στο θέμα μας τώρα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εντάξει παιδιά να με συγχωρείτε για τα γράμματα αλλά συνέχεια βιάζομαι και γι αυτό,αλλά  μπορείτε να μου απαντήσετε σ αυτό που σας  ρώτησα αν στον καινούργιο ενισχυτή ιστού mistral που έχω βάλει πάνω στην κεραία μου με  το  τροφοδοτικό  του παλιού  ενισχυτή  μέσα  στο σπίτι θα μπορεί να μου λειτουργεί και ο καινούργιος στον ιστό  αν παίρνει  ρεύμα  απ το τροφοδοτικό του προηγούμενου ενισχυτή  και όχι  απ το  δικό του?

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Δίκη μου εμπειρία με αυτή την μάρκα είναι πως μοντέλο 10ετιας ενισχυτής ιστού έπαιζε με παλιό τροφοδοτικό 20ετιας και το ανάποδο
Με τα τελευταία μοντέλα δε ξερω τι παίζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
λογικά την ίδια τάση δεν έχουν τα περισσότερα τροφοδοτικά ενισχυτών?και το πολύ πολύ αν δεν κάνει να το βάλω στην πρίζα και να μου καεί το τροφοδοτικό το παλιό που έχω θέλω να πιστεύω δεν επηρεάζεται σε τίποτα ο καινούργιος ενισχυτής πάνω στον ιστό,και απλώς λογικά θα πρέπει να φέρω εγώ το παρόμοιο τροφοδοτικό του έτσι δεν είναι?

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
τις τελευταιες μερες πολλες οι πτωσεις/διακοπες σηματος στην 2η hd πολυπλεξια απο Ξυλοκαστρο (48 - Α hd & E hd).

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Τον Βελόπουλο τον axion tv με πόση ταχύτητα τον έχει μαγνητοσκοπήσει ακόμη γελάω αυτήν την ώρα έτσι όπως τον παίζει

τώρα τον παίζει κανονικά

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Το Ηλέκτρα κάνει δικτύωση με το Nickelodeon (Όχι το plus)

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Ναι το είδα χτες και το σημα το μεταφέρει στην δεξιά πλευρα της οθόνης . Επισης παίζει και κυπριακό σήριαλ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend

Συνδεδεμένος Κώστας

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
"Από την Δευτέρα μέχρι την Κυριακή και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, το πρόγραμμα της Νικελόντεον θα μεταδίδεται αποκλειστικά από τον Ηλέκτρα για τέσσερις ολόκληρες ώρες!"

Πηγή: Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικος Σταθμός (Facebook)

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Στα άλλο νημα πού έγραψα το ορτ superb και besttv
Το superb έχει κάρτα
Το superb καί αριθμός περιφέρειακων
καναλιών δεν μεταδίδει το πρόγραμμα
λόγω τεχνικών προβληματων που αντιμετωπίζουν υπηρεσίες υποστήριξης οπτικών ινών.

Update μέχρι στιγμής επανήλθε το best tv

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
τι διαβασα τωρα  (: ... to superb οταν ηταν αναλογικο το επιανα κερκυρα με χιονια, αλλα φαινονταν, εκτος να ειχε αναμεταδοτη ακαναρνανικα (τοτε)

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Όταν όλοι έχουν γυρίσει σε ψηφιακό ΠΟΙΟΣ ο λόγος να υπάρχει ακόμα σταθμός σε αναλογική μετάδοση?

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
δες καλυτερα τι λεει, αναφερει οτι παλια εβγαζε το σουπερ β στο 32 οταν επαιζε παλια αναλογικα
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
ΠΡΟ Digea εξεπεμπε από Φραγκαπήδημα στο 33 αν θυμαμαι καλα.

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Με χαμηλό bit rate το superb

Συνδεδεμένος nickpasxos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2015
  • Τόπος: Patras, Greece
  • Master Control Operator IONIAN TV & ceo PLUS TV

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Ναί όντως σήμερα θα πρέπει η να του έπεσε το bitrate διότι χτές το βράδυ που το έβλεπα έπαιζε κανονικά

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
To μετράω 128kb/s με τετοιο νουμερο ισως να ειδα του ηχου βεβαια

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (12:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (03:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (01:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (21:03)