Ευχαριστω ολους και τον Ντινο...
αυτο υποψιαζομαι και εγω και το εχω βρει ηδη στο google maps απο προχτες μαζι με 3 αλλα σημεια (αυτα πιο βορεια και παραλιακα) ... δεν ηταν βεβαια αυτο που εβλεπα απο τις Αλυκες και εννουσα σαν πιθανο σημειο
Ναι αυτο εχει περασμα στο εδω χωριο και φαινεται πιο λογικο σημειο ... και το δικαιολογω ... γιατι δεν βρισκει βουνο στη διαβα του το σημα (εχει περασμα εδω που ειμαι) και επισης η κεραια το πιανει πλευρικα, που αν υπηρχε εμποδιο, δεν νομιζω να επιανε σημα ειδικα ψηφιακο και σχεδον μονιμο
>> Οσο για το ονομα γιατι δεν το βρισκω στο χαρτη ...Η εξηγηση παλι απο τους Αλβανους του χωριου ... το mile / mille εννουν σαν γενικη τοποθεσια (δεν ειναι καταγεγραμενη) ... τα εξαμιλια σαν γενικη ονομασια ( γενικα ολη την περιοχη ή κοντα της)... αλλα το ομομαζουν μονο ετσι οι Αλβανοι οποτε κατι θα ξερουν μεταξυ τους ... ισως να εχουν δικιο γιατι ταιριαζει η λεξη αν κοπει το εξ...
Αυτο το σημειο που λες με το ψηφιακο (κανε zoom out) φαινεται και ο δρομος που ανεβαινει μεχρι επανω στο βουνο και επισης ο ισκιος της κεραιας
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεκαι αυτο που αρχικα υποψιαζομουν εγω (οπως δειχνει ημουν λαθος) και εχει τεραστειες κεραιες που φαινονται πολυ καθαρα μεχρι την πολη της κερκυρας ... ειναι εδω
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε