να σου πω ... επειδη ειπες η Αλβανια ειναι απεναντι .... εγω ειμαι δουκαδες κατω απο τρουμπετα (και απο αυτη τη περιοχη αναφερομαι τωρα εδω για την τελοραση, γιατι αν παω καπου ψηλα (συνηθως με ραδιο φορητο, παντα το λεω στο αναλογο θεμα) και δεν περναει η digea παντα καλα απο παντοκρατωρα πλην της ερτ ... σκεψου οι διπλα μου εχουν τρίαινες κεραιες και ενισχυτες televes ισως κατι μετριο αλλα δειχνει εμπιστο, παλι δεν πιανουν καλα ουτε αυτοι ... και οι μαστορες (αν λεγονται μαστορες) ηρθαν με πανακριβα πεδιομετρα και μαραφετια ... τωρα για την Αλβανια αν περασει το dvb t2 απο Αγ Σαραντα (συντομα ερχεται ενας δεκτης φτηνος και μαλιστα μεταχειρισμενος γιατι δεν ηθελα να διαθεσω πιο πολλα για τωρα επειδη ειμαι ανεργος) εδω που ειμαι θα ειναι κατορθωμα για το σημα τους και οχι για εμενα
Ηδη στο ραδιοφωνικο τοπιο κερκυρα εχω βαλει και εκει ληψεις απο Αλβανια και οχι εδω γιατι οπως λες γιατι δεν τα θεωρω ολα μακρυνες ληψεις
εχεις δικιο ... αλλα εγω το βλεπω σαν αναφορες, εγω ετσι το βλεπω ... και αν τα βαζουμε εδω (με οτι μηχανημα εχουμε) ειναι ολα συγκεντρωμενα εδω σε ενα θεμα, ισως πιο ευκολα για αναγνωση παρα διασπαρτα posts ... καλως αν τις διαβαζουν οι ειδικοι των καναλιων, που πιστευω μερικοι μπαινουν και διαβαζουν, εστω με τον απλο εξοπλισμο που εχουμε ... παλι καλο ειναι γιατι παιρνουν μια ιδεα τι παιζει σε καποια περιοχη και για τους συμφορουμίτες μια ιδεα για σημα τι ερχεται και που με τον απλο δεκτη που οι περισσοτεροι εχουμε ... και φυσικα καποτε υπαρχει και η διαδοση (αναλογες καιρικες συνθηκες) που και ο απλος δεκτης καποτε τα πιανει και εκει συνηθως πονταρουμε με τα απλα μηχανηματα που εχουμε ...