Καλησπερα σε ολους!!!
Δεν θα σας αναφερω καποια ληψη σε αυτο το post, αλλα μια παρ' ολιγον "τρομακτικη" εμπειρια που ειχα πριν απο λιγο η οποια σχετιζεται με εναν πολυ γνωστο ερασιτεχνικο σταθμο μεσαιων της Αθηνας (δεν λεω ποιον, αν και ειμαι σιγουρος πως καποιοι θα καταλαβετε ποιος ειναι).
Λοιπον, τον συγκεκριμενο σταθμο τον ακουω αρκετα εως πολυ θα ελεγα. Σε ζωντανη εκπομπη που εχει κανει, εχει δωσει σταθερο τηλεφωνο για αφιερωσεις. Το τηλεφωνο λοιπον αυτο το χτυπησα στο google και μου εβγαλε οτι ανηκει σε ενα μαγαζι καθως και τη διευθυνση του. Επομενως ηθελα να παω καποια στιγμη σε αυτη τη διευθυνση για να τσεκαρω αν οντως βρισκεται εκει ο σταθμος και να δω και την κεραια του. Αυτο φυσικα ηθελα να το κανω μονο και μονο λογω τρελας με το ραδιοφωνο (οπως και οι περισσοτεροι αν οχι ολοι σε αυτο το forum) και ειναι και κατι που το εχω κανει αρκετες φορες σε ταρατσατους ερασιτεχνικους σταθμους και συγκεκριμενοα εχω εντοπισει μονος μου στο παρελθον αλλον ενα γνωστο σταθμο μεσαιων της Αθηνας αλλα και πολλους ταρατσατους των fm. Οπως επισης μια μερα ανεβηκα στα Πυροβολεια για να δω τις κεραιες.
Ετσι λοιπον πριν απο λιγο γυριζοντας απο εξοδο για καφεδακι, ειπα πριν παω στο σπιτι να περασω μια βολτα απι τη διευθυνση αυτη για να δω την κεραια του εν λογω σταθμου. Αυτο εγινε πριν δυο ωρες περιπου κατα τις 12 τα μεσανυχτα, οποτε οπως και να το κανουμε, η ωρα ηταν καπως περιεργη.
Βαζω λοιπον στο κινητο το gps, και παω. Και σε λιγα λεπτα φθανω στην περιοχη που βρισκεται ο σταθμος. Η περιοχη λοιπον ηταν τελειως ερημικη και οσο κοντευα προς το σταθμο, ερημωνε ολο και περισσοτερο και το μερος ηταν γενικα περιεργο. Δεν υπηρχαν σπιτια εκει, αλλα μονο κατι γκαραζ και κατι μαγαζια. Φυσικα ο δρομος ηταν εντελως αδειος και το μονο αμαξι που κινουνταν εκει ηταν το δικο μου. Και φυσικα καμια σχεση με κεντρικους η μεγαλους δρομους, μονο μια ευθεια υπηρχε.
Μετα απο λιγο φτανω εκει που ελεγε το gps. Επρεπε λοιπον να μπω σε ενα στενακι το οποιο ομως ηταν αδιεξοδο. Απο μακρια ωστοσο μεσα στην ερημια, βλεπω λιγο πιο περα στο δρομο εναν τυπο που φαινοταν αρκετα γυμνασμενος και καπως περιεργος σαν φυσιογνωμια.Με παραξενεψε καπως αυτο αλλα δεν εδωσα και τοσο σημασια καθως ηταν καπως μακρια και εστριψα στο αδιεξοδο στενακι.
Μπαινω μεσα μεσα λοιπον στο στενακι, σταματαω και κοιταω προς τα εξω. Βλεπω λοιπον ενα μεγαλο τσιμεντενιο κτιριο, και πανω στην ταρατσα του φαινοταν (αν και νυχτα) ολοκαθαρα η κεραια του σταθμου.Μαλιστα φαινοταν ενα οριζοντιο συρμα που ηταν δεμενο σε εναν πολυ ψηλο ιστο, αλλα γυρω απο τον ιστο το συρμα περιστρεφοταν σε αρκετα σημεια συνεχως και σχηματιζε ενα σχημα που μου θυμισε ιστο αραχνης. Αυτο μου εκανε εντυπωση. Δηλαδη πανω στο κονταρι γινοταν κατι σαν ιστος αραχνης και μετα γινοταν τελειως οριζοντιο και εφευγε απο τον ιστο για να δεθει προφανως σε καποιον αλλο ιστο. Παντως σαν εικονα, ηταν πολυ ωραια κεραια.
Ικανοποιημενος λοιπον που βρηκα το σταθμο αυτο και ειδα και την κεραια του, βαζω μπρος για να φυγω και να γυρισω σπιτι. Και οπως παω να βγω απο το αδιεξοδο στενακι για να βγω στον μεγαλο δρομο και να φυγω, βλεπω να εχει ερθει εκει ο τυπος που ελεγα πριν στην εισοδο / εξοδο του αδιεξοδου, να με κοιταει και να μου εχει ψιλοκλεισει το δρομο. Τωρα τι μπορει να ηθελε,δεν ξερω. Εγω συνεχισα να προχωραω αργα αλλα σταθερα με το αμαξι και χωρις φυσικα να σταματησω καθολου και τοτε αυτος εκανε λιγο πιο ακρη και με εναν ελιγμο που εκανα καταφερα να τον προσπερασω και να βγω στον μεγαλο δρομο. Και μολις βγηκα, ειδα οτι εβγαλε ενα φακο και φωτισε το αμαξι μου. Φυσικα εγω αμεσως επιταχυνα και αρχισα να τρεχω και οπου φυγει φυγει...
Διαλεξα κι εγω παντως ωραια ωρα να παω να δω, 12 το βραδυ !!! Και μεσα στην ερημια!!!
Στην καλυτερη μπορει να ηταν απλα καποιος φυλακας και να φυλαγε κατι εκει. Στη χειροτερη ποιος ξερει τι... Δεν ξερω τι μπορει να ηταν, τι μπορει να ηθελε και αν ειχε καποια σχεση με το σταθμο ή οχι. Δεν ξερω αν ηταν Ελληνας ή καποια αλλη εθνικοτητα. Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω Χ@@@@@Α ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!! Και δεν ξαναπαταω εκει περα για κανενα λογο!!!
Παντως θα παρω ενα τηλεφωνο αυτες τις μερες στο σταθμο να τους τα πω!!! Αν παντως μας διαβαζουν απο το σταθμο αυτο και ειδαν στις 12 τα μεσανυχτα ενα κοκκινο αμαξι, εγω ημουν αυτος.
Προσοχη παιδια!!!