Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ
  • Σαβ 30 Νοε 2024, 01:26
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  (Αναγνώστηκε 498385 φορές)

0 μέλη και 84 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Πάνε 4 χρόνια που συνέβη αντίστοιχο συμβάν. Νεκρός τότε ηταν ο SV2MKV ή "Β52".

Απο τον επικήδειό του στο 2mdes.blogspot.com
( Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε )

Παράθεση
"Πριν 7-8 χρόνια είχε συμβεί κάτι ανάλογο.
Και είπαμε Θεός σχωρέστον.

Πριν 3 χρόνια είχε σκοτωθεί πατέρας και γιος πάλι για τον ίδιο λόγο.
Και είπαμε Θεός σχωρέστους.

Ας πούμε και για τον Νίκο Θεός σχωρέστον και να περιμένουμε τους επόμενους.
Αφού κανένας δεν ενδιαφέρεται.
"
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚΟΣ

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2010
  • Τόπος: Γύρο-γύρο!
:offtopic   ...και να περιμένουμε τους επόμενους. Αφού κανένας δεν ενδιαφέρεται."

Ποιος να ενδιαφερθεί! Το ίδιο γίνετε με τους κυνηγούς, το ίδιο με τους αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων-μηχανών κ.τ.λ, ''ΠΡΟΣΟΧΗ'' χρειάζετε σε όλα, ακόμα και στο δρόμο που περπατάμε, συν ένα ακόμα: ''Το ρεύμα σκοτώνει''!

Ο Θεός ας συγχωρέσει τη ψυχή του.
ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
ποπο και ο Τάκης και ο Β52. Τους άκουγα και τους δυο τα βράδια. Για τον Β52 δεν το είχα μάθει. Τον Τάκη τον άκουσα τελευταία φορά το Πάσχα. Να είναι ελαφρύ το χώμα και ζωή (και προσοχή) σε λόγου μας
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος humax8100

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
  • Τόπος: Ellinikon Attica Greece
  • Tecsun PL-880. Xhdata 808.
Εκφραζω τη θλιψη μου για τον ξαφνικο χαμο του Κ44, παροτι τον ηξερα μονο ως φωνη στα μεσαια , μεσα απο εναν πολυ ισχυρο σταθμο, τουλαχιστον οπως τον ακουγα εγω. Χθες βραδυ πανυγηρι στους 1710: γνωστος Ηρακλειο 38db, στουντιο3 Ηρακλειο 34db( ο γνωστος σταθερος πανω απο 34db αλλα πιο βαθιες διαλειψεις οταν του τυχαιναν.το στουντιο3 σταθερο στα 24-26db με μια μονο κορυφη στα 34), πεταλουδας,υπαρχω,πιφι κλπ ολοι σε φορμα εφταναν στο κεντρο Αθηνας μεσα απο τις συνομιλιες τους.καλη συνεχεια στους ερασιτεχνες κ προσοχη στα ρευματα και καλες ακροασεις σε εμας τους ακροατες των μεσαιων.Οι ερτ χανιων κ ροδου θεριζαν χθες με 42db για ωρες πολλες.

• Satleo Maniac
Πανισχυρες εκπομπες για τον ΗΒ στους 612 κ για αγνωστο πανισχυρο στους 666ΚΗΖ.απο 41-43db κ στοιβαρο ευρυ σημα με πιο ισχυρο τον 666ΚΗΖ

• SatLeo Legend
Εδώ το προσεγμένο άρθρο και εδώ τα παρακάτω τα τσίμπησα από το ανοιχτό φόρουμ, όπου μιλάνε γνωστοί ραδιοερασιτέχνες από Ξάνθη και αλλού. Τα βάζω εδώ για να ξέρουμε ότι χρειάζεται προσοχή:

Παράθεση από: "Γρηγόρης Τζερόνιμο Ξάνθη"
Το χομπι μας εχει τους κινδύνους του και πρεπει ολοι μας να εχουμε τα μυαλα μας σε οτι κανουμε...........ετσι εχασα και εναν φιλο απο Καρδιτσα που μολις τον γνωρισα μετα απο μια εβδομαδα εφυγε......τον Γιάννη τον αισθηματια... Το χόμπι μας είναι επικίνδυνο όσο είναι του κυνηγού, του ψαροτουφεκά, του ορειβάτη και άλλων, με τη διαφορά ότι ο κίνδυνος είναι μη ορατός που σημαίνει πως ό,τι και αν κάνουμε προέχει η ατομική ασφάλεια. Και ειδικα οταν βλεπω μηχανηματα ανοιχτα σασια καλωδια λες και πλεκεις πουλοβερ μ/ς εκτεθημενους διαμορφωτες το ιδιο ε αυτα ειναι θανατος.... Δυο φορές θυμάμαι που με φύλαξε ο θεός.... η μια σε ένα τροφοδοτικό υψηλής σε linear FM όταν έσκυψα και ακούμπησε ο σταυρός από τον λαιμό στον μετασχηματιστή 1700V: 3 απανωτά καρδιογραφήματα και 24 ώρες νοσοκομείο... και πριν από 3 χρόνια στην υψηλή 5 kV ξεφόρτισαν στο χέρι μου....για μισή ώρα δεν το ένιωθα.  αλι θα πω να εχουμε τα μυαλά μας και τιποτα να μην αφηνεται στην τυχη.....εχω μπει πολες φορες σε υποσταθμους μεσης τασης στα 22 κιλα και παντα ακομα και στον χειρισμο των διακοπτων με γαντια υψηλης καουτσουκ δαπεδο δεξι ποδι μπροστα κ.α. Τεσπα....ακομη και εμπειροι την εχουν πατησει απο σιγουρια.........γιαυτο τον νου σας ρεμαλια να μην εχουμε τετοιες δυσαρεστες ειδησεις.....φτανουν τα προβληματα που εχουμε το χομπυ μας κανουμε για να ξεφευγουμε λιγο.......

Παράθεση από: "ηταβήτα"
Πριν από 3-4 χρόνια όταν έφτιαξα το μηχάνημα με την 813, "έφαγα" ένα επαγωγικό "σουτ". Δεν μπορείς να βασίζεσαι στο ότι γνωρίζεις καλά το ρεύμα και στο ότι είσαι προσεκτικός. Επαγωγικά με χτύπησε το ρεύμα. Μού έσκισε το δάχτυλο, έκανε μήνες για περάσει. Μάζευε πύον και αίμα. Υπέστη ελαφρά βλάβη το νεύριο γιατί ακόμη το σημείο στο δάχτυλο το αισθάνομαι σαν να έχει κάτι μέσα. Κάτι πήγα να ακουμπήσω που δεν εέιχε ρεύμα να δω αν ζεσταίνεται και εγινε το τόξο από το μιλλΑ. Από τότε οτιδήποτε θέλω να δω δια της αφής, κλείσιμο οι διακόπτες.  Πέρα από αυτό το επαγωγικό χτύπημα που είχα, δεν είχα άλλο σχετικό συμβάν. Τουλάχιστον σοβαρό. Κανένα χτυπηματάκι από κάποιον ηλεκτρολυτικό που δεν εκφόρτισε καλά. τ΄τοια . Διοδάκι στη φάση και ουδέτερο στο σασί δεν δούλεψα ποτέ. Γέφυρα στα 220 ή μ/σ.  Πολλές φορές μας φύλαξε ο Θεός. 12 χρονών έφτιαξα το πρώτο "καλό" μηχάνημα ΑΜ. Αυτοταλάντωτο ελ34 στα 300. Στους γονείς μου έλεγα ψέψατα ότι δουλεύει με μπαταρίες. Τώρα που μεγαλώσαμε και εξακολουθούμε να μεγαλώνουμε πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Παράθεση από: "ΓΙΑΝΝΗΣ FM 276"
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε καλησπερα σας απο αυτο εδω εχω φαει την υψηλη και τα εχω δη ολα ααα....με πεταξε σε αποσταση 5 μετρα σαν σκουπιδι εκανα να συνελθω μερες ....και να σκεφτειτε οτι απο κατω το δαπεδο που πατουσα ειχε λαστιχο 5 ποντους και φορουσα παπουτσια με λαστιχο ....δοξα το θεο ζω !!!!!! δοξα τον θεο που μας εχει ζωντανους ...η τρελλα που εχουμε πολλες φορες σκοτωνει !!!!
 εχω χασει φιλο μπροστα στα ματια μου απο υψηλη 5kv το περασε απο μπροστα μου λες και ετρεχε ο ανθρωπος ....εβγαλε αιμα απο την μυτη του και απο τα αυτια του και μετα απο λιγα λεπτα εβγαζε νερο ...ειναι αυτο που λενε το αιμα νερο δεν γινετε και ομως γινετε .
....

Παράθεση από: "AKHS KYBERNHTHS"
 ακομα ειμαι αναστατομενως ουτε παταω στην γιαφκα παιδια. αυτο που πρεπει να βαλουν ολοι παιδια ειναι ενα αγκυστρο πανω σε ενα σκουποξυλο ξυλινο συνδεμενο με ενα καλωδιο 6αρι-10αρι στην γη.πριν βαλουν τα χερια μεσα στο μηχανημα-τροφοδοτικο κλεισιμο τα εναλασομενα και ακουμπας το ανγκιστρο στην υψηλη και μετα κανε οτι θες. εγω το εχω αυτο εδω και δυο χρονια δεν βαζω χερι αν δεν κανω αυτα που σας ειπα.ειναι κριμα μεγαλο απο το χομπι να χανονται ανθρωποι.δεν μπορω απο την κυριακη,συνεχεια το εχω στο μυαλο μου.

• Satleo Maniac
Τωρα που γραφω:Α5 Πειραιας 33db και Μανωλης 747 στα 14db στους 1660 ΚΗΖ.ωρα 17:44μμ.επισης ο φοινικας πειραια 27 db.

• Satleo Maniac
Και παλι εκφραζω τη θλιψη μου για τον ανθρωπο που χαθηκε.προσοχη εσεις οι υπολοιποι.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Για τους φίλους ραδιοπειρα-ματισ-τες:

ΠΑΝΤΑ να βάζετε αντιστάσεις bleeder οχι μόνο στην υψηλή αλλά ακόμα και στις τάσεις SCREEN και GRID! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ που ΚΑΘΕ πομπός επαγγελματικών προδιαγραφών τις εχει! Ειναι αντιστάσεις της τάξεως των μεγαώμ και μεγάλης ισχύος, οι οποίες εχουν την δουλειά να εκφορτίζουν τους πυκνωτές εξομάλυνσης εντός τριλέπτου οταν κλεισει η τροφοδοσία. υπολογίστε τις σχετικές τιμές συναρτήσει της τάσης ανόδου και του χρόνου εκφόρτισης των πυκνωτων που χρησιμοποιείτε. ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ DB EKEI!!!!  Αν δεν μπορείτε, βρείτε κάποιον που μπορεί. Εχω δει 500V σε μηχάνημα κλειστό επι μήνα με πυκνωτές ελαίου.

Σε μεγάλες ισχυς, ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ το τροφοδοτικό απο τον πομπό. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ καλωδια για την ενωση πομπου και τροφοδοτικου και κάντε τα καλώδια να αποσυνδεονται απο το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ μονο, ωστε να μην εχουμε ακροδέκτες με χιλιάδες βολτ να κοβουν βόλτες τριγύρω, με τελευταία την ΓΕΙΩΣΗ η οποία θα πρέπει να εγκαθίσταται με ημιμόνιμο τρόπο (πχ πεταλουδες και μπάρα). Αν πρέπει να δουλέψετε στον πομπό, αποσυνδέστε τις γραμμές τροφοδοσίας απο το τροφοδοτικό. . Σε τέτοια περίπτωση bleeder θα έχει τόσο το τροφοδοτικό όσο και ο πομπός. ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ αν δεν ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ το κιλοβολτόμετρο στο τροφοδοτικό.

ΠΑΝΤΑ να βάζετε διακόπτη προσαρμοσμένο στο σασί, ωστε να σκοτώνει την υψηλή στην γείωση αν το σασί ανοιχτεί. καλύτερα να σκοτωθεί ο πυκνωτής παρά εσείς.

ΠΑΝΤΑ να βάζετε κιλοβολτόμετρο πανω στους πυκνωτές στην υψηλή. ΠΑΝΤΑ. Αν μπορείτε, βάλτε και στο SCREEN ειδικά σε κάτι 4CX#### που θέλουν κάτι κιλοβόλτ. Αν χαλάσει, μην το ανάβετε κάν το μηχάνημα μεχρι να το φτιάξετε. Ειναι μια άμεση ενδειξη του τι γίνεται στους πυκνωτές.

ΠΑΝΤΑ να υπερβάλλετε στα μονωτικά ανάμεσα στους μεταβλητους πυκνωτές φόρτιου και στα ρυθμιστικά τους. Εχω δει απίστευτες μλκς εκει. Ελεος! Οι πυκνωτες κενου ΔΕΝ θα εχουνε κενό για πάντα. ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ. ΚΑΘΕ ΓΕΙΩΣΗ θα πρέπει να ειναι ικανή να κάψει την ασφάλεια της ανοδικής.

ΞΕΧΑΣΤΕ: ΒΕΡΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙΑ, ΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΔΕΝΕΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ. Ο γράφων φοράει πάντα την βέρα του στο λαιμό σε κολλητή καδενα (δεν κρεμεται πάνω απο 1,5 cm). Η γυναίκα του καταλαβαίνει πως ετσι θα εχει τον γράφοντα αυριο μαζί της και όχι την βέρα του. και πάλι προκειμένου να εργαστεί σε ΥΤ βγάζει την καδένα.

ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΜΠΟΥΣ ΥΤ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝΤΙΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΚΑ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΦΛΙΤΣΕΣ.
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΡΥΘΜΙΣΗΣ,
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΚΑ ΓΑΝΤΙΑ. Αν δεν κλείσει κύκλωμα μπορεί να ακουμπήσεις 10KV και να μην το καταλάβεις κάν, το κάνουν τα πουλιά κάθε μέρα. Αν κλείσει την γ@^^|σες.

Ο ΑΝΤΙΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 230V. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΥΠΩΣΤΕ τις συμβουλές και ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΩΡΑ.
.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
:arrow εδώ και μερικές μέρες το zougla.gr αναμεταδίδει τον Νικόλα  από τα έλατα   Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
για να μην πω πολλα:
οι περισσοτεροι:  :arrow μονο ανοιγοκλεινουν -τιποτε (σχεδον) αλλο.
κι αφου δεν ξερουν,    ετσι πρεπει  :arrow να ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ...

[τους πυκνωτες κενου τους ανακαλυψαν οταν τους ειπε ο "μαστορας" τοσο το ενα τοσο το αλλο,
αυτο το μπλε/πορτοκαλι/κοκκινο μαστορα τι ειναι; αυτο ειναι που σου ελεγα... ]

καλα σας τα λεει ο γιαννης:
κιλοβολτομετρα οχι μονο μΑ
για να ξερετε οτι δεν εχει ταση κ για το θεο περιμενετε 2-3 λεπτα να ξεφορτισουν
 :arrow αφου βαλετε current bleeder κ στο scrren κ στο οδηγο.

:offtopic οσο για τον μακη τριανταφυλλοπουλο ειναι αματορας για οσους δεν το(ν) ξερουν
κι ολο κ καποιες "φιλιες" ;)  θα εχει ο ανθρωπος. σημ: τα "" επειδη το σαιτ πουλαει κ μηχανηματα. :offtopic

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
kai Eton G8
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
Σόρι, το λινκ παραπάνω δεν μπήκε. Εδώ καθαρογραμμένη η είδηση χωρίς πολλά προσωπικά στοιχεία για το τι έπαθε ο ένας κι ο άλλος Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
ηλεκτροπληξία μέσω επαγωγής; Εννοεί την εκφόρτιση του δυναμικου λόγω κατάρρευσης του αέρα. Ο ξηρός αέρας αντέχει ~3ΜV/m δυναμικου προτου καταρρευσει διηλεκτρικά. Ο υγρός λόγω πολικότητας του μορίου του νερου, λιγότερο.

3MV/m=30KV/cm, παλιότερα με τις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις με τις pl504 στον οριζόντιο συγχρονισμό,  εκκινουσα βολταϊκά τόξα απο τον ανορθωτή σε γειωμένο κατσαβίδι δεμένο σε ξυλινο σκουπόξυλο απο το 1cm (που να κωλώσει η λάμπα;;;;) και λόγω υπάρχουσας πλασμοποίησης τα "τραβουσα" περίπου στα 10cm. Αν φυσουσες απο απόσταση σβήνανε. Τέτοιες μλκς εκανα κι εγω σαν παιδί. Μετά έμαθα πως το ξερό σκουπόξυλο εχει ~1MΩ/m αντίσταση και τα κανα πάνω μου. Αν ειχε φύγει το γειωτικό δεν θα σας μιλούσα κάν. 500ΚΩ μισό μέτρο σκουπόξυλο +100ΚΩ εγω με τα παπούτσια = 600ΚΩ@25KV, περίπου 41,7mA, @ 4KV, 160 W. σπρώχνεις ραδίκια και πολυ χονδρικά υπολογισμένο.

μετά μεγάλωσα, σοβαρευτηκα, εκπαιδευτηκα και τα θυμάμαι και γελώ με τα χάλια μου.

Αντιλαμβάνεται βεβαίως κανείς οτι για να την "φάς" απο βολταϊκό τόξο ειναι τόσο δύσκολο οσο το να ακουμπήσεις μια άνοδο εν λειτουργία. Ακόμα και 4Χ ανοδική να ειναι το στιγμιαίο transient στο συντονισμένο κύκλωμα, 30KV????
.

• SatLeo Legend
:shock:

• Satleo Maniac
Καλησπέρα. Στους 1710 πριν κάμποση ώρα αστειεύονταν για τις καρπούζες τους ο Γρηγόρης γνωστός και άλλοι φίλοι πειράζοντας το στούντιο 3 από το Ηράκλειο Κρήτης.Σταθερά δυνατός ο Γρηγόρης, αλλά έχω την αίσθηση ότι πριν δύο μήνες έβγαινε πιο δυνατά.Θέμα κεραίας ή απλά δεν τα δίνει όλα?Πάντως αν επέλεγα κάποιον Κρητικό να ακούσω λόγω ισχύος θα επέλεγα αυτόν.Τώρα στους 1690 ο Θείος Λουξ με τα 34db και ο Μωρέας με 42db και εκπομπή που δεν έπεσε κάτω από τα 34db.Σαν αθηναικός τοπικός δηλαδή.Θα μας τρελάνετε εσείς οι Αχαιοί ρε παιδί μου.Μια ο περιπτεράς και μια ο Μωρέας και από την άλλη ο Υπάρχω της Αργολίδας.Είναι και ο γνωστός από την Κρήτη...πολλά κιλοβάτ στον αέρα και καθαρές εκπομπές.Μπράβο σας.Υπάρχουν και παιδιά από Λαμία βέβαια όπως ο 515, αλλά και ο Βραζιλιάνος Λειβαδιάς.Τι να πω?Όλο και καλύτερα.Μπράβο και να προσέχετε τα ρεύματα.Το ρεύμα σκοτώνει, όπως και οι κεραυνοί και πολλά άλλα.Καλές και ασφαλείς εκπομπές σε όλους σας.

• Satleo Maniac
Τωρα στους 1710 ο Μαεστρος απο Ηρακλειο παρα πολυ στσθερα απο 24-30 και μαξιμουμ 34db.Εχει ακουστει κι αλλη φορα πολυ ωραια κ κυριως σταθερα με μικρες διαλειψεις.Πολυ ωραια εκπομπη ο κρητικαρος.

• Satleo Maniac
Ακουω ομως τον Μαεστρο να λεει οτι δεν εχει καλη γειωση επειδη ειναι στον β οροφο κ ανατριχιαζω.πρωτσ γειωση κ μετα εκπομπη συντεκνε.αλλιως κλειστα ολα

• Satleo Maniac
Σταθμος που μαλλον εχει ιδιο μηχανημα με σποστολο μαεστρο κ βαζει μουσικη λσιβ σπο το κεντρο λαμ.η φερνει 41db.μπηκε κ σε λεπτομερειες του στυλ ειναι ισογειο αλλα με καμπλερ στον τριτο κλπ.ολα τα ειπε εκτος απο χαρακτηριστικο κ περιοχη, δηλ τα απαραιτητα.

• Satleo Maniac
Στους 1670 ο Βετερανος απο Δραμα ολοκαθαρα με 24db στην Αθηνα τωρα.Στους 1710 ο αγνωστος ηταν ο 519 Γιαννης.Στους 1680 με 38db καποιος με βασιλη καρρα σε συνομιλια.Καπου χαμηλα κ ο μπαμπης απο Ιωαννινα.αυτος με τον καρρα μαλλον ειναι ο βραζιλιανος Λειβαδιας.

• Satleo Maniac
Στους 1710 ο Αποστολης Μαεστρος Ηρακλειο Κρητης με 36 db ταπωνει σχεδον 100% τον θοδωρη σκορπιο ο οποιος τα εχει με καποιον κ βριζει ακαταπαυστα με γλωσσα μαλλον αντιραδιοφωνικη.Η ληψη παντα στο κεντρο Αθηνας σε απλο ραδιοφωνικο δεκτη tecsun pl880 με κλειστη την ενσωματωμενη κεραια του.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δεν μπορείς να φανταστείς φίλε μου πόσο απολαμβάνω τις αναφορές σου παρότι δεν έχω λήψη στα μεσαία, είναι σαν να έχω!  :clap:  :clap:  :clap:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Satleo Maniac
Χαιρομαι που βοηθαω με τις αναφορες μου.Αυτη την στιγμη ειμαι καθηλωμενος στους 891 ΚΗΖ οπου ακουγονται καταπληκτικα τραγουδια ελληνικου σινεμα 1960 με βανου δακη βογιατζη κλπ απο τον Εμερσον και τον Σαντανα.Ισως το καλυτερο μουσικο προγραμμα με ποιοτητα στα μεσαια κυματα για τους τελευταιους 5 μηνες.Απλα:ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ! Ισχυροτατο σημα 43db, ποιοτητα στην μουσικη και στην διαμορφωση!Εδω υποκλινομαι!Ουτε fm, ουτε ξενα των οποιων ειμαι λατρης απο παιδι.Μια ημερα θσ κανω αναφορα στο στυλ κ περιεχομενο εκπομπων των διαφοτων σταθμων των μεσαιων.Προς το παρον υπαρχουν καποιοι οι οποιοι ξεχωριζουν σε σημα ποιοτητα κ μουσικη οπως ο 891, ο 828, ο 1044 κ ο 792 για τους φαν των λαικων κ ο 954 για τους φαν των ιταλοντισκο.ασχετο: εκπομπη στους 1602 με σαρα περκε τι αμο των ρικι ε ποβερι.εννοειται οτι εκπεμπουν κ αλλοι τωρα.εχω παθει πλακα ομως με τον 891

• Satleo Maniac
Στους 846 με 39-42db σημα καλη ξενη μουσικη περασμενων δεκαετιων με στυλ ροκ, φολκ, ποπ κλπ ενω στους 891 τα τραγουδια εγιναν πιο λαικα αλλα με ποιοτητα παντα: κανελιδου μητροπανος αρλετα κλπ, στους 1017 σημα 43db αναμενει να του βαλουν μουσικη, στους 1044 σημα 54db αναμενει επισης να παιξει νοτες, στους 1044 σημα με ξενη μουσικη παλαιων δεκαετιων κυριως 1970 στα 39db, 1188 νικολας απο ελατα με νησιωτικα, 1269 κ τραγουδια ξενιτιας με επιρροες χιωτη αλλα κ βεμπο στα 38db, radio 322 στους 1287 με 22 db, 1422 με 43db και καζαντζιδης με αχ βαχ για την φτωχεια την κοινωνια κ τα αισθηματα του τραγουδιστη κ παω για υπνο, γιατι το βραδυ εχει την Εθνικαρα μας κ δεν την χανω με τιποτα!Ακομη κ αν δεν παει καλα, εγω θα φωναζω υπερ της Ελλαδαρας μας!Καλη επιτυχια! Συντονιστειτε στους 891ΚΗΖ ως τοτε.Οι ανθρωποι ζωγραφιζουν στις κονσολες.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ton 1044 πρεπει να τον επιασα σημερα τα ξημερωματα κατα τις 5 που εκανα ληψεις ειχε χαμηλο σημα αλλα ακουγονταν κατι παλια λαικα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Satleo Maniac
Αποκλειεται Νεκταριε.ο 1044 παιζει μεχρι τις δυο το πολυ.ποτε ξημερωματα κ ποτε λαικα.εχει παντα δεκαετια εξηντα πασχαλη κ ξενα ιδιας εποχης.αλλον ακουσες.τωρα παιζει αν συντονιστεις.επισης 1680 κ ο 313Ηρακλειο στα 34db, βραζιλιανος 41db , θασος λουξ νικος 32 db.σιροκο πειραιας 30db.

• Satleo Maniac
Στους 1690 σαρωνει μια ακομη φορα ο καλος φιλος Β52.Μπραβο Νικο! Ακουγεσαι σαν τοπικος στην Αθηνα με 40db

• Satleo Maniac
Στους 1645 με 29 db ερασιτεχνης που ζεσταινεται κ κρατα την πορτα ανοιχτη για δροσια.αιρ κοντισιον παιδια.νιου τεκνολοτζι

• Satleo Maniac
Στους 1690 καλαματα κυριαρχος 29db.αυτος που περασε μικροφωνο στον β52 πριν τον καλαματιανο εφερνε 39db

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚΟΣ

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2010
  • Τόπος: Γύρο-γύρο!
Παράθεση από: "humax8100"
Στους 1690 σαρωνει μια ακομη φορα ο καλος φιλος Β52.Μπραβο Νικο! Ακουγεσαι σαν τοπικος στην Αθηνα με 40db
 :hail
ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (01:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:38)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (22:17)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 29/11/2024 (20:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (20:44)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (20:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: first Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (20:12)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nikin22000 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 29/11/2024 (20:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: Choco-λάτας Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (19:56)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (19:54)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 29/11/2024 (19:35)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (19:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (18:55)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (18:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (16:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (16:01)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 29/11/2024 (15:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:09)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:47)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:41)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (10:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (09:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (07:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (06:44)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (03:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)