Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ
  • Τρι 26 Νοε 2024, 05:59
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  (Αναγνώστηκε 495071 φορές)

0 μέλη και 54 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Νεκτάριε στην περιοχή μου ανάμεσα από το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά λαμβάνω καμπάνα έναν στους 1008 με το ίδιο είδος μουσικής, αλλά δεν ξέρω πως πιάνει πιο μακριά και αν είναι ισχυρός ή απλά είναι εδώ κοντά.
1125 ακούω τώρα με πολύ καλό σήμα έναν με live εκπομπή και echo στη φωνή του. Παίζει κλαρίνα.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Pano o 1125 ειναι το Radio Miniwatt (Στεφανος). Συνηθως παιζει με 5ΚW (ναι..), αλλα τις τελευταιες φορες βγαινει με 1ΚW, δηλαδη στο ενα πεμπτο της κανονικης ισχυος του. Δεν εχει συνεχη παρουσια οπως αλλοι, αλλα συνηθως θα τον βρεις ανοιχτο τις Τεταρτες το βραδυ ως αργα..
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Χθες τρεις τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη Ράδιο Phraser 1611 Γιώργος με λαϊκά.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΝΙΑ

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
ΛΗΨΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

729 Πρώτο (Καλό σήμα)
792 Λαικά από Αθήνα
927 TRT (Τούρκικος)
1188 Λαικά από Αθήνα
1287 Λαικά από Αθήνα (προφανώς)
1314 Πρώτο (ξέρει κανείς από ποιο Κ.Ε. μπορεί να έφτανε το σήμα; ακουγόταν ίσα - ίσα).
1404 ΕΡΑ Κομοτηνής

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
927 απο Σμυρνη
1287 ο 322
1314 απο Τριπολη
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Ημεροβίγλι (Σαντορίνη)
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Χθες το βράδυ γύρω στις 0:00 ερχόταν ελάχιστα το νοτιοκορεάτικο HLAZ-FEBC στα 1566 με το Sangean φυσικά! Άλλοι σταθμοί:

783 Ισπανία
1512 Ιράν
666 Ισπανία
801 Ισπανία
729 ΝΕΡΙΤ με Ισπανία
774 Ισπανία με Αίγυπτο
999 Σ.Αραβία
981 Αλγερία

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Sangean DPR-69+
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Διαδικτυακός δέκτης για τον Πύργο Ηλείας μέσω του GlobalTuners (ενεργός για ορισμένες ώρες της ημέρας): Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Στο 999 εχει χαθει η Μολδαβια
729 εχω βγαλει το Ισπανο καποιες φορες
783 μαζι με τον ισπανο ερχεται και ενα αραβοφωνο
το 981 μπορει να ειναι και Ντουμπάι
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
Παράθεση από: "ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΝΙΑ"
ΛΗΨΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

729 Πρώτο (Καλό σήμα)
792 Λαικά από Αθήνα
927 TRT (Τούρκικος)
1188 Λαικά από Αθήνα
1287 Λαικά από Αθήνα (προφανώς)
1314 Πρώτο (ξέρει κανείς από ποιο Κ.Ε. μπορεί να έφτανε το σήμα; ακουγόταν ίσα - ίσα).
1404 ΕΡΑ Κομοτηνής
γιαννη   για δες και το 1134  τι ακους ..εχω ξαναπει οτι εκει εκμπεμπει καποιος που βαζει την ερτ οπεν, η και αναμεταδοση στο κοκκινο..  φμ
και δεν εχω προσδιορισει αν ειναι απο την πολη γυρω γυρω..καπου ακουσα μηπως ειναι απο το πολυτεχνειο..αλλα δεν παιζει απο εκει.
.εν τω μεταξυ παιζει μερα νυχτα σταθερα αρα ειναι τοπικος ..αν ηταν απο καπως μακρυα θα ειχε διαφορατηνμερα με την νυχτα στο σημα

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Πριν περίπου μισή ώρα έκανα επαφή με 2 Σουηδούς σε FM διαμόρφωση στους 29.310kHz. Ο ένας ακουγόταν ελάχιστα και ο άλλος ελαφρώς καλύτερα, καταλάβαινες όμως τα περισσότερα από τα λεγόμενά του μέσα στο θόρυβο. Μιλούσαν στην αρχή (πριν πάρω μικρόφωνο) τη δική τους γλώσσα. Επίσης, έχει αρκετή δραστηριότητα στους 28-29mHz.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Στους 1476ΚΗΖ ερχεται καποιος με πολυ χαμηλο σημα και παιζει λαικορεμπετικα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος petros17

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: Ν.Α. θεσσαλονικη
Ωραία η Λήψη του το Ράδιο Νικόλας > στους 1188 KHz με μικρή διάλειψη !
Η ακρόαση γίνεται σχεδόν καθημερινά μετά τις 3 το ξημέρωμα...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Σαββατο απογευμα κατα τις 18:00 εβγαλα στο 1485 καποιον με παλια λαικα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Πετρο, ειναι ο 'Νικολας απο Ελατα' στους 1188 KHz. Ακριβως οπως γραφεις για το ωραριο λειτουργιας, και βγαινει απο Αθηνα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Στους 1476 ΚΗz βγαινει ο 'Super σταθμος', απο Αθηνα. Στους 1287, ο Γιαννης '322'  (το εγραψε ο Νεκ πιο πανω), με ισχυ 0.7 ΚW. Ενας που βγαινει ταχτικα στους 1485 ειναι απο Αθηνα.  Στους 792 ειναι το "Studio1" απ'τον Βοτανικο Αθηνας (με παρα πολυ καλη κεραια), με 24ωρη εκπομπη.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
:arrow Στους 1071 KHz στην περιοχή μου  βγάζω τον 'Ράδιο Μεσόγεια' με πολύ καλό σήμα (τα βράδια μετά τις 9 βγαίνει κάποιος και κάνει ζωντανή εκπομπή)

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
psaras, 'Ραδιοφωνια Μεσογειων'  (το 'Ραδιο Μεσογεια' ηταν στα FM)  Bγαινει απο κοντα στο αεροδρομιο.

• SatLeo Legend
@Chris_S ναι σωστά (ωραίος πάντως δεν γνώριζα από που βγαίνει )

• SatLeo Legend
:arrow Σήμερα είχα λήψη του σταθμού Ανατόλια 1629KHz είχε εκπομπη κάποιος ονόματι Κυριάκος

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα σε ολους!!!
Δεν θα σας αναφερω καποια ληψη σε αυτο το post, αλλα μια παρ' ολιγον "τρομακτικη" εμπειρια που ειχα πριν απο λιγο η οποια σχετιζεται με εναν πολυ γνωστο ερασιτεχνικο σταθμο μεσαιων της Αθηνας (δεν λεω ποιον, αν και ειμαι σιγουρος πως καποιοι θα καταλαβετε ποιος ειναι).
Λοιπον, τον συγκεκριμενο σταθμο τον ακουω αρκετα εως πολυ θα ελεγα. Σε ζωντανη εκπομπη που εχει κανει, εχει δωσει σταθερο τηλεφωνο για αφιερωσεις. Το τηλεφωνο λοιπον αυτο το χτυπησα στο google και μου εβγαλε οτι ανηκει σε ενα μαγαζι καθως και τη διευθυνση του. Επομενως ηθελα να παω καποια στιγμη σε αυτη τη διευθυνση για να τσεκαρω αν οντως βρισκεται εκει ο σταθμος και να δω και την κεραια του. Αυτο φυσικα ηθελα να το κανω μονο και μονο λογω τρελας με το ραδιοφωνο (οπως και οι περισσοτεροι αν οχι ολοι σε αυτο το forum) και ειναι και κατι που το εχω κανει αρκετες φορες σε ταρατσατους ερασιτεχνικους σταθμους και συγκεκριμενοα εχω εντοπισει μονος μου στο παρελθον αλλον ενα γνωστο σταθμο μεσαιων της Αθηνας αλλα και πολλους ταρατσατους των fm. Οπως επισης μια μερα ανεβηκα στα Πυροβολεια για να δω τις κεραιες.
Ετσι λοιπον πριν απο λιγο γυριζοντας απο εξοδο για καφεδακι, ειπα πριν παω στο σπιτι να περασω μια βολτα απι τη διευθυνση αυτη για να δω την κεραια του εν λογω σταθμου. Αυτο εγινε πριν δυο ωρες περιπου κατα τις 12 τα μεσανυχτα, οποτε οπως και να το κανουμε, η ωρα ηταν καπως περιεργη.
Βαζω λοιπον στο κινητο το gps, και παω. Και σε λιγα λεπτα φθανω στην περιοχη που βρισκεται ο σταθμος. Η περιοχη λοιπον ηταν τελειως ερημικη και οσο κοντευα προς το σταθμο, ερημωνε ολο και περισσοτερο και το μερος ηταν γενικα περιεργο. Δεν υπηρχαν σπιτια εκει, αλλα μονο κατι γκαραζ και κατι μαγαζια. Φυσικα ο δρομος ηταν εντελως αδειος και το μονο αμαξι που κινουνταν εκει ηταν το δικο μου. Και φυσικα καμια σχεση με κεντρικους η μεγαλους δρομους, μονο μια ευθεια υπηρχε.
Μετα απο λιγο φτανω εκει που ελεγε το gps. Επρεπε λοιπον να μπω σε ενα στενακι το οποιο ομως ηταν αδιεξοδο. Απο μακρια ωστοσο μεσα στην ερημια, βλεπω λιγο πιο περα στο δρομο εναν τυπο που φαινοταν αρκετα γυμνασμενος και καπως περιεργος σαν φυσιογνωμια.Με παραξενεψε καπως αυτο αλλα δεν εδωσα και τοσο σημασια καθως ηταν καπως μακρια και εστριψα στο αδιεξοδο στενακι.
Μπαινω μεσα μεσα λοιπον στο στενακι, σταματαω και κοιταω προς τα εξω. Βλεπω λοιπον ενα μεγαλο τσιμεντενιο κτιριο, και πανω στην ταρατσα του φαινοταν (αν και νυχτα) ολοκαθαρα η κεραια του σταθμου.Μαλιστα φαινοταν ενα οριζοντιο συρμα που ηταν δεμενο σε εναν πολυ ψηλο ιστο, αλλα γυρω απο τον ιστο το συρμα περιστρεφοταν σε αρκετα σημεια συνεχως και σχηματιζε ενα σχημα που μου θυμισε ιστο αραχνης. Αυτο μου εκανε εντυπωση. Δηλαδη πανω στο κονταρι γινοταν κατι σαν ιστος αραχνης και μετα γινοταν τελειως οριζοντιο και εφευγε απο τον ιστο για να δεθει προφανως σε καποιον αλλο ιστο. Παντως σαν εικονα, ηταν πολυ ωραια κεραια.
Ικανοποιημενος λοιπον που βρηκα το σταθμο αυτο και ειδα και την κεραια του, βαζω μπρος για να φυγω και να γυρισω σπιτι. Και οπως παω να βγω απο το αδιεξοδο στενακι για να βγω στον μεγαλο δρομο και να φυγω, βλεπω να εχει ερθει εκει ο τυπος που ελεγα πριν στην εισοδο / εξοδο του αδιεξοδου, να με κοιταει και να μου εχει ψιλοκλεισει το δρομο. Τωρα τι μπορει να ηθελε,δεν ξερω. Εγω συνεχισα να προχωραω αργα αλλα σταθερα με το αμαξι και χωρις φυσικα να σταματησω καθολου και τοτε αυτος εκανε λιγο πιο ακρη και με εναν ελιγμο που εκανα καταφερα να τον προσπερασω και να βγω στον μεγαλο δρομο. Και μολις βγηκα, ειδα οτι εβγαλε ενα φακο και φωτισε το αμαξι μου. Φυσικα εγω αμεσως επιταχυνα και αρχισα να τρεχω και οπου φυγει φυγει...
Διαλεξα κι εγω παντως ωραια ωρα να παω να δω, 12 το βραδυ !!! Και μεσα στην ερημια!!!
Στην καλυτερη μπορει να ηταν απλα καποιος φυλακας και να φυλαγε κατι εκει. Στη χειροτερη ποιος ξερει τι... Δεν ξερω τι μπορει να ηταν, τι μπορει να ηθελε και αν ειχε καποια σχεση με το σταθμο ή οχι. Δεν ξερω αν ηταν Ελληνας ή καποια αλλη εθνικοτητα. Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω Χ@@@@@Α ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!! Και δεν ξαναπαταω εκει περα για κανενα λογο!!!
Παντως θα παρω ενα τηλεφωνο αυτες τις μερες στο σταθμο να τους τα πω!!! Αν παντως μας διαβαζουν απο το σταθμο αυτο και ειδαν στις 12 τα μεσανυχτα ενα κοκκινο αμαξι, εγω ημουν αυτος.
Προσοχη παιδια!!!

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Οποιοσδηποτε και να ηταν..αμα σε εβλεπε σε ερημο δρομο τετοια ωρα και χωρις φανερο σκοπο σα να ψαχνεις/παρακολουθεις κατι, θα ειχε την αναλογη αντιδραση πιστευω!..  Λογικο δεν ειναι; Ενδεχομενως κι εσυ να αντιδρουσες αναλογα, αν ησουν εκει στη θεση του και εβλεπες καποιον να προχωραει ερευνητικα..... Σε ποια περιοχη πήγες.. καπως δυτικα;

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλημερα!!!
Φιλε Chris_S, μα κι αυτος το ιδιο περιεργος με μενα ηταν. Καταρχας εγω ημουν στο αμαξι μου και δεν βγηκα καθολου απο μεσα, ενω αυτος ηταν πεζος. Επισης οταν εφτασα ηταν ηδη εκει αλλα ηταν αρκετα μακρια απο το αδιεξοδο που μπηκα εγω και μετα απο λιγο ηρθε στην εισοδο του αδιεξοδου. Δεν βγηκε δηλαδη απο καποιο σπιτι ή κτιριο απο εκει για να δει τι γινεται. Και στην τελικη, αν εγω ημουν σε ερημικη περιοχη και εβλεπα καποιον περιεργο, θα ετρεχα οσο πιο μακρυα γινοτανε, οπως και εκανα χθες. Σιγα μην καθομουν να βγαλω το φιδι απ' την τρυπα.
Ισως να θεωρησε αυτος εμενα περιεργο κι εγω αυτον. Αλλα μολις τον ειδα  και ετσι γεροδεμενος που ηταν, λεω παω να φυγω γιατι θα με τουλουμιασει αυτος!!!  :oops:
Τωρα η ωρα ηταν οντως περιεργη, συμφωνω. Και μενα τοτε μου ηρθε να παω...
Οσο για την περιοχη που πηγα, θα σου στειλω pm.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
πας γυρεύοντας που βγαίνεις τέτοια ώρα να κάνεις τέτοιες ψαχτικιες νασου εστειναν πουθενά καρτέρι και μετά απο καιρό να λέμε που χάθηκε ο φάσμα?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Χθεσινό στης 11 το βράδυ.

Στην αρχή με αφιερώσεις τραγουδιών από νομό Ημαθίας
Το δεύτερο με τα Ελληνικά έιναι από Παλλική
Πιο μετά μου ερχόταν που διάβασε το κοράνι αραβικά.

• SatLeo Legend
:idea: κάπου τον έχω ξανακούσει αυτόν στην αρχή του βίντεο που μιλάει μαλλον τον είχα πιάσει εδώ Αθήνα. (@maarinos πάντως φίλε με αναλογικό δέκτη δε βγάζεις και πολλά παλιά που είχα αναλογικό radio λίγα πράγματα έπιανα.)

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "nektarios 1451"
πας γυρεύοντας που βγαίνεις τέτοια ώρα να κάνεις τέτοιες ψαχτικιες νασου εστειναν πουθενά καρτέρι και μετά απο καιρό να λέμε που χάθηκε ο φάσμα?

Εχεις δικιο βρε Νεκταριε, ωρα που μου ηρθε κι εμενα να παω. Απλα ημουν εκει κοντα και λεω δεν περναω μια να δω... Που να φανταστω οτι θα εφτανα σε τοσο ερημικη περιοχη, στην Αθηνα δεν υπαρχουν και πολλες τετοιες!!
Πηρα τηλεφωνο στο σταθμο σημερα και τους ειπα το σκηνικο. Ο ανθρωπος που το σηκωσε, μου ειπε οτι αυτος ο τυπος που ειδα χθες ειναι φυλακας (δεν ρωτησα περισσοτερες λεπτομερειες), επειδη γενικα υπαρχει πολλη "βρωμια" στην περιοχη. Του ζητησα συγνωμη φυσικα σε περιπτωση που με ειδαν και αναστατωθηκαν και του ειπα οτι απλα ηθελα λογω του hobby μου να δω απο που εκπεμπει ο σταθμος και να δω την κεραια του. Φυσικα γελασαμε με το ολο σκηνικο στη συνομιλια μας και μου ειπε οτι με ευχαριστει πολυ για την ολη ευγενεια και για την ακροαση στο σταθμο.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
σαν αστυνομικη ταινια δρασης ακουγεται..  :)  Τελικα, η κεραια τι υψος εχει.. πηρες καμια φωτο;  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
 "Tα τουβλα που τραγουδουν".. Fasma χαρισμενο ειδικα για σενα.. σπεσιαλ!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Α, σ' ευχαριστω παρα πολυ!!! Εβαλα να το δω αλλα στο κινητο δεν το παιζει. Οποτε θα το δω αυριο απο τον υπολογιστη, μιας και τετοια ωρα δεν μπορω να παω εκει γιατι θα ενοχλησω τους δικους μου που κοιμουνται.
Φωτογραφιες παντως δεν εβγαλα, ετσι κι αλλιως εκεινη την ωρα και να' βγαζα δεν θα φαινοταν τιποτα κι εκτος αυτου ηθελα απλα να δω αν εκπεμπει απο εκει και την κεραια του και να φυγω. Και ειδικα μετα που ειδα τον φυλακα, μονο φωτογραφιες δεν σκεφτομουνα να βγαλω. Παντως αν και νυχτα φαινοταν η κεραια αρκετα, τωρα απο υψος θα σε γελασω, αλλα θυμαμαι οτι γυρω γυρω απ' τον ιστο που ηταν αρκετα ψηλος, το συρνα σχηματιζε κατι σαν ιστο αραχνης και μετα εφευγε απο εκει και γινοταν οριζοντιο.
Να πω και την καλημερα μου, στο μελος του forum sw1mnf, με τον οποιο ειμαστε πρωτα ξαδερφια!!! Σημερα μιλησαμε στο τηλεφωνο και μου ειπε "καλα εμπλεξες σε περιπετειες"; Ειχε διαβασει το forum!!! Μου ειπε πως σιγουρα ο φυλακας θα τρομαξε πολυ περισσοτερο απο μενα!!! Ε και με το δικιο του ο ανθρωπος. Επισης του ειπα για την κεραια που εμοιαζε σαν ιστο αραχνης και μου ειπε πως υπαρχουν κατι τετοιες κεραιες που λεγονται spiderbeam. Δεν τις ηξερα καθολου, ειναι η αληθεια.
Παντως οταν ημουν ακριβως εξω απο το σταθμο, πηγα τη συχνοτητα λιγο πανω κατω και εκει ειχε τεραστιο ευρος, μεχρι και 36 mhz πανω κατω. Οταν εφυγα απο εκει κοντα, το ευρος φυσικα μειωθηκε.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Κι όμως Fasma, κάποιες καλές φιλίες κάπως έτσι ξεκινάνε!!!  :D  Σίγουρα όχι στα άγρια χαράματα, αλλά αν πάς εκει γύρω με γνήσιο ενδιαφέρον και αγάπη για το "αθλημα" θα γίνετε κολλητοί!!
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΝΙΑ

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
ΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ 7/3/2015 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

729 ΠΡΩΤΟ (καλή λήψη)
792 ΛΑΙΚΑ (ασθενές σήμα)
927 Τουρκικος (ασθενές σήμα)
1134 Λαικά (ασθενές σήμα)
1404 ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ασθενές σήμα)

*Τη νύχτα με τη διάδοση γίνεται ο κλασικός χαμός στα μεσαία σε όλες τις συχνότητες

* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:36)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/11/2024 (20:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/11/2024 (15:50)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/11/2024 (13:18)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (12:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/11/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:36)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:35)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: LakisFM1 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 25/11/2024 (09:37)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 25/11/2024 (00:38)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:45)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:17)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:05)
* Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (20:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/11/2024 (19:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:50)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (16:41)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (15:38)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: supacoopa Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (14:34)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: athmich Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (13:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:33)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (11:31)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:24)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:20)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/11/2024 (09:59)