Ολα αυτα που γραφεις ειναι απολυτως σωστα αν και μονο αν σκεφτουμε μονο με βαση την επιστημη των μαθηματικων.Κι εφοσον εισαι φυσικος, δεν τολμαω καν να σε αμφισβητησω.
Εγω ομως μιλαω με βαση τις θρησκευτικες αντιληψεις και συγκεκριμενα τις Χριστιανικες.
Το ακατανομαστο νουμερο στον Χριστιανισμο, απ' οτι γνωριζω (χωρις να εχω πολλες γνωσεις , αλλα ως Χριστιανος Ορθοδοξος) αντιπροσωπευε εναν αγγελο του Θεου, ο οποιος ξεφυγε και εγινε μελος του ακατανομαστου!!!
Εν πασει περιπτωσει, δεν προκειται να βρουμε ακρη, διοτι ΦυσικοΜαθηματικα και Θρησκευτικα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
Αλλα η αποψη σου για μενα ειναι ακρως σεβαστη. Και σ'ευχαριστω πραγματικα για τις απαντησεις σου στις ερωτησεις μου.
μην ξεχνάς και το άλλο.
πριν αρκετα χρόνια η Εκκλησία και οι εκπρόσωποί της καταδίκαζαν τα pc και οτι είχε σχέση με την τεχνολογία, τώρα έχουν ιντερνετικά πόρταλ, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
άλλαξε ξαφνικά κάτι; είχαν τότε fsb τα pc στα 66mhz και τους εκανε "κλικ"? όπως και να έχει θυμάμαι και εγώ τους 666khz σαν συχνότητα εκπομπής του 3ου απο την δεκαετία του 70.
το πρόβλημα δεν ειναι νομίζω ένα νούμερο εκτός αν αυτό αντικατοπτρίζει το κόστος του ρεύματος/ανταλλακτικών/συντήρησης του "χ" πομπού am που εξαλείφοντας το θα κρατήσει χ θέσεις εργασίας, αλλά φαίνεται οτι δεν είναι έτσι....
....κλείνουν πομπούς, την ΕΤ1 τον 958 τα βραχέα της ερτ 3 .... χωρίς κάν να μπουν στον κόπο να ανακοινώσουν γιατί, τι οικονομικό οφελος θα έχει η ερτ, το κράτος, εμείς οι φορολογούμενοι στο κατω-κατω.
φταίω μετά να πιστεύω οτι όλο αυτό γίνετε για να "σπρώξουν" για άλλη μία φορά τους μεγαλοεκδότες μειώνοντας τους πιθανούς αποδέκτες της διαφημιστικής πίτας μήπως και εισπράξουν κανένα euro cent για να ανοίξουν και 3 φέρον από τα Τουρκοβούνια γιατί τους τεχνικούς και το προσωπικό των σταθμών τους έχουν αρχίσει να το αποδεκατίζουν απο πέρσι.