κι όσο για το θέμα του σφυρίγματος...δεν αντιλέγω για το τι συμβαίνει με τους πολλούς δέκτες, απλά μεταφέρω την άποψή μου από αυτό τον δέκτη TECSUN PL-880 με το νεότερο firmware επάνω.Το διευκρινίζω, γιατί το να διαφωνείς καμία φορά με τους ειδήμονες του χώρου, οδηγεί σε νέες ανακαλύψεις.Έτσι οδηγείται η Επιστήμη στις καινοτομίες.
Δίνω και άλλη μια εικόνα της κατάστασης στους 846 ΚΗΖ χθες, χωρίς κανένα απολύτως σφύριγμα, αλλά με σύμπτωση συχνότητας. Στο Σταθμό Βικτώριας ο Δίαυλος 1 καλύπτει 90-100% τον φίλο με τα λαικά από κάτω. Φεύγοντας προς Γαλάτσι,Φιλαδέλφεια, Μενίδι όμως ακούγονται ολοκάθαρα τα λαικά.Μόνο στους Αγίους Αναργύρους, Λιόσια εμφανίστηκε πάλι ο Δίαυλος 1.Λήψη με τον δέκτη του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι ένα κονσερβοκούτι με fm-am-uhf dvb-t 2,4,5.
Οπότε, αναρωτιέμαι τι κέρδισε ο Δίαυλος1 που μετακινήθηκε από τους 954 εκεί κάτω...Για Πειραιά, μάλιστα δεν βλέπω να ακούγεται ούτε για πλάκα, αφού ο 846 με λαικά είναι από Πειραιά νομίζω.Τι μένει λοιπόν?Τα δυτικά προάστεια?Είπαμε να σας ακούμε παντού και όχι μόνο στην γειτονιά σας παιδιά.Μην εκπέμπετε στην ίδια συχνότητα πολλοί μαζί.Εγώ προσωπικά προτιμώ την ξένη ίταλο ντίσκο μουσική, αλλά τελικά βρίσκομαι να ακούω Περπινιάδη, όταν συμβαίνουν τέτοια.
Κατάλαβα τι εννοείς και το σέβομαι.Απλά αναφέρω και την εμπειρία μου από το κονσερβοκούτι μου.Τίποτα περισσότερο.Ο έτον νομίζω ότι είναι ελαφρώς ή και πολύ υποδεέστερος στα μεσαία πάντως από τον δέκτη που σου λέω, από όλες τις κριτικές που διαβάζω σε you tube και αλλού.Τ ασυγκριτικά τεστ τον στέλνουν για βρούβες.Δες βιντεάκια you tube και θα καταλάβεις τι λέω.Φιλικά χαιρετίσματα Olorin.