Ναι αλλα αυτες οι μακρινες ληψεις επιρεαζονται απο τα καιρικα φαινομενα. Αλοιμονο μας αν ηταν ολο το καιρο οι μακρινες ληψεις συνεχεια ιδιως απο λιβυη που τετοιο καιρο θεριζουν στα δυτικα οπως και η τυνησιανκαι η ιταλια. Ενας πομπος εχει μια εμβελεια το πολυ 180χλ σε ευθεια. Απο εκει και περα σε παειαναλογα με τα κεφια του ο καιρος. Για πηγαινε ταυγετο χειμωνα να δεις αν θα βγει ο βουλγαρος ή ο αλβανος
Είμαι μέσα σε αυτοκίνητο με dvb-t δέκτη και μικρή κεραιούλα που είναι κολλημένη στην εσωτερική πλευρά του παρμπριζ κινούμενος στις
θεσσαλικές ακτογραμμές και έχω λήψη μπουκέτων καναλιών απο την Θράκη.Ξέρεις πόσα χιλιόμετρα απέχουν τα κέντρα εκπομπής της Θράκης απο τα
παράλια της Θεσσαλίας;
Στις ίδιες ακτογραμμές μπορείς να κάνεις λήψη κλειδωμένου επίγειου ψηφιακού μπουκέτου καναλιών.Ένα κανάλι που θυμάμαι να περιλαμβάνει το μπουκέτο
είναι το Brazzers tv.Θεώρησα πως το πακετάκι αυτό έρχεται απο Βουλγαρία αλλά δεν έδωσα σημασία.
Το γεγονός πως στις Θεσσαλικές ακτογραμμές έρχονται βουλγάρικα επίγεια πακέτα,Θρακιώτικα κανάλια και ραφιοφωνικοί σταθμοί της Σμύρνης με αφήνει
παντελώς αδιάφορο απο την πλευρά του Dxing διότι είναι πανεύκολη υπόθεση λήψης μια και η μεγαλύτερη διαδρομή του σήματος γίνεται πάνω απο θάλασσα που δεν υπάρχουν εμπόδια.
Το Dxing είναι κάτι τελείως διαφορετικό.Για να θεωρείς πως κάνεις Dxing πρέπει να έχεις στο τσέπακι σου τον καλύτερο εξοπλισμό λήψης που κυκλοφορεί στην αγορά.Δεν έχεις μια κεραιούλα των 20 και 30 ευρώ αλλά μια άκρως-άκρως ποιοτική και πανάκριβη υλοποίηση υψηλής απολαβής.
Δεν έχεις κινεζοκαβουρδιστήρια dvb-t/dvb-t2 δέκτες για λήψη,αλλά hi-end πεδιόμετρα που τα tuner τους σφυράνε και δέρνουν καιποιοτικούς ενισχυτές
με δυνατότητες φιλτραρίσματος συχνοτήτων που μπορούν να απομωνόσουν τον εισερχόμενο θόρυβο στο κεραιοσυστημά σου.Δεν προσπαθείς να κάνεις λήψη
μέσα σε αστικό περιβάλλον όπου υπάρχουν παρεμβολές απο ζεύξεις,λινκ και πάσης φύσεως εκπομπές.Βγαίνεις ψηλά στα βουνά που είναι πιο καθαρό το
φάσμα αφενως και αφετέρου λόγω του υψομέτρου μπορείς να δεις πιο εύκολα μακρινά σήματα.
Dxing απο τα σαλόνι μου με κεραιοσύστημα της λαικής και ψηφιακό δέκτη του κιλού (made in china) δεν είναι Dxing αλλά απλή λήψη επίγειου ψηφιακού
σήματος για το απλό μέσο νοικοκυριό.Διότι με την δική σας λογική ο μπαρμπαμήτσος της γειτονιάς και ο περιπτεράς της γωνίας που έχει τηλεόραση στο
περιπτερό του για να περνά πιο ευχάριστα το 8ωρο-12ωρο του,θεωρειται πως κάνουν Dxing όταν κατά τύχη αγναντεύοντας το Ιόνιο λαμβάνουν καναλάκια
απο την Σικελία.
'Οσοι έχετε όρεξη για Dxing στα ψηφιακά τηλεοπτικά UHF,αγοράστε καλό εξοπλισμό και μετά πιάστε την οροσειρά της Πίνδου προσπαθώντας να βρείτε
ένα σημείο από όπου θα μπορέσετε να κάνετε λήψη όσο πιο μακρινών σημάτων γίνεται απο όλες τις κατευθύνσεις.Π.χ. κοιτώντας προς τα δυτικά να
φέρνεις κανάλια απο την ενδοχώρα της Ιταλίας και κοιτώντας ανατολικά να φέρνεις κανάλια απο την ενδοχώρα της Τουρκίας
Dxing=αναφορά λήψης και όχι 365 ημέρες το χρόνο λήψη σήματος απο το σαλόνι μου.Οι Dxers είναι οι πιο εξειδικευμένοι γνώστες του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος.Αλοίμονο,λοιπόν, αν αρχίσουμε να βαφτίζουμε τον κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ως οδηγό της Φόρμουλα ένα
27-7-2003 ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ GSM ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 1200 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΌλοι γνωρίζατε την Telestet,την Panafon και την cosmote.Η MKD-MOBIMAK είναι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας των Σκοπίων (σήμερα φέρει τον τίτλο telekom.mk)
και η M-TEL είναι .....is the first and largest GSM mobile phone operator in Bulgaria.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε)
Όποιος μου βρει τι στο καλό ήταν αυτό το ελληνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με τον τίτλο 09 και απο που έκανε εκπομπή,θα μου λύσει και την απορία.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις,τελικά μετά απο 15 χρόνια την έλυσα.
Δεν έχετε παρά να κάνετε ταυτοποίηση των κωδικών που βρίσκονται στην οθόνη του Motorola με τους κωδικούς που μας δίνει η παρακάτω σελίδα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΑίντε, ευκαιρία πέρα απο τα uhf να κάνετε σκαναρίσματα και στα smartphone σας μπας και σας έρθει κανα σήμα κινητής τηλεφωνίας απο αλλοδαπές χώρες
Υ.Γ.:Εκείνη την εποχή τα κινητά δεν βιντεοσκοπούσαν οπότε οι ανάγκες βιντεοσκόπησης της λήψης σήματος κινητής τηλεφωνίας είχε γίνει με μια sony βιντεοκάμερα σε κασετούλα Digital8