Εγω πρέπει να πάρω τηλέφωνο και να μιλήσω με την ΕΡΤ με τον τεχνικό που έχει για την περιοχή να δούμε τι θα κάνουμε με τον mfn πομπο στο χωριό μου το Ευπαλιο που παίζει στο κανάλι 30.Πρεπει λοιπόν να έρθει να αλλάξει την συχνότητα διότι θα πέφτει πάνω σ αυτήν της Αροης με το 2MUX της ΕΡΤ και το χωριό το ίδιο που οι κεραίες όλες κοιτάνε προς Πάτρα καμία δεν βλέπει πλέον στις τοπικές μετά το κόψιμο των αναλογικων,δεν θα μπορεί να δει ούτε το ένα το άλλο λόγω των παρεμβολων.Μετα όμως υπάρχει κι άλλο πρόβλημα ποιο είναι ότι πάνω στο κέντρο ο πομπός λαμβάνει την ΕΡΤ απ το 26 του Ξυλόκαστρου,πάνω όμως παρόλο που η κεραία κοιτάει Ξυλοκαστρο στο κέντρο εκπομπής η Αροη περνάει,έτσι λοιπόν μόλις παίξει το 26 με το 2MUX της DIGEA με τα HD πολύ φοβάμαι ότι ο πομπός δεν θα μπορεί να κάνει λήψη σήματος.Εγω λοιπόν θα τους προτείνω σίγουρα θα αλλάξουν την συχνότητα εκπομπής θα πρέπει να φύγει απ το 30,και το άλλο να το συντονισουν να παίρνει απ το 24 της Αροης και όχι απ το Ξυλοκαστρο
Συγχώνευση: Τετ 19 Μαΐ 2021, 08:47
Είναι επίσης και στο Τρικορφο Φωκίδας που πρέπει ο πομπός να του κάνουν αλλαγή συχνότητας γιατί είναι στο 55