ευχαριστω κλι, θα κοιταξω να την γυρισω την κεραια λιγο προσ φιλιπιο και θα δω μπας και γινει καλυτερη. κεραια τωρα την πηρα και ειναι καινουρια (televes) και δεν εχω καλα οικονομικα αυτην την στιγμη για να την αλλαξω! Αν την παρω αυτην που μου λες μπορω να τις βαλω και τις δυο σε διαφορετικες κατευθυνσεις? Παντος θελει πολυ καιρω εως το 2015 για τα ψηφιακα! Σκεφτομαι για δοριφορικη να βαλω! αλλα θελει αρκετα χρηματα (Nova) Ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σας παιδια.
Κοίτα για τα χρήματα που έδωσες για την televes 45 (γύρω στο 70άρι) αν είχες κάνει μια ερώτηση από τότε εδώ στο φόρουμ θα έπαιρνες την ASR 860!
Γύρνα τώρα την κεραία μέχρι να καθαρίσουν τα ΝΕΤ 39 και ΕΤ3 23 και ασ'την εκεί! Εξάλλου όλα τα μεγάλα βγαίνουν σχετικά καλά από Φιλίππειο με εξαίρεση το ALTER που έχει άκρως προβληματικό πομπό και έκανε και λανθασμένη επιλογή συχνότητας (25)! Και ο ΑΝΤ1 στο 65 επίσης χάλια για άλλο λογο!
Το να χρησιμοποιήσεις δύο κεραίες δεν θα σου λύσει τίποτα, τζάμπα λεφτά θα δώσεις!
Τέλος είμαι πάντα υπέρ της δορυφορικής αλλά όχι για να βλέπεις τα ελληνικά που θα έπρεπε να βγάζεις καμπάνα!
Ε μη κάνουμε και τη χάρη μερικών που τους βολεύει η κατάσταση!!!!!