Οι ψηφιακές DX επίγειες λήψεις μας
  • Τετ 12 Φεβ 2025, 09:43
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Οι ψηφιακές DX επίγειες λήψεις μας  (Αναγνώστηκε 149923 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
 8-) The reception in 618MHZ (Ch 39) is from Kentauros Xanthi (pomakos village) at 766m ,at the top of the mountain ,with power EIRP 1,2Kwrms.
Η λήψη της εκπομπής στους 618 MHZ (κανάλι 39) είναι από το πομπό της ΕΡΤ στη κορυφή του βουνού πάνω από χωριό Κένταυρος Ξάνθης με κατεύθυνσεις εκπομπής προς νότιοδυτικά και βόρεια για κάλυψη για τα πομακοχώρια και αρκετές αναμεταδόσεις τοπικά με ισχύ πομπού 50Wrms και ακτινοβολούμενη προς βόρεια 1,2Kwrms.
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Και να γιατί φωνάζαμε κάποτε ότι ο Κένταυρος έπρεπε να είναι ένα από τα βασικά Κ.Ε. ψηφιακής ευρυεκπομπής για την ευρύτερη περιοχή! Από το ίδιο σημείο δεν έβγαινε και η ΕΡΤ αναλογικά παλιότερα (ΕΡΤ2 στο 55 νομίζω κ.α)? Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο με αυτό:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Είναι και ο Κένταυρος καλό σημείο, αλλά βάσει των όσων έχω δει από διαγράμματα οπτικής επαφής μού φαίνεται ότι το Τσαλ θα ήταν το καλύτερο σημείο για την περιοχή.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Και να γιατί φωνάζαμε κάποτε ότι ο Κένταυρος έπρεπε να είναι ένα από τα βασικά Κ.Ε. ψηφιακής ευρυεκπομπής για την ευρύτερη περιοχή! Από το ίδιο σημείο δεν έβγαινε και η ΕΡΤ αναλογικά παλιότερα (ΕΡΤ2 στο 55 νομίζω κ.α)? Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο με αυτό:
8-) Και δύο φωτογραφίες από το Τσαλ όπου είχαμε αναμεταδότη και τον παρατήσαμε λόγω των βλαβών, όπου δεν υπάρχει ΔΕΗ και οι κινητές λειτουργούν με γεννήτρια και το πετρέλαιο φέρνει κάθε δύο μέρες τετρακίνητο τρακτέρ!!!

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Αυτό το τελευταίο ομολογώ πως δεν το γνώριζα. Ελπίζω, πάντως, σε κάποιον μελλοντικό χάρτη κέντρων εκπομπής τηλεόρασης ή ραδιοφώνου να συμπεριληφθεί, μήπως και έτσι πάει το ρεύμα και ακολουθήσουν οι σταθμοί.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Χθες το βράδυ γύρω στις 21:30 είχαμε την πρώτη διάδοση της σεζόν από Ιταλία στον Πύργο, και βγήκε στο δίαυλο 46 ο συνήθης ύποπτος Telediogene από την Καλαβρία... Επίσης με σπασίματα έβγαιναν οι δίαυλοι 35 και 40 της Rai από το ίδιο σημείο, ακολουθεί βίντεο από το Telediogene:

Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Σημερινή λήψη δύο συχνοτήτων της Rai από Καλαβρία κατά τις 1:50 σήμερα:

Rai Mux 1 στο δίαυλο 35:

Rai Mux 4 στο δίαυλο 40:
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
τοσο σταθερη ληψη απο Ιταλια δεν εχω πετυχει ποτε στη τηλεοραση ακομα και στην αναλογικη εποχη τα καναλια πηγαιναν κα ερχονταν.

η εκπομπη porta a porta παιζει πολλα χρονια καμια 20αρια σιγουρα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Λήψη του πακέτου Studio 3 από Καλαβρία, το μεσημέρι της Δευτέρας 9/4:

Ακόμα βγήκαν από το ίδιο γνωστό σημείο του Monte San Michele οι δίαυλοι 28, 35, 40 και 46.

Αποσυνδεδεμένος athmich

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά, το σαββατοκύριακο βρισκόμουν στο Λιτόχωρο Πιερίας και με κεραία προς τα βόρεια (που ακριβώς στόχευε δεν είχα την δυνατότητα να το δω) ερχόταν στην συχνότητα 29uhf, το πακέτο των κρατικών βουλαγαρικων καναλιών ΒΗΤ (1,2, HD, NOVA TV)...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1,10x1,20 (Engel) 23,5e-19e-(16e)-13e-----0,95x1,03  (no name) 42e-(39e)--- alg110 (10e)-3,1e μαζί με 1,9e------80cm 30w--------alg 120 (7e)-0,8w
Δέκτης picollino led --  SF8008 4K UHD
Ξυλόκαστρο

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
Θα το βαλω εδω αν και δεν ειναι τοσο DX γιατι καθαρα οι Αλβανοι εχουν πολυ πιο δυνατους πομπους απο την digea, αλλα ειναι ληψη απο εξωτερικο και ειναι πολυ πιο μονιμοι σε σημα, σπανια χανονται

H κεραια αυτη την εποχη ειναι στραμενη προς Παντοκρατωρα (η αλλη λυση Ακαρνανικα) και λιγο αριστερα απο το κυπαρισσι (αν δειτε το video στο κατω link) περναει το σημα πισω και κατω απο τρουμπετα, ενω τα δικα μας πλην της ερτ που εχει μονιμο και δυνατο σημα με τον οποιο καιρο,  ερχονται καποιες φορες για λιγο (digea)

Για την τοποθεσια ληψης στο τελος του μικρου video εδω

• SatLeo Legend
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα!
Οι Αλβανοί εκπέμπουν από το Mille στο 31 ένα DVB-T2 mux, σίγουρα θα έχουν και άλλες συχνότητες.
Από τον Τρουμπέτα όμως που αναφέρεις εκπέμπει κάτι τηλεοπτικά? Μήπως υπάρχει η ΕΡΤ σε SFN με τον Παντοκράτορα, γιαυτό σου έρχεται συνέχεια?
Τα πανεθνικά της Digea τα λαμβάνεις μόνο από Ακαρνανικά?

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Oι Αλβανοι εχουν καπου/ στο περιπου στους Αγιους σαραντα, αλλα πισω στα πολυ ψηλα βουνα επανω κατι μεγαλες κεραιες που φαινονται σε πολυ καθαρη μερα ... οχι απο εδω που ειμαι γιατι ειμαι χαμηλα και εχω βουνο μπροστα (οταν θα περασω απο εκει που φαινονται θα βγαλω φωτο ... ή θα ρωτησω εδω τους Αλβανους πως λεγεται η περιοχη) και απο εκει πρεπει να βγαινουν και σε τηλεοραση γιατι τα fm τους, ερχονται με κλειστη κεραια απο εκει

Εγω ειμαι Δουκαδες
Οποτε απο Δουκαδες προς Αγιους Σαραντα, αν ειναι, που σιγουρα καπου εκει ειναι και οι κεραιες του σηματος στο 554 καναλι 31, ειναι στη μεση ο Παντοκρατορας και ο τρουμπετας (δηλαδη ψηλο βουνο απο μπροστα μου)
Αν κανω λαθος και ειναι απο το miele οπως λες ακομα καλυτερα γιατι ειναι πολυ πιο μακρυα

Τα δικα μας δεν περνανε της digea απο Παντοκρατορα (ερχονται για λιγο και χανετε το σημα τους) εδω κατω που ειμαι ... και σκεψου οτι η κεραια κοιταει Παντοκρατορα ... οχι δεν υπαρχει καποια εκπομπη απο τρουμπετα, ο αντεννα ηταν εκει κοντα με αναλογικο και εκλεισε και σιγουρα οι Αβλανοι δεν εχουν καποιο αναμεταδοτη Κερκυρα και εδω που ειμαι ερχονται πολυ πιο δυνατα με σημα σε σχεση με την digea

edit
την ερτ την ανεφερα γιατι εδω κατω χαμηλα που ειμαι, ειναι η μονη απο παντοκρατορα που ερχεται με απλο πλεγμα των 8 ευρω και χωρις ενισχητη (με την κεραια στραμενη παντοκρατορα, τα αλλα της digea ερχονται για 1-2 ωρες και χανονται με καλη κεραια και ενισχυτη)

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Καλησπέρα ,το Klan HD εκπέμπει απο τη συχνοτητα 31 και οι τοποθεσια λέγεται Μιλεα(Mile).Προς το παρόν δεν βγαινουν με τ2 αλά σύντομα θα αλλάξουν .Μαλλον απο φθινόπωρο ξεκινανε στον νόμο Αβλωνας που ανήκουν οι Χειμαρα και Αγιοι Σαραντες. Το κρατικό εχει κανει τις εγκαταστασεις απλά περιμένουν τους υπόλοιπους !!

• SatLeo Legend
Μόνο αυτή η συχνότητα βγαίνει από αλβανικά ψηφιακά Ντίνο?

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Ρωτησα 2 Αλβανους εδω στο χωριο και ειναι σιγουροι οτι το ψηφιακο 31, ειναι απο τα βουνα Αργυκαστρου (gjirokaster) γιατι εκει εχουν γυρισμενη την κεραια τους (εξαλου τις εχω δει, προς παντοκρατορα κοιτανε και οι κεραιες τους απο εδω στο χωριο), και μαλλον εχουν δικιο ... απο τις αλυκες (διπλα απο την πολη) εκει που φερνουν τα πλοια το πετρελαιο στη κερκυρα φαινονται (σε πολυ καθαρη μερα) οι κεραιες τους διπλα αριστερα και ακομα πιο πισω απο τον παντοκρατορα ... περιπου απο περσι πρεπει να εχουν ανοιξει

edit
Οποτε μαλλον ειναι αυτο που λεει ο DINOS7 & εχει ηδη ξεκινησει απο περσι το χειμωνα, σιγουρα πραγματα, εκτος αν εχουν επεκτεινει το δικτυο τους και προς εξαμιλια, αλλα οι Αβλανοι μου ειπαν βουνα Αργυροκαστρο γιατι απο εκει εκτος τα παραλια τους καλυπτουν και την πισω μερια δυτικα προς την στερια τους

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Προς το παρόν μόνο η 31 βγαινει ψηφιακά και από Μιλεα που ειναι απέναντι από Κέρκυρα! Απο αργυροκαστρο δεν περνάει σήμα στους Αγίους Σαράντα .

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Κατα αρχας ευχαριστω ...

Εγω εβαλα video που πιανω 4 καναλια με τον crystal prime HD που νομιζω πιανει μονο ψηφιακα καναλια και οχι αναλογικα (αν δεν κανω λαθος) ... τα 3 (klan plus, abc news, klan kosova)εχουν εικονα και ηχο, το 1 (klan plus) εχει μονο ηχο (δεν ειναι ραδιο, ραδιο ειναι μονο το radio klan) ...και λεω τι ειπαν οι Αλβανοι εδω στο χωριο που ηδη βλεπουν (& βλεπω) ψηφιακα ...

Να μην ενοχλω αλλο το θεμα περι αυτου, βαλε μια φωτο αν γινεται στο pm μου, αν δεν σε πειραζει να δω που ειναι το Μιλεα (δεν το βρισκω στο χαρτη) ... και αυριο ή την αλλη μερα που θα παω πολη θα σταματησω Αλυκες & θα βαλω φωτο την τεραστια κεραια στα βουνα Αργυροκαστρου (αυτα πρεπει αν ειναι) που την ειδα ο ιδιος ... οσο για το σημα (απο οπου ερχεται) σε εμενα ερχεται πολυ καλυτερα απο την digea και εχω μπροστα τον παντοκρατορα (που απο εκει βγαινουν και τα τοπικα)

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Το σημείο αυτό μας το έδωσε τεχνικός που εργάζεται στην κινητή τηλεφωνία

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ειναι κοντα και για αυτο βγαινει και αν εχει ανοιγμα προς κερκυρα με καλη ισχυ βγαινει ανετα απεναντι
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
To Mile όμως δεν είναι εκεί που δείχνετε και δεν νομίζω ότι βγαίνουν από εκεί τα ψηφιακά!
Θα το βρω στο χάρτη αργότερα, το έχω σημειωμένο!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
μηπως ειναι γενικος ορισμος το μιλε για τη περιοχη? πως λεμε εδω απο ακαρνανικα αλλα η κεραια ειναι στο μοναστηρακι χαμηλοτερα. καταλαβες τι εννοω?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Ευχαριστω ολους και τον Ντινο...
αυτο υποψιαζομαι και εγω και το εχω βρει ηδη στο google maps απο προχτες μαζι με 3 αλλα σημεια (αυτα πιο βορεια και παραλιακα) ... δεν ηταν βεβαια αυτο που εβλεπα απο τις Αλυκες και εννουσα σαν πιθανο σημειο

Ναι αυτο εχει περασμα στο εδω χωριο και φαινεται πιο λογικο σημειο ... και το δικαιολογω ... γιατι δεν βρισκει βουνο στη διαβα του το σημα (εχει περασμα εδω που ειμαι) και επισης η κεραια το πιανει πλευρικα, που αν υπηρχε εμποδιο, δεν νομιζω να επιανε σημα ειδικα ψηφιακο και σχεδον μονιμο

>> Οσο για το ονομα γιατι δεν το βρισκω στο χαρτη ...Η εξηγηση παλι απο τους Αλβανους του χωριου ... το mile / mille εννουν σαν γενικη τοποθεσια (δεν ειναι καταγεγραμενη)  ... τα εξαμιλια σαν γενικη ονομασια ( γενικα ολη την περιοχη ή κοντα της)... αλλα το ομομαζουν μονο ετσι οι Αλβανοι οποτε κατι θα ξερουν μεταξυ τους ... ισως να εχουν δικιο γιατι ταιριαζει η λεξη αν κοπει το εξ...

Αυτο το σημειο που λες με το ψηφιακο (κανε zoom out) φαινεται και ο δρομος που ανεβαινει μεχρι επανω στο βουνο και επισης ο ισκιος της κεραιας

και αυτο που αρχικα υποψιαζομουν εγω (οπως δειχνει ημουν λαθος) και εχει τεραστειες κεραιες που φαινονται πολυ καθαρα μεχρι την πολη της κερκυρας ... ειναι εδω

• SatLeo Legend
Εδώ έχω το Mile ως σημείο εκπομπής

Και υπάρχουν ακόμα κάποιες κεραίες νότια των Αγίων Σαράντα

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Στην πρωτη εικονα ειναι κεραιες απο κινητή τηλεφωνια ,ενω στη δευτερη ειναι πιο πέρα απο Αγιων Σαράντα .Στο δευτερο σημειο μεχρι στιγμης μονο το Tvsh εχι στησει πυργο ο οποιος δεν φενεται λογω ληψης φωτο οι οποια ειναι τραβηγμενη πιο παλιά! Ξαναρωτησα παλι σημερα και εινσι σίγουρα στις φωτο που έστειλα χτες!

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Καλησπέρα! Χτες ξεκίνησαν οι ψηφιακες μετάδοσης dvbt2 του αλβανικού πακέτου Rtsh στιν περιοχει Αγίου Σαράντα στην συχνοτητα 23-39.Το πακέτο εχει 14 κανάλια με τα 3 να ειναι σε Hd.

• SatLeo Legend
Θέλουμε φωτογραφίες!

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Προς το παρόν δεν μπορω γιατί εδω στη Χειμάρρα δεν έχουμε ληψη αλλά πολυ συντομα θα ενεργοποιηθεί το κέντρο του Λογαρά και θα έχουμε φωτο!

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
μπορω να πιασω για δοκιμη απο εδω κερκυρα αδιαμορφοτο (μαυρο) με τον απλο dvbt δεκτη? αν ναι ποια συχνοτητα πχ, 512.000 (sorry δεν ειμαι της τηλεορασης τοσο, αφου δεν παινουν καλα .. μια φορα και τοσο ανοιγει πχ τωρα με τα ποδοσφαιρα)
κανα φτηνος στα 20 ευρω υπαρχει dvbt2?

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Ντίνο το τηλεοπτικό σήμα απο Παντοκράτορα Κέρκυρας, περνάει καλά στην Βόρεια Ήπειρο?

* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/02/2025 (00:47)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/02/2025 (00:00)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/02/2025 (23:39)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/02/2025 (23:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (17:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (12:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (11:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (10:51)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:41)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 11/02/2025 (00:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (22:49)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (22:34)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (16:19)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:53)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:50)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:12)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (13:45)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (10:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (09:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 10/02/2025 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (07:44)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 10/02/2025 (00:21)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 09/02/2025 (19:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:51)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (13:20)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:09)