Α, σ' ευχαριστω παρα πολυ!!! Εβαλα να το δω αλλα στο κινητο δεν το παιζει. Οποτε θα το δω αυριο απο τον υπολογιστη, μιας και τετοια ωρα δεν μπορω να παω εκει γιατι θα ενοχλησω τους δικους μου που κοιμουνται.
Φωτογραφιες παντως δεν εβγαλα, ετσι κι αλλιως εκεινη την ωρα και να' βγαζα δεν θα φαινοταν τιποτα κι εκτος αυτου ηθελα απλα να δω αν εκπεμπει απο εκει και την κεραια του και να φυγω. Και ειδικα μετα που ειδα τον φυλακα, μονο φωτογραφιες δεν σκεφτομουνα να βγαλω. Παντως αν και νυχτα φαινοταν η κεραια αρκετα, τωρα απο υψος θα σε γελασω, αλλα θυμαμαι οτι γυρω γυρω απ' τον ιστο που ηταν αρκετα ψηλος, το συρνα σχηματιζε κατι σαν ιστο αραχνης και μετα εφευγε απο εκει και γινοταν οριζοντιο.
Να πω και την καλημερα μου, στο μελος του forum sw1mnf, με τον οποιο ειμαστε πρωτα ξαδερφια!!! Σημερα μιλησαμε στο τηλεφωνο και μου ειπε "καλα εμπλεξες σε περιπετειες"; Ειχε διαβασει το forum!!! Μου ειπε πως σιγουρα ο φυλακας θα τρομαξε πολυ περισσοτερο απο μενα!!! Ε και με το δικιο του ο ανθρωπος. Επισης του ειπα για την κεραια που εμοιαζε σαν ιστο αραχνης και μου ειπε πως υπαρχουν κατι τετοιες κεραιες που λεγονται spiderbeam. Δεν τις ηξερα καθολου, ειναι η αληθεια.
Παντως οταν ημουν ακριβως εξω απο το σταθμο, πηγα τη συχνοτητα λιγο πανω κατω και εκει ειχε τεραστιο ευρος, μεχρι και 36 mhz πανω κατω. Οταν εφυγα απο εκει κοντα, το ευρος φυσικα μειωθηκε.