Καταρχάς, δεν έχω κανένα θέμα να πω την ηλικία μου, είναι φανερή έτσι και αλλιώς στο προφίλ μου στο φόρουμ... Ναι είμαι νεαρός μεν αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχω ψάξει πολύ, για να καταφέρνω να κάνω τόσες λήψεις με τα δεδομένα που έχω, τον μέτριό μου εξοπλισμό και την περιορισμένη οικονομική επιφάνεια που έχω.... Πραγματικά τι παραπάνω κόλπο να υπάρχει για να ακούσεις τους Τυνήσιους, από το να δεις έναν ωραιότατο χάρτη διάδοσης και να πας σε ένα σημείο που βλέπει θάλασσα στα νοτιοδυτικά για να τους πιάσεις;;; Από εκεί και πέρα τον χαρακτηρισμό "νεαρούλη" και την ειρωνική πρόταση από κάτω, δεν την αποδέχομαι... Κάνε μια βόλτα στο νήμα του ραδιοφωνικού DX, να δεις αν είμαι ακόμα μαθητευόμενος μάγος ή όχι... Το χαρακτηρισμό θα τον αποδεχόμουν με 1-2 χρόνια εμπειρίας και όχι πλέον με 7!
Σου επιστρέφω το ερώτημα, αν μου βρεις τρόπο πρόβλεψης του σποραδικού-Ε για 1 εβδομάδα, θα σε παραδεχτώ... Είπες να ρωτήσω εσένα το μεγάλο που ξέρεις τα κόλπα, κι εγώ ο νεαρούλης δεν τα ξέρω..
Όσο για τις συνομιλίες του ΝΑΤΟ, απευθύνσου σε κάποιον που ασχολείται με βραχέα, εγώ ασχολούμαι περισσότερο με FM CCIR-OIRT και λιγότερο με μακρά και μεσαία, με τα βραχέα έχω ασχοληθεί μόνο με τα βασικά και δε θέλω να επεκταθώ προς τα εκεί...
Αυτά και κλείνει το off-topic εδώ
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk