Καλησπέρα σε όλους.'Ελειψα για αρκετές ημέρες λόγω απρόβλεπτου προβλήματος υγείας και οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά τώρα επανήλθα και χαίρομαι που ακούω, ότι ο Στέφανος Σιρόκο είναι στην περιοχή μου αυτή την στιγμή και ψάχνει να ακούσει με απλό δέκτη τον Γιώργο Μάγο 17db σε μένα, και τους άλλους δύο φίλους 24 και 27 db σε εμένα ΣΤΟΥς 1680.Ο ένας φίλος πηγαίνοντας στους 1242 πήγε 35 d και στους 1233 στα 36 db αλλά δεν ξεπέρασε τον σκάι από Πετρούπολη στους 954 που είναι στa 38-40 db. Χαίρομαι που με την πλήρη αναφορά μου έδωσα κίνητρο για πλήρη κινητοποίηση των ερασιτεχνών των μεσαίων και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων τους.Σιρόκο να ξέρεις πάντως, ότι στην Πλατεία Βικτωρίας ακούγονται και ο φίλος από τα Έλατα στους 1188 και ο 1287, παρότι εσύ δεν τους έλαβες.Υπόψη, ότι ο θόρυβος στην Βικτώρια οφείλεται τόσο στον ΗΣΑΠ, όσο και στον ΟΤΕ και κάποιες κεραίες κινητής καλά κρυμμένες.
Κάλεσμα για όλους τους ερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα: Όποιοι θέλουν έγκυρα και χωρίς κανέναν επηρεασμό κοντρόλ, ας λάβουν απόψε 09-5-14 θέσεις εκπομπής σε όλη την μπάντα των μεσαίων και ιδιαίτερα από 1660-1710 και ας αναφέρουν τα χαρακτηριστικά, περιοχές και ισχύ τους, ώστε να τους δωθεί πλήρες κοντρόλ από Αθήνα, Πλατεία Βικτωρίας και με δέκτη TECSUN PL-880, σε σταθερή θέση, χωρίς επηρεασμό ή εξωτερικές κεραίες.Η κεραία ουσιαστικά είναι ο εσωτερικός φερίτης του δέκτη, αφού η ενσωματωμένη μεταλική κεραία ενός μέτρου παραμένει πάντα κλειστή.Ώρες λήψεων από τις 21:00 της 09-5-14 έως και 01:00 της 10-5-14. Διάρκεια λήψης δηλαδή 4 ώρες.
Φορτώστε κύριοι τις κεραίες σας και καλές εκπομπές από όπου κι αν είστε.