Σήμερα που ήρθα σε ένα σπίτι γνωστών μου στην Χιλιαδού Φωκίδας κοντά στην Ναύπακτο,έκανα ένα scan στην τηλεόραση και με κεραία γυρισμένη στο Ξυλόκαστρο με θέα καμπάνα όλο το Κορινθιακό, λαμβάνουν άνετα σήμα από τον Υμηττό πιάνουν μέχρι και τα περιφερειακά της Αθήνας,με κεραία Televes εννοείται από τις καλές
Συγχώνευση: Τρι 15 Αυγ 2023, 13:46
Το 34 που κοίταξα σε τηλεόραση lg με τα mad Nickelodeon κλπ έχει ένταση 94% και ποιότητα 100
Τέλεια!!! Αποκλείεται να έχει τόση τεράστια εμβέλεια είσαι παντυχερότατος! Ειδικά από τη Πελοπόννησο, αν και τα κανάλια (με εξαίρεση το Ionian και το Patra TV) δεν πολύ αξίζουν μέσα στις τηλεπωλήσεις και στη τεράστια προχειρότητα, ειδικά το ProNews TV που πέρα από τα ίδια news clips σε επάναληψη και την ρωσοφίλικη προπαγάνδα, είναι και φασισταριά με βρώμικη ομοφοβία και ρατσισμό, συν ότι κάνουν "ρεπορτάζ" τάχα μου δήθεν σε ότι πιο άσχετο και ότι νάνε που θυμίζει απλά κουτσομπολιό. Σοβαρότητα ΜΗΔΕΝ οι τάχα μου δήθεν "δημοσιογράφοι" τους. Πώς κατέντησε έτσι η περιφερειακή τηλεόραση; Τέσπα για να μη το πάω off topic επειδή η συζήτηση είναι στην αναζήτηση καναλιών και όχι σχολιασμός το τι παίζουν τα κανάλια, ΩΡΑΙΟΣ!
Επίσης, πιάνεις και τα 3 κανάλια της Στερεάς Ελλάδας;