Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ
  • Παρ 29 Νοε 2024, 07:09
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  (Αναγνώστηκε 496376 φορές)

0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Εγω τον ολλανδό τον επιανα καμπάνα οταν ηταν η κέρκυρα κλειστή αλλά ακομα κι οταν ξανα ανοιξε στις αρχες φαίνεται πως δεν ειχε καλη ισχύ και παλι ετρωγε ταπα.... Α να σας ρωτησω κατι, ο βολος ειναι ανοιχτος στους 1485 ; γιατι στην σελίδα της ερτ λεει οτι ειναι αλλά δεν τον εχω πιασει ποτέ.
Χμμμ το πρωτο κρατικο της κίνας στους 1359 khz τον εχει πιασει κανενας; τον επιασα την άνοιξη και ηταν παράλληλα με τα βραχέα 4800 khz 11710 khz κι αλλες συχνότητες.... Είναι η πιο μακρινή μου λήψη. Α και νομίζω πιο παλιά ειχα πιάσει την ταιβάν στους 1557
Δεν έχει τύχει να πιάσω ποτέ την Ταϊβάν στο 1557, αλλά έχω πιάσει το HLAZ-FEBC από Νότια Κορέα στο 1566 πριν 3 χρόνια, και το CRI κατευθείαν από Κίνα στο 1521 με κλειστή τη Σαουδική Αραβία!

Πέρυσι θυμάμαι το μεσημέρι έβγαζα στα βραχέα πολύ δυνατά το CRI κάπου στα 7280, δεν θυμάμαι ακριβώς συχνότητα, και φυσικά η συχνότητα έβγαινε από Αλβανία..
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος alexdx

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2016
καλά οι κινέζοι θερίζουν στα βραχέα (λίγο off topic). Αυτος που λες θα ειναι στους 7230, 7280 ειναι η φωνη του βιετνάμ. Πιάνω τους κινέζους ακομα και τα τοπικά προγραμματα τους απο κατι μικρους πομπούς 50 - 100 kw.

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα

παρολο το χαμο απο διαδωση στην Ιταλια αφου βρεθηκα στο καναλι και ημουν εχει μεχρι που νυχτωσε βρηκα την ευκαιρια για βιντεο με τα μεσαια. πολυ ισπανια ακομα και στο 1521 που απουσιαζε ο αραβας ενω στο 1251 ακουγεται ο σταθμος που ειπαν τα παιδια παραπανω
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Λάθος είναι αρμονική του 1008 στο 1602

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Τι αρμονικη?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Το 1008, λόγω που ο πομπός είναι δίπλα, πετάει αρμονικές σε όλη την μπάντα από το 1008 και μετά, φαντάσου ότι πιάνει καμπάνα χωρίς κεραία, και εγώ νόμιζα πως είναι ο πειρατής από Δωδωνη στο 1603,3kHz.

Εν τω μεταξύ, μέσω του websdr, με δέκτη στην Ολλανδία, πιάνω καμπάνα την ΕΡΤ στις συχνότητες 9420 και 9935.

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος humax8100

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
  • Τόπος: Ellinikon Attica Greece
  • Tecsun PL-880. Xhdata 808.
Καλημερα σε ολους.Περιοχη Βάτος νοτια του νομου Ρεθυμνης Κρητης.Ελαχιστα χλμ απο το λυβικο πελαγος.Ληψη με το tecsun pl 880 στα πεταχτα.ωρα 01:00-01:45. Ληψεις σταθμων Αθηνας στις συχνοτητες 729  38db αλλα κ συνεχη ημερησια ληψη χθες,792 31 db αλλα με διαλλειψεις,  1044 33db σταθερη ληψη, 1188 31db  διαλλειψεις, 1287 28 db  διαλλειψεις.Σταθμος Κερκυρας 1008 44db πανισχυρη κ σταθερη.Χανια 1512 42 db αλλα χαλι διαμορφωση κ χαμηλο δημα την ημερα αν κ συνεχης ληψη. Αλλες ληψεις στα πολυ πεταχτα λογω νυδτας: 1368 λαικα.1611 31dbαναμεταδοση ραδιο θεσσαλονικη με αφιερωμα πειρατεια μεσαιων σταθερα δυνατα. 1620 κιλκις ανατολια 33db.1630Ντεβιλ Θεσσαλονικη 38db. Συνομιλιες στους 1680,1690,1700,1710.Καπου εκει πανω πανισχυρα ο υπαρχω.Σορυ δεν αντεχω λογω νυστας να κανω αλλες ληψεις πιο πολυαριθμες κ πιο λεπτομερεις.Αυριο παλι.Καλες διακοπες σε ολους.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
kαιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα σου καλως τον

@geoavlonitis ωραιος αυτος ο διαδυξτιακος δεκτης εχω κανει ληψεις με αυτον
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος humax8100

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
  • Τόπος: Ellinikon Attica Greece
  • Tecsun PL-880. Xhdata 808.
Ντροπη μου αφου ξεχασα την πανισχυρη ερα κομοτηνης στους 1404 με σταθερη εκπομπη και 41db.εχει λ πρωινη ληψη.Διευκρινηση: Στις 20:00 χθες επεστρεφα απο παραλια Λιγκρες Λυβικου προς Βατο νοτιου Ρεθυμνου ακουγοντας στο αμαξι 1044 και ερα 729.πισω απο τα βουνα.πισω απο τον κοσμο!

Συγχώνευση: Παρ 29 Ιουλ 2016, 02:06
Καλως σας βρηκα κ παλι Νεκταριε.Ελειψα λογω φορτου εργασιας.Τωρα ομως διακοπες σε τουρ στην κρητη.Απο 30/7/16 ληψεις στον Πλακια Κρητης.Νοτιος νομος Ρεθυμνου.Εως και αυριο βραδυ Βατος νοτιου Ρεθυμνου.Καλες ληψεις.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
καλησπέρα επειδή δεν ξέρω που ακριβώς να το βάλω αυτό το θέμα γράφω εδώ στα ΑΜ

μου έστειλαν αυτήν την σελίδα των ραδιοερασιτεχνών  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε   ίσος να ειναι σε διαμόρφωση LSB η σε ΑΜ ποιος ξέρει τωρα δεν έβγαλα κάποιον ερασιτέχνη προφανώς γιατί είναι αργά αλλά μου είπαν ότι την μέρα ακούς διάφορους να συνομιλούν

αν γνωρίζει κάποιος  τι παίζει ας ενημερώσει να καταλάβουμε και εμείς   

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
@psaras πολυ καλα εκανες και το κοινοποιησες, γιατι πραγματικα παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον. Ειναι η διαδικτυακη εφαρμογη WebSDR, κατι  αναλογο μ'αυτο που ποσταρε πριν λιγες ωρες ο GeoAvlonitis. Με αλλα λογια, ειναι απομακρυνσμενη διαχειριση μιας εφαρμογης (εξομοιωση) ραδιοφωνικου δεκτη στο PC, και ο δεκτης βρισκεται στο Ριο της Αχαιας. Μπορεις να επιλεξεις συχνοτητα, τυπο διαμορφωσης (ΑΜ/LSB/USB κλπ).. καθως και το ευρος της διαμορφωσης - ΝARROW/WIDE - (εκει που λεει BANDWIDTH), ακομα και να ηχογραφησεις αυτο που ακους!   Ακριβως σα να ησουν τωρα εσυ εκει..
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Έχει κάνει καλή δουλειά ο φίλος από Πάτρα, ο οποίος με το SDR του μας βοήθησε και στις δοκιμές του μπαλονιού Αίολος τον Μάιο. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Αγόρασα κι εγώ SDR πριν λίγες μέρες, είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Θα το κουμπώσω σε ένα raspberry που φτιάχνουμε και φεύγει κατευθείαν για Κιθαιρώνα
Είναι το SDRplay RSP1 με μια κεραιούλα discone, η οποία δε βλέπω να αντέχει χειμώνα στο βουνό...
Σύντομα θα μπει και αναμεταδότης για τα 10m, στα ψηλά ψηλά των 29 MHz για όποιον φίλο ενδιαφέρεται.

Sent by Tapatalk.

• SatLeo Legend
@chris_s όντος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και σωστά το αναφέρεις είναι το ίδιο με τις εικόνες του geoavlonitis  :thumbup:

Αποσυνδεδεμένος alexdx

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2016
με γεια το καινούργιο εργαλείο :)

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
απο τις σημερινες ληψεις σημερα  κατα τις  18,30  .
...εντυπωση μου κανει ο καινουριος σταθμος που ακουσα στους 981
με ξενη μουσικη που παιζει σταθερα  σαν τον  792 κηζ

και πιστευω  οτι ειναι απο αθηνα 
..αυτο ας το επιβεβαιωσει καποιος...
παντως  πιο παλια δεν υπηρχε ..η τουλαχιστον δεν ακουγοταν...[υπαρχουν και τα παλια μου βιντεο  για του λογου το αληθες]

Συνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
Ναι, το 981 είναι από Αθήνα από το 2014 - 2015, δεν ανοίγει συνεχόμενα

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
εγω παντως δεν το εχω ξανακουσει ποτε και   ψαχνω συχνα εκει..οποτε  αν ειναι ο ιδιος που αναφερεις.η .
εχει αλλαξει κατι στην εκπομπητου και πλεον ακουγεται  ενω πρωτα καθολου.. [ειπαμε υπαρχουν και τα πιο παλια βιντεο  που εχω ανεβασει που το αποδεικνυουν]  η ειναι καποιος αλλος σταθμος που ανοιξε  και ακουγεται ετσι καλα..  τωρα βραδυ δεν ξερω αν εκμπεμπει διοτι εχω σταθμο ξενο [μαλλον  αραβικο  μοιαζει  και παιζει κυριως μοντρνο στυλ τραγουδια]  στο 990 μαλλον   με  9+40   σημα  και τα πλευρικα του  ειναι τοσο δυνατα που καλυπτουν οτι υπαρχει διπλα του

ΥΓ=ψαχνοντας λιγο ειδα οτι ειναι το     Radio Sawa  ισχυος 600 κιλοβαττ απο την κυπρο   στους 990 ΚΗΖ 

Συγχώνευση: Τρι  2 Αυγ 2016, 15:12
 αυτο που  ακουγα χθες στους 981 κηζ 
 σημερα παιζει στους 972  και  παιζει  ξρνη μουσικη  70 80 ς  οπως και χτες
η ληψη του καλυτερη απο χτες.. 

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
μετα απο μερικες μερες  που  ηταν κλειστος ο 1512  ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ .. επανηλθε σημερα  αρκετα ανεβασμενος απο θεμα ισχυος  αλλα με λιγο χειροτερη  διαμορφωση..
. λογικα θα εχει γινει καποια αυξηση ισχυος
..γιατι  τον λαμβανω σχεδον 10  db  παραπανω
  ..ας το τσεκαρει καποιος αν οντως αυτο περναει και πιο μακρυα 

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
Καλησπέρα μια ερώτηση αυτές οι 2 κεραίες μήπως είναι για εκπομπή σήματος ΑΜ;;;  Η ανάλυση δεν είναι και η καλύτερη αλλά η δεξιά μοιάζει με την φωτογραφία του Panosradio πιο πάνω. Είναι σε ταράτσα σπιτιού 30 μέτρα από το σπίτι μου

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ραδιοερασιτεχνης πρπεει να ναι αυτοι που κανουν συνομιλιες κλπ

και μιας και ειχε γραψει ενας φιλος για το 1512 το πιανω και γω Αρτα αλλα καποιες στιγμες εχει τρελες διαληψεις το σημα του
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Κεραία τύπου discone είναι, όπως ανέφερα τις προάλλες. Είναι ωραία γιατί είναι συντονισμένη για μεγάλο εύρος συχνοτήτων. Ίσως να έχει και ο κάτοχος της κεραίας κάποιο SDR.

Το 1512 έχω ξεχάσει να το κοιτάξω. Θα το δω απόψε μιας και είμαι εκτός Αθηνών (αλλά εντός Αττικής).

Sent by Tapatalk.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Μεγαλο ευρος συχνοτητων και στις δυο κεραιες του στη φωτο.. Για τις μπαντες των VHF και UHF η discone, και για τις μπαντες των βραχεων η καθετη κεραια λιγο πιο πισω με τα δυο loading coils για το ισοδυναμο μηκους διαφορων συχνοτηταν (αν βλεπω καλα).  Panosradio πλακα-πλακα, το SDR αποκταει σταθερα πολλους οπαδους.. οπως ηταν καποτε το κλασικο αναλογικο SWL

• SatLeo Legend
Chris_S παίζει να ειναι και κάνας ταξιτζής αυτοί παίζουν στα  V-U και ίσος θέλει να ακούει τα δικά τους (το λέω γιατί μου το είχε αναφέρει κάποιος που είχε κοντά του ταξιτζή με κεραίες )  :attention

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Psaras2009  αυτη στη φωτο του Παναγιωτη (η discone) ειναι κεραια για ληψη.. Συνηθως τα ραδιο-ταξι (στους επαναληπτες τους), χρησιμοποιουν κεραιες 'βασης' -- οπως αυτη στη φωτο. Ειναι ground plane τυπος ναι, αλλα ομως οχι 'discone'.  Ασχετο, η ΔΕΗ για τις επικοινωνιες της χρησιμοποιει δυο ή τρια αναδιπλωμενα (κλειστα) διπολα στον ιδιο ιστο.
Τεσπα, φυγαμε τελειως απ' το θεμα -- Ο,τι κι αν ειναι, παντως στην αρχικη φωτο - οπως εγραψε και ο Panosradio, δεν ειναι κεραια εκπομπης 'για τα Μεσαια'..

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Chris S μια τετοια κεραια σαν την τελευταια φωτο ειχε βαλει καποιος στη ταρατσα της πολυκατοικιας μας πολυ παλια και οταν αυτη λαμβανε ή εστελνε σημα τα καναλι αστη τηλεοραση γινονταν αχταρμας πχ εκει που εβλεπες αντενα εβλεπες να περναει και το σταρ και τον καναμε να την παει αλλου.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Η πιο εύκολη και φτηνή λύση είναι τέτοιου είδους κεραίες. Οι ταξιτζήδες κοτσάρουν κάτι Diamond X-510 σε μια ταράτσα με ένα αφιλτράριστο μηχάνημα και σκορπάνε απίστευτα πολλή σαβούρα στη γύρω περιοχή. Γνώριμο βίωμα για πολλούς σε βουνά και πόλεις...
Το κακό με τις discone είναι πως μπάζουν θόρυβο σε περιοχές όπως η Αθήνα. Στην ταράτσα μου στον Ταύρο δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει κάποιον πειρατή στους 100,1 τόσο ψηλά που είναι ο θόρυβος.
Αντιθέτως στο μπαλκόνι καθαρίζει η μπάντα και φαίνονται ακόμα και σήματα χαμηλά όπως ο Ανάμνηση 103,5 με RDS κιόλας, παρόλο που είμαι σε περιοχή αρνητική για το Σοφικό και ο 103,5 έχει χαμηλώσει ισχύ τώρα τελευταία. Και τα φίλτρα φυσικά άριστα, διαχώρισα εντελώς δύο δυνατά φέροντα στο 107,2 και το 107,26. Το κακό μόνο είναι πως χάνεις το RDS αν βάλεις στενό φίλτρο, το είχε εξηγήσει κάποια στιγμή ο george_65.

Sent by Tapatalk.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

ληψεις μεσαια στο Καναλι στη Πρεβεζα νωριτερα

καλη ληψη πειρατη στο 1350 και ενας αλλος ακομα ποιο δυνατα στο 1611
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Πλήρης σάρωση μπάντας μεσαίων στην παραλία καλαμάτας το Σάββατο το σούρουπο

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Ο πομπός μεσαίων στην Καβάλα έχει κλείσει, έτσι; πάνε πολλά χρόνια που δεν τον έχω ακούσει.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
το 792 λες? αγνοειται χρονια. τον τελευταιο καιρο πριν κλεισει επαιζε ερασπορ αν δεν κανω λαθος.

μαλλον και αυτος προικα απο το αμερικανικο VOA
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (06:44)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (03:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (21:51)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (20:22)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 28/11/2024 (19:05)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (17:45)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (16:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 28/11/2024 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (13:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (11:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (11:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:49)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)