Θα σας πω και μια λεπτομερεια ακομη.στα δυσκολα νοτια παραλια λυβικου περναγε απογευμα με ηλιο ακομη ο νταφυ κ ο κρατικος 729 αθηνας σε ολη την διαδρομη με αμαξι απο τα παραλια προς το κεντρο του νησιου.τι να πω τωρα;οτι ο νταφυ ακουγοταν επειδη ηταν διπλα μου;;;εεε;;;ασε που την νυχτα τον ακους σε ολες τις διαδρομες στο κεντρο του νομου ρεθυμνης στο ραδιο αμαξιου.τι να πω για τον μινιβατ;τον ακουγα να κανει αφιερωσεις με το βαθος του σε ολη την παραλιακη διαδρομη ρεθυμνου αεροδρομιου χανιων γυρω στις οχτω με εννια το βραδυ χωρις να τον πολυχασω.ενταξει ρε παιδια.αυτοι ειναι σταθμοι! Ο 1188 κ ο 1287 επισης καλοι σε διαδρομες με αμαξι στο εσωτερικο νομου ρεθυμνης.αυτοι ειναι σταθμοι! Δεν ετυχε.εγινε κ ξαναεγινε.κ τον ενα χρονο κ τον αλλο κ σε διαφορετικους μηνες κ σε αλλες ωρες.Μπραβο στα παιδια! Αξιοι!.Ας βρουν μιμητες.Εγω ως ακροατης απολαμβανω.
Συγχώνευση: Κυρ 25 Σεπ 2016, 01:07
Χωρις να θελω να παρεξηγηθω, οτι ακουω το γραφω.αυτοματα κιολας και χωρις διακρισεις.Τελευταιο γιατι κλεινουν τα ματια μου: Γυρω στο 1992 ακουγα την ερα κερκυρας καλα στην Αθηνα, αλλα οχι οπως στις ημερες μας.με γεμιζε υπερηφανια ομως οταν καυε κυριακη φορτωνεεεε και ακουγα μεσω αυτης ελληνικο ποδοσφαιρο στην Λετσε, στο Μπριντιζι και στην Ρωμη της Ιταλιας.Δεν ξερω που κοιτουν οι κεραιες της, παντως καλα κοιτουν και μπραβο τους!Ομοια μπραβο στην Ερα κομοτηνης που κανει κοιλια στο κεντρο Αθηνας, αλλα εξω θεριζει παντου.