Ναι το τελευταίο διάστημα όμως αναμεταδίδει παιδικά από το smile
Συγχώνευση: Τρι 25 Ιουλ 2023, 09:37
Έχει τόσους μήνες που έχει ανέβει το Patra tv στην πλατφόρμα της Digea αντικαθιστώντας το PLP,και το πρόγραμμα που παίζει είναι ακριβώς δοκιμαστικό όπως και στις αρχές που έπαιζε μόνο μέσα από το twitch,το μοναδικό που δείχνει ζωντανά είναι ένα βραδινό δελτίο με τον ξαναλατο
Πόσο ακόμη θα κάνουν "δοκιμαστική εκπομπή"; Έχει καιρό που βγήκε στη Digea συν ότι βγάζει δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Σε αυτή τη φάση απλά δεν ξέρουν τι κάνουν εκεί στο σταθμό και τη κριτική μου τη λέω με όλη μου τη καλοσύνη χωρίς πρόθεση να θίξω.
Συγχώνευση: Τρι 25 Ιουλ 2023, 10:06
Για επαρχιακο νομιζω βαζει γνωστες ταινιες και σειρες.
Ξεχωριζει απο τα υπολοιπα στο ξενο προγραμμα.
Το Patratv έχει αντιγράψει τη "συνταγή" του star με σειρές π.χ. τριαντάρηδες εν δράσει, κάμποσες ταινίες τα βράδια. Έχω και σχετικά trailers από αυτά στο αρχείο μου μέσω τη ροή τους από το Twitch που ίσως τα ανεβάσω κάποια στιγμή.
Συγχώνευση: Τρι 25 Ιουλ 2023, 10:07
Smile δεν το εχω πετυχει να πω την αληθεια ισως να ειναι οι ωρες που κανω zapping .
Οντως epg δεν εχει και θα ηταν καλο να εβαζε.
Ναι αυτό αφού έχουν την δυνατότητα EPG, τόσο πολύ βαριούνται; Τα άλλα "αδελφάκια" κανάλια της περιφέρειας δεν έχουν δυνατότητα και απλά λέει το όνομα του σταθμού τους ανά 6 ώρες.