απλώς μου εμένα μου έχει κάνει εντύπωση ενώ το ισχυρότερο σήμα είναι της Αρόης οι περισσότεροι εδώ στην γειτονιά μου στο Μεσολόγγι βλέπω με παλιές κεραίες και με αυτές με τους ανακλαστήρες πάνω κανονικά να τις έχουν να κοιτάνε Ακαρνανικά,εγώ προσωπικά με την δικιά μου την κεραία που σας είχα αναφέρει ποιο πάνω πιο παλιά που ήταν κανονικά στην ταράτσα στεριωμένη πριν μου πέσει επί αναλογικής εποχής απ την Πάτρα έπιανα καμπάνα το Παναχαϊκό μόνο λίγο στην 61 που έπαιζε το mega απ το Παναχαϊκό είχα ελάχιστες σκιές στην εικόνα βέβαια σχεδόν καμπάνα έπιανα το mega ήτανε απ το teletime στα Ακαρνανικά τότε,και απ την Αρόη καμπάνα τα έπιανα πλην των skai στην 32 που μου περνούσαν έντονες γραμμές στην εικόνα και σκιά απ την εκπομπή του superb στα ακαρνανικά αλλά κουτσά στραβά βλέπονταν και ο skai,και είχα πρόβλημα με την 59 που έπιανε ο 902 απ την Αρόη με τον πομπό του ARTA TV απ τα Ακαρνανικά να μου κάνει έντονη παρεμβολή και μάλιστα όταν έβγαινε off το έπιανα μια χαρά το ARTA TV παρόλο που η κεραία κοιτούσε προς την Πάτρα,πρόβλημα αντιμετώπιζα και με τον ant1 στην 28 που είχα έντονο ψηφιακό χιόνι απ τα Ακαρνανικά που η ERT είχε κάνει την χαζομάρα να αφήσει ανοιχτό τον πομπό χωρίς να παίζει τίποτα ενώ όταν είχε κλείσει το ψηφιακό στη 28 απ τα Ακαρνανικά έπιανα καμπάνα τον ant1 και απτ ην Αρόη,έπιανα και το δασσύλιο αλλά με μικρές παρεμβολές βλέποταν βέβαια η εικόνα απ το Δασσύλιο απ τα Ακαρνανικά,και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω επι αναλογικής εποχής πάντα θυμάμαι που έπιανα στο Μεσολόγγι στην 44UHF το lepanto καμπάνα αυτό από που μπορεί να έρχοταν γιατί στην δέν έπιανα καθόλου καθόλου το lepanto στην 44 το μόνο που υπήρχε εκεί ήταν το χαλασμένο star απ την Αρόη απ που μπορεί να έκπεμπε το lepanto στην 44?