Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]
  • Δευ 11 Νοε 2024, 12:36
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  (Αναγνώστηκε 508873 φορές)

0 μέλη και 62 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Τώρα που κοιτάω το πρωί από Αροη όλα παίζουν μια χαρά,τα SD δεν έκανα καν το κόπο να τα κατεβάσω.Εδω πάντως στην περιοχή μου εδώ θεατράκι Πάτρα όλες οι συχνότητες(24,25,26,30,36,37)μου έρχονται καμπάνα με 100%σήμα,ενω τα περιφερειακά πριν την μεταβαση οταν ήτανε στο 53 μου ήτανε 98% σήμα.Το απόγευμα θα πάω στο πατρικό της γιαγιάς μου στο Μεσολόγγι να τις φτιάξω τις συχνότητες,η κεραία τηη έχω βάλει και κοιτάει Αροη θα σας ενημερώσω αν εχει πέσει το σήμα η όχι

Αποσυνδεδεμένος kostas_pg3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2021
  • Σαν την Πάτρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Τώρα που κοιτάω το πρωί από Αροη όλα παίζουν μια χαρά,τα SD δεν έκανα καν το κόπο να τα κατεβάσω.Εδω πάντως στην περιοχή μου εδώ θεατράκι Πάτρα όλες οι συχνότητες(24,25,26,30,36,37)μου έρχονται καμπάνα με 100%σήμα,ενω τα περιφερειακά πριν την μεταβαση οταν ήτανε στο 53 μου ήτανε 98% σήμα.Το απόγευμα θα πάω στο πατρικό της γιαγιάς μου στο Μεσολόγγι να τις φτιάξω τις συχνότητες,η κεραία τηη έχω βάλει και κοιτάει Αροη θα σας ενημερώσω αν εχει πέσει το σήμα η όχι
Καλημέρα Γιάννη ήταν συγκεκριμενες οι ώρες που προανεφερα (δηλαδή η αρχή της μετάβασης σε μια LG τηλεόραση. .με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη
Θα το κοιτάξω και εγώ μετά και θα αναφέρω)!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
Σύγκριση σήματος σε κάθε mux χθες (παλιές συχνότητες-μπουκέτα) vs σήμερα (νέες συχνότητες-μπουκέτα) με κεραία προς Αρόη
ΕΡΤ 1ο mux
Χθες C24 94%, σήμερα C24 94%
ΕΡΤ 2ο mux
Χθες C34 96%, σήμερα C30 96%
Digea SD
Χθες C25 96%, C31 95%, σήμερα C32 93%
Digea HD 1o mux
Χθες C35 92%, σήμερα C25 93%
Digea HD 2o mux
Χθες C42 92%, σήμερα C26 93%
Digea Περιφερειακά 1ο mux
Χθες C44 93%, σήμερα C36 92%
Digea Περιφερειακά 2ο mux
Χθες C53 93%, σήμερα C37 92%

Σύγκριση σήματος σε κάθε mux χθες (παλιές συχνότητες-μπουκέτα) vs σήμερα (νέες συχνότητες-μπουκέτα) με κεραία προς Αίνο
ΕΡΤ 1ο mux
Χθες C21 37%, σήμερα C23 37%
ΕΡΤ 2ο mux
Χθες C36 0%, σήμερα C35 43%
Digea SD
Χθες C22 36%, C33 43%, σήμερα C28 27%
Digea Περιφερειακά
Χθες C59 39% C60 37%, σήμερα C36 25%

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εμένα που η κεραία μου κοιτάει Αροη,πριν την μετάβαση απ τον Αίνο μου έπιανε μόνο η 21 της ΕΡΤ με αντανάκλαση μέχρι 23% έλεγε η τηλεόραση,τώρα μου έρχεται πολύ πιο δυνατά το 35 με το 2MUX

Αποσυνδεδεμένος Passenger57

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Τέρμα κολοκοτρώνη  με κεραία προς δασυλλιο/αροη δεν πιανω τίποτα από περιφερειακά Πελ/σου μονον Ηπειρος ΑΡΤ Αχελλώος κτλ

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τέρμα κολοκοτρώνη  με κεραία προς δασυλλιο/αροη δεν πιανω τίποτα από περιφερειακά Πελ/σου μονον Ηπειρος ΑΡΤ Αχελλώος κτλ
Καλημέρα φίλε Passenger Ειμαι σε ενα υψόμετρο που η περιοχή μου έχει φάτσα μπροστά μου τις περιοχές Αιτωλοακαρνανία, Ήπειρος , Ιόνιο!!!
Με λίγα λόγια μπροστά μου είναι τα βουνα πχ παλιοβουνα!!!! Είτε είναι κανάλια είτε ραδιόφωνα
Στο κέντρο της Πάτρας είναι λογικό να μην πιάνεις
Λογω του ότι εκεί πέρα ειδικά στην περιοχή πχ του αγ.αλεξιου/ πυροσβεστειο το δασυλλιο εμποδίζει την Αροη!!!!!
Τα χω ζήσει!!!!!!!!......... γιατί τόσες φορές αλλάζαμε κατεύθυνση στον παππού μου και την γιαγιά μου προς Κεφαλλονιά μέχρι και ενισχυτή βάζαμε στον παππού μου (τώρα λογικα πρέπει να πιανουν)
στον παππού μου γιατί τα έχω πετύχει πλέον
Ειδικά με το Edision HD δεκτη

• SatLeo Legend
Το θετικό της ιστορίας είναι ότι η ισχύς στους πομπούς της ΕΡΤ έμεινε σταθερή και ότι τα HD κανάλια της Digea παίζουν με ελαφρώς ανεβασμένη ισχύ (ή μπορεί να παίζει με την ίδια και λόγω χαμηλότερης συχνότητας να είναι πιο δυνατά). Τα πανελλήνια SD είναι ο χαμένος της ιστορίας, και σε ισχύ και σε ποιότητα εικόνας (ειδικά στην εικόνα), ωστόσο την πλειοψηφία δεν τους αφορούν εφόσον έχουν τα HD. Με τις λίγες βόλτες που έχω κάνει ελάχιστα είναι τα σημεία που τα SD της Digea ενδεχομένως να έχουν λίγο πιο δυνατό σήμα σε σχέση με τα HD, ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα που είχαν μέχρι χθες οι τηλεθεατές της Δυτικής Ελλάδας. Γενικά υπάρχει σαφέστατη υπεροχή της ΕΡΤ απ' όπου και να το δεις. Στα SFN δύο allotments, στην ισχύ των πομπών... πράγματα που και η Digea με λίγη καλή θέληση θα μπορούσε να τα επιτύχει

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πατρα
Στην συχνοτητα 41 και 45 μεταφερθηκαν τα καναλια της Πελοποννησου απο Αινο.Στην Οβρια Πατρων δεν βλεπω καμμια διαφορα στην ισχυ των πομπων μετα την μεταβαση.Αινος και Αροη ερχονται πολυ δυνατα.Τα Ακαρνανικα για καποιο λογο εξαφανιστηκαν.
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εδω Μεσολόγγι τώρα που ήρθα και έκανα συντονισμό σχεδόν ίδια είναι η ισχυ των HD όπως ήτανε και στις συχνότητες πριν την μεταβαση 35,42
Έτσι έχουμε για Αροη μιλάω
24(99%ισχύς,ποιότητα 100%)
25(98%ισχύς,ποιότητα 100%)
26(96%ισχύς,ποιότητα 100%)
30(100%ισχύς,ποιότητα 100%)
36(100%ισχύς,ποιότητα 100%)
37(100%ισχύς,ποιότητα 100%)
Με λίγα λόγια παρατηρώ ότι τα περιφερειακά έχουν πολύ πιο καλύτερο σήμα σε σχέση με το παλιό 53 που μου έφτανε μέχρι 86%.
Αύριο θα σας έχω νέα από το χωριό μου το Ευπαλιο

Συγχώνευση: Παρ 28 Μαΐ 2021, 16:08
Τα Ακαρνανικα πάντως είναι άφαντα,με το ζόρι πιάνουνε,ενώ πριν την μεταβαση παρόλο που η κεραία κοίταγε Αροη έβγαιναν όλες οι συχνότητες των Ακαρνανικων τώρα έχει πέσει πολύ το σήμα τους

Αποσυνδεδεμένος gpoly

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2015
Καλησπερα απο Μεγαλοπολη Αρκαδιας.
Μενω περιπου στο κεντρο της πολης,με κατευθυνση κεραιας ,χωρις κανενα εμποδιο προς κεντρο εκπομπης ασσεας.
Βγαζω τα HD της ΕΡΤ στο καναλι 36.
Γνωριζει καποιος απο που ερχεται?

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω η μεγαλοπολη μπορει να λαβει και αετο αρα πιθανως απο κει ερχονται...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

• SatLeo Legend
Έχει προσέξει κανείς ότι το bitrate των HD καναλιών στις νέες πολυπλεξίες έχει χαμηλότερο μέσο όρο; Κάθε κανάλι περίπου έχει bitrate από 5 έως 6,5 Mbps, όταν στις παλιές ήταν από 6 έως 7,5 Mbps. Έχω αρκετές εγγραφές από παλιά και φαίνεται εμφανώς η διαφορά σε σύγκριση με τις τωρινές

Αποσυνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Εμείς στην Αθήνα που είμαστε ακόμα με τις παλιές βλέπω ο,τι το bitrate φτάνει αρκετές φορές πάνω από 8mbps.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Έχει προσέξει κανείς ότι το bitrate των HD καναλιών στις νέες πολυπλεξίες έχει χαμηλότερο μέσο όρο; Κάθε κανάλι περίπου έχει bitrate από 5 έως 6,5 Mbps, όταν στις παλιές ήταν από 6 έως 7,5 Mbps. Έχω αρκετές εγγραφές από παλιά και φαίνεται εμφανώς η διαφορά σε σύγκριση με τις τωρινές
Εγώ τα έλεγα από το Νοέμβριο και μου λέγανε ότι υπερβάλλω...
Υπάρχουν στιγμές που έχω πετύχει το Μακεδονία να έχει φτάσει ως και 1,7 δηλαδή πιο κάτω ακόμα και από τα περιφερειακά!

Αποσυνδεδεμένος Passenger57

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Στην Πάτρα  κέντρο, παλαιό Αρσάκειο, Ζαρουχλέϊκα σε περιοχές αυτών, και στην Αχαγιά έχουν μηδενική κάλυψη  στα περιφερειακά.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εγω ίσα ίσα βλέπω τα περιφερειακά σε σχέση με πριν θεατράκι αλλά και στο Μεσολόγγι που ήρθα σήμερα τα λαμβάνω πολύ πιο καλύτερα σε σχέση με πριν

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ελπίζω επίσης κάποιος να φιλοτιμηθεί και να μου στείλει τα καινούρια service references από τα περιφερειακά της ΠΖ06!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εγω ίσα ίσα βλέπω τα περιφερειακά σε σχέση με πριν θεατράκι αλλά και στο Μεσολόγγι που ήρθα σήμερα τα λαμβάνω πολύ πιο καλύτερα σε σχέση με πριν
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: σε εμενα
σημερα χαθηκαν τα περιφεριακα
ηπειρος/αγρινιο/ιονιο τα HD της ΕΡΤ και τα HD της DIGEA και απ οτι παρατηρησα σημερα το απογευμα
(αν δεν απατωμαι) ειναι...... Τζαμι
επιβεβαιωνω αυτο που ειπε ο φιλος πλουταρχος!!

Συγχώνευση: Σαβ 29 Μαΐ 2021, 01:05
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: σε εμενα
σημερα χαθηκαν τα περιφεριακα
ηπειρος/αγρινιο/ιονιο τα HD της ΕΡΤ και τα HD της DIGEA και απ οτι παρατηρησα σημερα το απογευμα
(αν δεν απατωμαι) ειναι...... Τζαμι
επιβεβαιωνω αυτο που ειπε ο φιλος πλουταρχος!!
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: φτιαξαμε το καλωδιο της κεραιας και ολα τα καναλια ειναι OK !!!! τα περιφεριακα εμειναν μονο να τα πιασω !!!! καλο βραδυ σε ολους τους συμφορουμιτες

Ελπίζω επίσης κάποιος να φιλοτιμηθεί και να μου στείλει τα καινούρια service references από τα περιφερειακά της ΠΖ06!
καποια στιγμη θα προσπαθησω!!!! καλο βραδυ και σε σενα ηλια!!!!

Αποσυνδεδεμένος speed-jim

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Αγρίνιο-Αθήνα
Στην ανάληψη στην 25 το σήμα στα hd πέφτει πολύ τις πρωινές ώρες και κάνει σπασίματα .στην 26 όλα καλα
cosmote tv-eon-netflix-primevideo-Disney+

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Έχεις κεραία γυρισμένη προς τα εκεί ; Οι υπόλοιποι στο Αγρίνιο με κεντρικές κεραίες στις πολυκατοικίες τα λαμβάνουν ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Βρε παιδιά χτες έγινε η αλλαγή ακομη παίζουν με την ισχύ των συχνοτητων κλπ,από Δευτέρα και μετά θα χουμε κανονικό και σταθερό σήμα λογικά

• Satleo Maniac
Έχω δύο κεραιες με ενισχυτή η μία Ακαρνανικά η άλλη ανάληψη. Έβγαζα όλα τα κέντρα με φουλ σήμα και τον Αίνο. Στη συχνότητα της ΕΡΤ 23 από ακαρνανικα και Αίνο έχω πρόβλημα προφανώς κάτι έγινε με το συγχρονισμό. Τώρα από ανάληψη η μόνη προβληματική είναι η 25 όπου το σήμα η ποιότητα έπεσε 17%. Οι περισσότεροι στο Αγρίνιο έχουν την κεραία Ακαρνανικά. Τώρα οποίος έχει ενισχυτή μπορεί να πιάνει κ λίγο σήμα από πίσω από την ανάληψη.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Παντως να πούμε και του στραβού το δίκιο,ίσως η Digea καλά να έκανε που δεν έβαλε στις ίδιες συχνότητες να παίζουν από τώρα Ακαρνανικα και Αίνος,βέβαια θα μου πείτε είχε το χρόνο να καταφέρει να κάνει το συγχρονισμό,αλλά βλέπετε τώρα με την ΕΡΤ απ τα Ακαρνανικα και τον Αίνο που παίζει στις ίδιες συχνότητες υπάρχει πρόβλημα με το SFN

• Satleo Maniac
Να πω όμως κάτι ωραία όλα αυτά αλλά και στην Αθήνα δεν έπρεπε να υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με Υμηττό Πάρνηθα και Αίγινα εκεί όμως ασχολούνται στη digea ενώ εδώ οχι

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εεε εκεί είναι η πρωτεύουσα τι να κάνουμε βλέπεις εμείς εδώ στην επαρχία φίλε μου είμαστε στα άγραφα,το βλέπεις και απ τις ειδήσεις των καναλιών κάθονται να ασχοληθούνε ποτε με το τι συμβαίνει εδώ στην δυτική Ελλάδα,μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη,είναι η Ελλάδα γι αυτούς

Συγχώνευση: Σαβ 29 Μαΐ 2021, 12:01
Έχω δύο κεραιες με ενισχυτή η μία Ακαρνανικά η άλλη ανάληψη. Έβγαζα όλα τα κέντρα με φουλ σήμα και τον Αίνο. Στη συχνότητα της ΕΡΤ 23 από ακαρνανικα και Αίνο έχω πρόβλημα προφανώς κάτι έγινε με το συγχρονισμό. Τώρα από ανάληψη η μόνη προβληματική είναι η 25 όπου το σήμα η ποιότητα έπεσε 17%. Οι περισσότεροι στο Αγρίνιο έχουν την κεραία Ακαρνανικά. Τώρα οποίος έχει ενισχυτή μπορεί να πιάνει κ λίγο σήμα από πίσω από την ανάληψη.
Τι τα θες τα Ακαρνανικα τώρα,γύρνατες και τις δυο Αναληψη να τις κεντράρεις κανονικά ώστε να πιάνεις τα HD

• Satleo Maniac
Για τα τοπικά ηπειρου.κερκυρας Άρτα κ Αχελώο συν το δεύτερο πακέτο της ερτ.ασε που η ανάληψη δεν είναι αξιόπιστη από πέρσι που την πιάνω πολλές φορές η 31με τις digea τα εθνικά ποτέ έπιανε ποτε οχι

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Μα τα τοπικά απ τα Ακαρνανικα και να την γυρίσεις Ανάληψη θα τα πιάνεις από αντανάκλαση αφού το σήμα είναι δυνατό απ τα Ακαρνανικα και το 2MUX το ίδιο

• Satleo Maniac
Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό γιατί στο σημείο που μένω έχω ένα μικρό ύψωμα προς Ακαρνανικά και με γυρισμένη κεραία ίσως να μην έχω σήμα.βεβαια όλα θέλουν δοκιμες

Αποσυνδεδεμένος medx

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2009
  • Τόπος: Αγρίνιο
Η 25 είναι όντως η πιο χαμηλή από την Ανάληψη. Σε εμένα 30% ισχύς αλλά η ποιότητα κρατιέται στο 100%., χωρίς σπασίματα. Τα άλλα από Ανάληψη και τα 23, 35 από Ακαρνανικά μια χαρά. Η 39 είναι πιο χαμηλή σε σχέση με τα άλλα από Ακαρνανικά, και όντως δεν θα πιάνει χωρίς κεραία προς τα εκεί. Στο Αγρίνιο χρειάζεται δυνατός ενισχυτής καθώς τα Ακαρνανικά είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Γι' αυτό πολλά ιδιωτικά είχαν και τοπικούς πομπούς στον Πρ. Ηλία που καταργήθηκαν με την ψηφιακή μετάβαση.

Με την ευκαιρία: Αναμενόμενες αλλαγές στη Σπολάιτα: 41 ΕΡΤ, 44 Ιδιωτικά, 47 Τοπικά, όλα μέσω Ακαρνανικών.

• Satleo Maniac

* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (10:44)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/11/2024 (09:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (23:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (21:20)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/11/2024 (20:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: radioamateur Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (20:33)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/11/2024 (20:29)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (20:10)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/11/2024 (18:32)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (18:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/11/2024 (18:09)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (17:18)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (17:18)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (17:12)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (17:09)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/11/2024 (16:43)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (16:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (16:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (15:24)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (13:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (12:36)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/11/2024 (11:53)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/11/2024 (11:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (10:29)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (09:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (02:50)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (01:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (01:24)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (00:41)