Αν εισαι απλος ακροατης και θες να βασανιστεις με θορυβο στο κεντρο αθηνας πιασε 1188, 1287, 603, 954, 1404, 1512 χανια.αν θες ανετη ακροαση πιασε τις υπολοιπες συχνοτητες. Γιατι δεν συμφωνω για την δηθεν βελτιωση των Χανιων 1512 παροτι τον θεωρω σταθμο καρδιας ως κρητικος: Δεν φθανει στην πλατεια βικτωριας οπως παλια.ουτε καν στον αλιμο.ουτε μερα.ουτε νυχτα.το χειροτερο ειναι οτι δεν φθανει καλα ουτε στην ιδια την κρητη.οχι στο βορειο παραλιο τμημα.μιλω για το νοτιο παραλιο.στον πλακια, ελαχιστα χλμ απο τον νομο χανιων το σημα το πρωι ειναι της πλακας για τοπικο κρατικο και το βραδυ παλευει σαν ερασιτεχνης της συμφορας με ξενους πομπους αφρικης ή αραβιας.ελεος! Αυτο το λετε εσεις βελτιωση;ας φτιαξουν ισχυ και διαμορφωση πρωτα και τα λεμε τα καλα λογια.οσο για τον 1071 σπατα θα πω οτι δεν περναει στο κεντρο Αθηνας ουτε με οβιδες.Αλλο χαλανδρι που ειναι παραδιπλα απο τα σπατα και στην ιδια γειτονια και αλλο κεντρο αθηνας.μην τα κανουμε ολα ισιωμα.στο χαλανδρι καμπανιζει και ο 1287.Στην Αθηνα κλαιει.Τωρα για το αν περνανε αυτοι οι σταθμοι επαρχια κ εξωτερικο, αυτο ειναι αλλο θεμα.για τον 1287 κ τον 1188 δεν αμφιβαλω καθολου γιατι τους εχω λαβει πολυ ωραια μακρια.για τον 1071 Σπατα επιτρεψτε μου να αμφιβαλω.σιγουρα σε καποιες περιοχες θα περνα.δεν μπορει.εχω δει εδω μεσα ληψη του στα χανια απο φιλο χανιωτη.εγω ομως οπου πηγα επαρχια ΔΕΝ τον ελαβα.Ηταν παντα κλειστος;μπορει;ετρωγε ταπες;μπορει.δεν τον ελαβα ομως.εκτος κι αν τον ελαβα αραια κ που κ ασθενως κ δεν το θυμαμαι.παντως στην πλατεια βικτωριας και γενικα στον δημο αθηναιων δεν περναει.υπαρχει ομως αλλος σταθμος που εκπεμπει που κ που στην ιδια συχνοτητα κ περναει καλα.οχι ομως απο τα Σπατα κ χωρις διαφημισεις.
Συγχώνευση: Κυρ 25 Σεπ 2016, 00:27
Ο μινιβατ καποιες μερες κανει τα δικα του με χαμηλη ισχυ.τον λαμβανω.δεν θυμαμαι σημα.με την καλη ισχυ του καμπανιαζει εντος κ εκτος αττικης οπου κι αν πηγα.
Συγχώνευση: Κυρ 25 Σεπ 2016, 00:31
Θεωρω οτι ο νταφυ κ ο μινιβατ ειναι ξεκαθαρα αστερια.απο κοντα ο 1287 κ ο 1188 παρα την ασθενη ληψη τους στο κεντρο Αθηνας.Πας επαρχια κ τους χαιρεσαι κ τους 4 αυτους της Αττικης.Ο 792 ειναι μυστηρια περιπτωση.εξω του την πεφτουν ξενοι σταθμοι.καπου εχει φοβερο περασμα πχ Σουδα ακομη και ημερα που τον ακουγα κ εγω στο ραδιο του αμαξιου.αλλου τον πινει κυριολεκτικα.αλλου μετριος κ με παρεμβολες.στην αθηνα ειναι κρατικος ο τυπος.