Η 25 είναι όντως η πιο χαμηλή από την Ανάληψη. Σε εμένα 30% ισχύς αλλά η ποιότητα κρατιέται στο 100%., χωρίς σπασίματα. Τα άλλα από Ανάληψη και τα 23, 35 από Ακαρνανικά μια χαρά. Η 39 είναι πιο χαμηλή σε σχέση με τα άλλα από Ακαρνανικά, και όντως δεν θα πιάνει χωρίς κεραία προς τα εκεί. Στο Αγρίνιο χρειάζεται δυνατός ενισχυτής καθώς τα Ακαρνανικά είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Γι' αυτό πολλά ιδιωτικά είχαν και τοπικούς πομπούς στον Πρ. Ηλία που καταργήθηκαν με την ψηφιακή μετάβαση.
Με την ευκαιρία: Αναμενόμενες αλλαγές στη Σπολάιτα: 41 ΕΡΤ, 44 Ιδιωτικά, 47 Τοπικά, όλα μέσω Ακαρνανικών.
Εγώ έχω και θέματα με τα τοπικά της Ηπείρου/ Ιονίου/ και Αιτωλοακαρνανίας μια έρχονται μια έχουν σπασίματα!!!! (Συν ότι η βαση της κεραίας ειναι ξυλομενη) στην LG (Αυτό το λευκό τετραγωνακι που μέσα έχει καλώδια!!!!!!!!!!!!!) Ελπίζω να καταλάβετε τι Εννοώ βέβαια όλα τα πανελλαδικά συν την ΕΡΤ!!!
HD/SD επίσης το βήμα θέλει ρυθμισμα της ποιότητας της εικονας (είχα προαναφερει Αχελώο. Ο οποίος ειναι απ ότι ξαναείδα ας πούμε σχετικά κάπως καλύτερα σε σχέση με Ήπειρος TV1 , βημα σε θέματα ζωντανών προγραμμματων) πχ
1.ο ήπειρος TV1 μάλλον ας ρυθμίσει φωτεινότητα
2. Το βήμα ας ρυθμίσει την εικόνα του!!!
3. Όσο για Corfu,Start μια χαρά εικόνα έχουν απ ότι παρακολούθησα!!!
(Όταν πέφτει το χρήμα είσαι. Μια χαρα)
Μια τελευταια παρατήρηση για τον Αχελώο οτι
Τα έκανε μπάχαλο με την ροή!!! Από εκεί που βλέπεις κανονικά τα παλιά προγράμματα της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης.... πετυχαίνεις λίγο μετά
MAD με Θέμη Γεωργαντά και ήχο από το δελτιο ειδησεων του Αχελώου (όλα αυτά νυχτερινές ωρες μόλις χθες)!!!!
Συγχώνευση: Σαβ 29 Μαΐ 2021, 17:41
Όπως και ο ntv που πήγε στο 33
Εκπέμπει ακόμα? Εγώ το έπιανα στο internet
Και τώρα πλεον off και εκει λεγόταν μπάχαλο TV
Υπάρχει και καναλι στο YouTube ΜΠΑΧΑΛΟTVΑΓΡΙΝΙΟ όπου ανεβαίνουν όλες οι εκπομπές δυστυχώς για εμένα σε 4:3!!! Συν διάφορα άλλα βίντεο!!! Τον πετυχαίνεις και Facebook
Πχ στο προφίλ του καναλιού με το γνωστό λογοτυπο!!! Η στην ομάδα!!!
(Και εκεί ανεβαινουν οι εκπομπες) Γενικά υπήρξαν απόπειρες (Facebook, YouTube)!!!! Για livestream
Η πιο πετυχημένη σε social media ήταν και στο Facebook αλλά κράτησε λίγο περισσότερο και στο YouTube ειδικά!!!! Ενώ το κανονικό stream τουλάχιστον πήγαινε ρολόι Και έχω δει από ελληνικές ταινίες Μέχρι κάποιες ξένες (πολύ YouTube) και αλλά πολλά κατα καιρους Όπως ο benny hill και αν κατάλαβα καλά και τον Ράμπο ένα βράδυ!!! Η μεσημέρι ?
Γενικά είναι λίγο απ όλα το κανάλι!!!
Αν μπορείς στείλε βίντεο η κάποια φωτογραφία
Γιατί για Θελω να Δω τι παίζει εκεί στο Αγρίνιο!!!
(Γιατί Πάτρα δεν το έπιασα ποτέ εδώ που είμαι)!!!