Εγω Σωτο δεν εχω βρει προβλημα με το tecsun pl 880.Οι ληψεις που αναφερω ειναι παντα μεσα απο το σπιτι μου.το ραδιακι ακουμπισμενο στο κομοδινο του κρεβατιου μου και με 2 κινητα σε αποσταση μετρου, 1 55'' τηλεοραση στο 1,5 μετρο, 1aircondition πανω απο το κομοδινο, 1 wifi στα 8 μετρα, καμερα κ ρανταρ στα 2 μετρα, κουζινα κ ψυγειο στα 3 μετρα, κ απεξω κεραιες κινητης κ λινκ του κεντρικου οτε της Αθηνας στα 85 μετρα.ασε τα βιομηχανικα μηχανηματα απο μαγαζια κ οικοδομες..ασε τις εναεριες κ υπογειες καλωδιωσεις δεη οτε τηλεφωνιων κλπ.μιλαω για οτι χειροτερο.παρολα αυτα βγαζει ανετα οτι γραφω.τωρα βεβαια αν του βαλω εξωτερικη που θα βγει στον 6ο μπορει να φθασει σε ακομη καλυτερο επιπεδο ληψης.αν ομως βαλω το τεκσαν διπλα στο λαπτοπ ή μπροστα στην οθονη της τηλεορασης εννοειται οτι θα εχει θεμα.ετσι ομως ειναι το ΑΜ ραδιοφωνο.δεν ειναι ιντερνετ κ σοφτγουεαρ υπολογιστων.ειναι μεσαια κυματα, λυχνιες κ πηνια.τα παντα ειναι θεμα κεραιας κ σημειου τοποθετησης της παντως.βαλε την ντισκονε σου στα 3 μετρα των καλωδιων του τρολευ που εχω εδω κοντα κ αν πιασεις κατι περα απο τρελο θορυβο, τοτε σου κερναω τα εξοδα του επομενου τζοκερ.ο χανιωτης χθες δεν εφθανε αθηνα.με ταλαντωση παιζει; αντιθετα κερκυρα κ κομοτηνη μια χαρα.χαιρετισματα στην ομορφη κρητη.
Συγχώνευση: Δευ 14 Δεκ 2015, 10:55
Κρατα το τεκσαν σου γιατι ραδιοφωνο με μια μονο επαναφορτιζομενη μπαταρια τετοιας διαρκειας δεν βρισκεις.βαλε το προγραμμα στο λαπτοπ κ μια ντισκονε στην πλατη.πανω απο 4-8 ωρες δεν σου δινω για ληψη.παρε το τεκσαν κ ανεβα τα βουνα.χασου εκει για ημερες.το τεκσαν θα σε οδηγει πιο κοντα στον πολιτισμο αντεχοντας για ημερες κ νυχτες.ουτε κεραιες στην πλατη ουτε μπριζες.
Συγχώνευση: Δευ 14 Δεκ 2015, 11:07
Ολα τα κλασικα ραδιοφωνα υπηρετουν τους πρωταρχικους σκοπους της γεννησης του ερασιτεχνισμου.πες οτι χανεις τον προσανατολισμο σου σε ενα ερημο μερος κ δεν εχεις πυξιδα κ τηλ κ ιντερνετ κ δεν εχεις ιδεα απο αστερια καθως ειναι νυχτα ή εχει τρελη συνεφια ή ομιχλη.εχεις στο σακο σου ραδιακι ομως.πιανεις εναν ερασιτεχνικο σταθμο κατα προτιμηση κυκλωμα ψηλα στα 1600-1700 κ γυριζεις αριστερα δεξια τον δεκτη κ μολις καταλαβεις απο που εκπεμπει μαθαινεις που πεφτουν τα σημεια του οριζοντα.ασε την ομορφια του" γυρναω το κουμπι κ νιωθω οτι ειμαι στην δεκαετια 70-80-90.
Συγχώνευση: Δευ 14 Δεκ 2015, 11:12
Επισης δεν ειναι κ τοσο καλο το να ακους τις αρμονικες λες κ ειναι το κυριο φερον.η μαγκια ειναι να πιανεις δυνατα το κυριο σημα κ να εκμηδενιζονται οι αρμονικες.το μπουκωμα του δεκτη εγω δεν το κρινω ποτε θετικα.αν ο χανιωτης βγαζει δυο αρμονικες κ ειμαι κοντα του αλλα στις συχνοτητες των αρμονικων εκπεμπουν κ ερασιτεχνες που εξαιτιας του κακου φιλτραρισματος του δεκτη δεν τους ακουω, τοτε απλα πεταω στο λιμανι της Σουδας τον δεκτη..