0 μέλη και 49 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ είμαι περίεργος να δω όταν θα γίνει η αλλαγή στην Αργολίδα αν θα καταφέρουμε να πιάνουμε τα πελοποννησιακά πιάνω από δίδυμα στις 58 και 59 τώρα που θα της κατεβάζουν τις συχνότητες έχω την εντύπωση ότι θα τα αποχαιρετήσει γιατί κι αυτά τα κανάλια μία και έξω μακάρι να διαψευστώ αλλά βλέπω ότι οι μεγαλύτερες συχνότητες πιάνουν καλύτερα οι 35 και οι 39 για παράδειγμα που είναι τα πανελλαδικά μία ζωή είναι προβληματικές ενώ οι 58 και 59 έχουν διπλό σήμαΣυγχώνευση: Κυρ 16 Μαΐ 2021, 00:00Πάντως αν κρίνω από τα κυκλαδίτικα που τα έπιανα από τη Σύρο και την πάρω όταν παίζανε στην 48 μου τα έβγαζε όταν είχε διάδοση και με την κεραία που έχω γυρισμένη από Πελοπόννησο τώρα πλέον που τα κατέβασα ναι στην 44 και 47 ακόμα και με κατευθυντική κεραία είναι πολύ δύσκολη η λήψη τους μένω Πεύκη κοντά με κηφισιάαττικής
Με ή χωρίς τα HD της Digea?
Δυστυχώς έτσι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας . έχει βγει το 4k και σύντομα το 8k και εδώ βλέπουμε sd. στην ανάληψη θα βάλουν τα hd. Βλέπω να γυρίζουμε κεραίες όλοι στο αγρινιο
Καλησπέρα και από εμένα στην Νότια Λακωνία, μετά από πολύ τρέξιμο τις τελευταίες ημέρες λόγω της αλλαγής των συχνοτήτων, ξεκινήσαμε Παρασκευή πρωί με αλλαγή συχνοτήτων στους τοπικούς αναμεταδότες:Πούντα(Ελαφόνησος): Κρατικά 31(ΕΡΤ), Digea 33, Περιφερειακά 35 - 37Παντάνασσα: Κρατικά 32 (ΕΡΤ), Digea 34, Περιφερειακά 36 - 38Βελανίδια: Κρατικά 26, Digea 32, Περιφερειακά 46Καστανιά: Κρατικά 30, Digea 33, Περιφερειακά 35Κρυόβρυση: Digea 33, Περιφερειακά 35 - 37.(Όλοι κάνουν λήψη από Κύθηρα εκτός από Βελανίδια και Καστανιά που κάνουν λήψη από την Ρειχιά.)Σαν σημείωση να πω ότι η διαφορά διαμόρφωσης στην Digea δυσκόλεψε πολύ τις εγκαταστάσεις, έχω πάρα πολλές περιπτώσεις που με προβληματικές κεραίες έβλεπαν κανονικά πριν την αλλαγή και μετά έβλεπαν μόνο κρατικά.
Πόσο τυχεροί είναι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών να έχουν ένα φιλότιμο και άξιο παλικάρι σαν και εσένα!!!Και πόσο κρίμα είναι που θα μπορούσαν να είχαν μπει τα HD έστω και σε μεταβατικές συχνότητες στα βασικά κέντρα, και είμαι σίγουρος ότι θα τα έβαζες και αυτά στα χωριά!
Λόγω περιορισμών στους μεταλλάκτες στα συγκεκριμένα σημεία (πριν δεν είχαμε περιφερειακά) επιλέξαμε με ενα μικρό γκάλοπ το πακέτο των περιφερειακών. Στα Βελανίδια ήθελαν περισσότερο το Ιόνιαν οπότε επιλέξαμε το δεύτερο mux, ενώ στην Καστανιά το Λύχνος και επιλέξαμε το πρώτο. Να τονίσω ότι η ισχύς εκπομπής είναι μικρή και γίνεται με broadband ενισχυτή και μεταλλάκτες (και απαραίτητα φίλτρα )
Στα βελανίδια δεν είναι εφικτή η λήψη από δίδυμο Αργολίδας κι από Πάρνηθα ; Sent from my iPhone using Tapatalk