Βασίλη το σκέφτηκα και εγώ αυτό , οτι αν δεν εκπέμψουν όλα τα περιφερειακά της Πελοποννήσου σε όλα τα κέντρα εκπομπής τότε ίσως να μην χρειαστεί τρίτη συχνότητα, αλλά η γνώμη μου είναι καλύτερα να παίξουν όλα τα περιφερειακά κανονικά σε όλα τα κέντρα και να μην κόψουν πάλι την Πελοπόννησο σε κομμάτια, και σίγουρα κάτι τέτοιο για τους σταθμούς θα είναι καλό απο πλευράς διαφημήσεων.. Τέσπα, θα δούμε με τον καιρό όπως είπες γιατι ακόμα είναι νωρίς.
Ο Θανάσης έχει δίκιο σε αυτό που λέει για την Digea/Νέριτ.. Όχι οτι η παλιά ΕΡΤ έκανε καλά την δουλειά της, γιατί και αυτοί μαζί με τα υπόλοιπα κανάλια δεν έλεγαν κουβέντα για τα μνημόνια και για το χάος που μας βυθίζανε και όλοι απο το πρωί μέχρι το βράδυ διαλαλούσαν οτι θα μας σώσουν οι δόσεις και τα μνημόνια... Αλλά φανταστείτε να αναλάβει η Digea και την Νέριτ , και κάποια στιγμή να πουλήσουν την Digea σε Γερμανούς ή δεν ξέρω και εγώ σε ποιούς..!! Τόσα έχουμε δει σε αυτη τη χώρα!! Φυσικά και τώρα είναι ελεγχόμενα τα κανάλια στο FULL και ότι εκφράζει την αλήθεια το φιμώνουν , αλλά φανταστείτε μετά τι έλεγχος θα πέφτει στα κανάλια απο ξένους και ανθελληνικούς παράγοντες αφού θα έχουν αγοράσει τα πάντα έναντι πινακίου φακής !!...