Φιλε Olorin, το ξερω οτι εκει ειναι η πραγματικη συχνοτητα της Φιλια.
Στον δεκτη Eton G6 που εχω, και παει και με βημα 1 khz, τον ειχα περασει στη μνημη αλλα στη συχνοτητα 665. Μια χαρα ακουγεται κι εκει.
Ο λογος που δεν τον συντονιζω στους δεκτες με βημα 9 Khz ειναι οτι δεν μπορουν στη συγκεκριμενη περιπτωση να πανε στο 665 η στο 667. Δεν ειμαι ανθρωπος που πιστευει σε προληψεις, και ειμαι σιγουρος οτι οποιαδηποτε συχνοτητα και να περασω στη μνημη, δεν προκειται ο δεκτης να παθει απολυτως τιποτα. Αλλα ως γνωστον, το νουμερο της πραγματικης συχνοτητας της Φιλιας στα μεσαια, αντιπροσωπευει καποια πραγματα που για ευνοητους λογους δεν θελω να τα εχω μεσα στο σπιτι μου και γενικοτερα δεν θελω να εχω καμια σχεση μαζι τους, εστω και με αυτο τον τροπο!
Ετσι κι αλλιως η Φιλια εκπεμπει στην Αθηνα και στους 106,7 στα fm και σιγουρα με πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου απο αυτη των μεσαιων (στερεοφωνικα). Και μαλιστα απο την Παρνηθα που συνεπαγεται οτι ακουγεται λιγο-πολυ (με καλους δεκτες) και σε αρκετες περιοχες εκτος Αθηνων που εχουν (εστω και νοητη) οπτικη με την Παρνηθα, εφοσον βεβαια η συχνοτητα ειναι κενη.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 100η ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FORUM!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!