Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ
Τετ 11 Δεκ 2024, 22:08

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  (Αναγνώστηκε 501263 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Πεμπτη πρωι κατα τις 12μιση ημουν στο Λεσινη 10 χιλιομετρα βορεια απο Αιτολικο και στο 1584 Δεν επιανε τιποτα απο RSA εκτος και αν δεν εκανε εκπομπή εκεινη την ωρα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος swl

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2008
  • Τόπος: Πρέβεζα
Τα σκ@τωσανε με την αλλαγη στους 1584! Πολλα χρονια τωρα σχεδον πανω απο 20 απ' οτι θυμαμαι, ερχονταν η Αμαλιαδα κουτρουβαλα, ειδικα τα πρωινα ως το απογευμα!
Τωωρα με την αλλαγη το παλευω σποραδικα και ααμα τους ακουσω.. οταν πεφτει το σκοταδι.. !
Ευτυχως που υπαρχει κ' ο "miniwatt" απο Αθηνα που μας κραταει συντροφια εως αργα ως πρωιας με αφιερωσεις στους 1260 Khz τα Σαββατοκυριακα, Δευτερες και Τεταρτες.
Και να φανταστεις ο τυπος δε παιζει με καμια σπουδαια ισχυ! Απλα εχει ταιριαξει και προσαρμορσει καλα τη κεραια του.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα!!
Swl, αν καταλαβα καλα πιανεις miniwatt στην Πρεβεζα? Μωρε μπραβο!!! Τον εχω ακουσει εδω στην Αθηνα. Μπορεις να πεις, τι ισχυ παιζει (αν θελεις φυσικα και αν σου επιτρεπεται απο τον ιδιο τον miniwatt) ?
Εν τω μεταξυ πριν λιγες ωρες, ακουσα στους 1620 στην Αθηνα καποιους να κανουν συνομιλια.  Μαλιστα εβαλε σε καποια φαση τον Παλιοκαιρο του Τερζη!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Σαββατο βραδυ αργα κατα τις 1 στα 1584 ερχονταν δυο αδιοφωνα με χαμηλο σημα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι παιζουν.

Στα 1521 ο αραβας ειχε παρεα και αλλο αραβα

το 1512 ερχονταν απο Χανια καλυτερα απο το 1008

πολυ καλα επιανα και τα 981   666  1044
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
την ΕΡΑ Χανίων γιατί μέσα στα Χανιά τη βγάζω κ στα 612 am με χαμιλή ισχύ??

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δεύτερος πομπός ή αρμονική λόγω ξεντεριάσματος του κύριου πομπού?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
1 απτα 2 γίνεται! ή "ξεντέριασμα" ή κάπου μέσα στο νομό έχουν και άλλον πομπό

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Αρμονική είναι.  Η διαφορά μεταξύ του 1512 και του 612 είναι 900 khz, και αλλού (στο εξωτερικό) έχω παρατηρήσει τέτοια αρμονική σε απόσταση 900 kHz.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
απλά δεν το έχω παρατηρήσει σε άλλο πομπό της ΕΡΑ...
ο πομπός είναι 5 χλμ απτο κέντρο της πόλης, κι εγώ αυτό υπέθεσα ως ποιο πιθανό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Οταν τα βραδυα ερχεται καλυτερα απο αυτον της ερα κερκυρα φαντασου τι ισχυ εχει.Μην ξεχναμε πριν δυο μηνες κανανε σερβις στον πομπο αυτο ηταν σβηστος για κανα μηνα.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος swl

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2008
  • Τόπος: Πρέβεζα
Φιλε fasma, δυστυχως δεν γνωριζω λεπτομερειες περι του σταθμου miniwatt. Ομως, ακουω και γω ειδικα τις βραδυνες ωρες που περναει.. συνομιλιες εκει πανω-κατω στο 1620, αλλα δε δινω και πολυ σημασια.. Οσες φορες καθησα ν' ακουσω ολο για ρεπορτα λενε, ποσο με ακους και ποσο σε ακουω.. να 'χαμε να λεγαμε.

- bill82, ισως το προβλημα να σου δημιουργειται απο τα ραδιο (κοινως να μπαζει που λεμε) κι αν του 'χεις βαλει και καμιά μεγαλη (εξωτερικη) κεραια..! αστα βραστα..! κουφενεις τελειως το Front-end του με αποτελεσμα τα ειδωλα να πανε συννεφο..!

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚΟΣ

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2010
  • Τόπος: Γύρο-γύρο!
Λοιπόν! ο RSA παίζει 4 kw με κεραία Τ από το Κάστρο Κυλήνης,
ενώ πριν με 1κw και 40m κάθετο από Αμαλιάδα,
είναι περίπου 30 χιλμ σε ευθεία Αμαλιάδα με Κυλήνη.

και ο ΜΙΝΙΒΑΤ παίζει 5 kw με κεραία ινβερτεντ ελ απο Άγιο Στέφανο. 8-)
ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Σημερα στον λοφο κατα τις 10 που ημουν ειχα καλη ληψη στα ελληνικα ραδιοφωνα ακομα και τα μακρινα απο Ορεστιαδα 1080  το 1404  1494  επιαναν.Επιανε και το 1179 καλα που σπανια μπορεις να το ακουσεις.
Επισεις ενας με ρεμπετικα και κλαρινα επαιζε στο 1260 και ενας αλλος με λαικα στο 1286.Ακουγονταν και ενας αλλος στο 1602 και ελεγε ραντεβου παλι αυριο στην ιδια ωρα ενωεα με δεκα.
Απο εξωτερικο πολυ καλο σημα οι Ρουμανοι στα 855  1152  1458  756  η λιβυη στα 675  1125  1449 καμπανα.Και ενας γαλλος επιασε μετρια στο 1242 δεν τον εχω ξανακουσει και ειχα και αλλους αραβες σημερα.

Το 1584 ουτε ιχνος.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
ΕΡΑ ΝΕΤ 729

ΕΡΑ ΣΠΟΡ 981

ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ 1512

ΕΡΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1494(ερα ροδου επρεπε κανονικα να λεγοταν αφου λογω αυτου του ηλιθιου στην σαντορινη το μονο που υπαρχει ειναι το ρανταρ του νατο και η κεραια του ραδιοσταθμου της μητροπολης....)

(και μου εκανε και εντυπωση... πρωτη φορα το πιανω)

επισης εβγαλα φιλια 665(ή μηπως 6??  :twisted: )

και περιστασιακα εχω πιασει 792, 1602, 1314

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Τα βραδια δεν σου ερχονται τα αλλα ελληνικα πχ 1008  1080  1404  765   927  ?????
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
κατα καιρους εχω πιασει διαφορα, αλλα που να τα θυμαμαι ολα τωρα....

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Πριν λιγο εβγαλα κατι κλαρινα στα 1260ΚΗΖ πολυ χαμηλο σημα
1287ΚΗΖ επαιζε λαικα Μητροπανος
Στα 1584ΚΗΖ ερχονταν ασθενικα τρεις
1449 καμπανα η Λιβυη
783 αραβας
το ελληνικο στα 729 πολυ καλα οπως και αυτο στα 666 αλλα αφαντη η ερασπορ στα 981
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Η ΕΡΤ παντως στο site της για ευνοητους λογους αναφερει για την Φιλια τη συχνοτητα των μεσαιων ως 665.
Δεν ξερω ποιος δινει τις συχνοτητες στους σταθμους στα μεσαια, αν δηλαδη την διαλεγει ο καθε κρατικος σταθμος αυτοβουλως η αν μοιραζονται απο καποιον διεθνη οργανισμο στα κρατικα ραδιοφωνα καθε χωρας, προκειμενου να αποφευχθει η συγχυση μεταξυ τους, αλλα οποιος και να εδωσε την συγκεκριμενη συχνοτητα στη Φιλια, αλλη συχνοτητα δεν μπορουσε να βρει?
Αυτος ειναι και ο λογος που στους δεκτες που εχω με βημα 9 Khz (σταθερους και αυτοκινητου), δεν εχω συντονισει στη μνημη τον συγκεκριμενο σταθμο.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Στα 666ΚΗΖ εδω Αρτα πολλες φορες βγαζω 4 ραδιοφωνα

Οσο για τα νουμερα τι να επι και ο παπας που του δωσανε νουμε στην πινακιδα 6666?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Ξέρει κανείς το VOA στους 1525+/- πού έχει πομπό;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Στα 1530 παιζει αυτο μαλλον εκει πιανω ενα ραδιοφωνο αλλες φορες μιλαει τουρκικα και γενικα πολλες ανατολιτικες γλωσσες παιζουν εκει.Αλλες φορες καμπανα αλλες φορες ισα που τον πιανω.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
παλι ερχονταν σημερα ποιο καθαρα αυτος με τα λαικα στο 1287 οπως επεισης και ενας αλλος με ρεμπετικα στο 1386.  
Ολα αυτα κατα τις 10 και μιση
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Τα ελληνιθκα ραδιοφωνα στα 1287  1386  1584  1602 κατα τις 89μιση ακουγονταν πανω στον λοφο με καλυτερο αυτο στο 1287 και το 1584 ισα που εφτανε.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Παράθεση από: "fasma"
Η ΕΡΤ παντως στο site της για ευνοητους λογους αναφερει για την Φιλια τη συχνοτητα των μεσαιων ως 665.
Δεν ξερω ποιος δινει τις συχνοτητες στους σταθμους στα μεσαια, αν δηλαδη την διαλεγει ο καθε κρατικος σταθμος αυτοβουλως η αν μοιραζονται απο καποιον διεθνη οργανισμο στα κρατικα ραδιοφωνα καθε χωρας, προκειμενου να αποφευχθει η συγχυση μεταξυ τους, αλλα οποιος και να εδωσε την συγκεκριμενη συχνοτητα στη Φιλια, αλλη συχνοτητα δεν μπορουσε να βρει?
Αυτος ειναι και ο λογος που στους δεκτες που εχω με βημα 9 Khz (σταθερους και αυτοκινητου), δεν εχω συντονισει στη μνημη τον συγκεκριμενο σταθμο.

Μετά απο παρακολουθηση με SSB δέκτη, σε διαβεβαιώ οτι η πραγματική συχνότητα του "Φιλία" ειναι 666ΚΗz.

Το φέρον δηλαδή "σφυράει" στους 666.

Οπότε, μπορείς άφοβα να βάλεις στην μνήμη αυτή την συχνότητα. Πέραν απο τις προλήψεις και τις αηδίες που πανικόβαλαν τους κινέζους κατασκευαστές BIOS μητρικών προ 11ετίας με τα μηνύματα που οι ευρωπαίοι προμηθευτές τους εστειλαν...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Φιλε Olorin, το ξερω οτι εκει ειναι η πραγματικη συχνοτητα της Φιλια.
Στον δεκτη Eton G6 που εχω, και παει και με βημα 1 khz, τον ειχα περασει στη μνημη αλλα στη συχνοτητα 665. Μια χαρα ακουγεται κι εκει.
Ο λογος που δεν τον συντονιζω στους δεκτες με βημα 9 Khz ειναι οτι δεν μπορουν στη συγκεκριμενη περιπτωση να πανε στο 665 η στο 667. Δεν ειμαι ανθρωπος που πιστευει σε προληψεις, και ειμαι σιγουρος οτι οποιαδηποτε συχνοτητα και να περασω στη μνημη, δεν προκειται ο δεκτης να παθει απολυτως τιποτα. Αλλα ως γνωστον, το νουμερο της πραγματικης συχνοτητας της Φιλιας στα μεσαια, αντιπροσωπευει καποια πραγματα που για ευνοητους λογους δεν θελω να τα εχω μεσα στο σπιτι μου και γενικοτερα δεν θελω να εχω καμια σχεση μαζι τους, εστω και με αυτο τον τροπο!
Ετσι κι αλλιως η Φιλια εκπεμπει στην Αθηνα και στους 106,7 στα fm και σιγουρα με πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου απο αυτη των μεσαιων (στερεοφωνικα). Και μαλιστα απο την Παρνηθα που συνεπαγεται οτι ακουγεται λιγο-πολυ (με καλους δεκτες) και σε αρκετες περιοχες εκτος Αθηνων που εχουν (εστω και νοητη) οπτικη με την Παρνηθα, εφοσον βεβαια η συχνοτητα ειναι κενη.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 100η ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FORUM!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!! :D  :!:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Η συχνότητα αυτή αποδόθηκε για τεχνικους λόγους. 500 KHz ηταν κάποτε σε CW οι επικοινωνίες πλοιων (συχνότητα εκτάκτου ανάγκης) και είχαν και μια αποδοση κάποιους χιλιόκυκλους προς τα πάνω. Ετσι η μπάντα στην ευρώπη ξεκινά απο  526.5 (531 - 4.5KHZ) το πρώτο κανάλι (απόδοση σε σταθμό) και συνεχίζει ανα 9 ΚΗζ.

Στην αμερική το βήμα πάει ανα 10KHz και πρόβλημα δεν υπήρχε μιά και ολα τα ραδιοφωνα εκεί ρυθμίζονταν πάντοτε απο την FCC. Στην παλαι ποτε πολυεθνική ευρώπη όμως, χρειαζόταν περισσότερες συχνότητες και ετσι κρίθηκε σκόπιμο ο ορισμός αποστάσεων ανα 9 KHz. Το 666 θεσπίστικε  το λοιπόν σαν κανάλι προτου ξεσπάσει το Hype περι εξαποδω και τα λοιπά.

Η συχνότητα αποδόθηκε μαζι με τις άλλες σε κάποια Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε(πλέον WRC). Αυτή μας δώσανε σαν Ελλάδα, εκεί παίζει η ΕΡΑ.  Δεν ειναι FM να παιζεις οπου γουστάρεις. Διεθνώς, υπάρχουν νόμοι και ισχύουν. Αυτή μας εδωσε η ITU, εκεί παιζει η Φιλία, εκεί επαιζε η ΕΡΑ3. Και δεν αλλάζει.

Η ΕΡΑ3 επαιζε σε αυτή την συχνότητα την δεκαετία του '80 με τον χαμηλότερης ισχύος πομπο της ΕΡΑ στο λεκανοπέδιο. Ενώ είχα πάντα καμπάνα τον 729 και τον 981 ποτέ δεν κατάφερα τοτε να τον ακουσω.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
και στα τελη ης δεκαετιας τοου 90 εβγαινε η ερα 3 στα 666ΚΗΖ μετα το 2000 σταματησε απο εκει.Παντα ομως θυμαμαι εκει να γινεται ενας χαμος απο τεσσερα ραδιοφωνα ακομα και τωρα αλλα βλεπω την φιλια να εχει δυναμωσει τελευταια.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Δηλαδη, αν καταλαβα καλα το συγκεκριμενο νουμερο, δεν ηταν παντοτε αμαρτωλο? Απλα ειμαι μονο 23 χρονων και δεν ξερω πως ακριβως προεκυψαν ολα αυτα (ωραια κουβεντα πιασαμε, καλο θα ηταν να μην τη συνεχισουμε)!!
Παντως και παλι για τους ιδιους λογους, δεν προκειται να συντονισω την συγκεκριμενη συχνοτητα στους δεκτες μου!!! Αν θελουν να τους συντονισω, να φυγουνε να πανε αλλου :lol: !!!! Περα απ'τη πλακα, απ'οτι καταλαβα οτι και να θελουν δεν μπορουν να αλλαξουν συχνοτητα.
Η ITU εδωσε στην Ελλαδα αυτη τη συχνοτητα!!!? Καταλαβα!! Μου φαινεται οτι απο τοτε μας ειχαν βαλει στο ματι και βοηθουσαν να φτασουμε εδω που φτασαμε σαν χωρα!!! Δεν ειναι τυχαιο αυτο!! :P (Πλακα κανω, μην με παρεξηγειτε!  :) ).
Την θυμαμαι και την ΕΡΑ 3 εκει παντως!!
Παντως στον δεκτη ETON G6 που εχω απο τους 290 εως του 520 χιλιοκυκλους δεν εχω λαβει ποτε κανενα σημα. Στην Κατερινη παντως που ημουνα ελαβα στους 279 Khz, τον κρατικο 95,8 της Θεσ/νικης που βγαινει και στους 1179 στα μεσαια!!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "fasma"
Στην Κατερινη παντως που ημουνα ελαβα στους 279 Khz, τον κρατικο 95,8 της Θεσ/νικης που βγαινει και στους 1179 στα μεσαια!!

Υπηρχε εκπομπή στα μακρα κυματα ελληνικη?
ποτε δεν εχω βγαλει κατι ελληνικο στα 279 συνηθως εκει κατι γαλλικα και αραβικα ραδιοφωνα εχω βγαλει και μαλιστα πιανουν και την μερα συνηθως στο 158 και 252
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (22:01)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 11/12/2024 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panvas Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (21:30)
* Απ: Νέα υπηρεσία Cytavision μέσω TV App  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 11/12/2024 (21:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (21:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (20:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:18)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (19:02)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (18:15)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (17:14)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: channelos Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (17:05)
* Απ: Vodafone TV  Μέλος: channelos Φόρουμ: Vodafone TV 11/12/2024 (16:56)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (16:28)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/12/2024 (16:20)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/12/2024 (15:38)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (15:19)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/12/2024 (15:09)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (14:53)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/12/2024 (14:47)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (14:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (14:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (14:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (14:09)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (13:37)