Καλημερα. Ναι βγαινουν αλλοι δυο στους 1071. Ο ενας με λαικα και φωνη αρκετα περιεργη (κατι αναμεσα σε παππου και ασθματικο, με το συμπαθιο).Ο αλλος με ελαφρια ελληνικα. Ο τριτος ειναι ο φιλος απο τα Μεσογεια/ Σπατα.
Αλλη μια παρατηρηση: Η ερα Αθηνων 729 πεταει δυο αρμονικες στην περιοχη των 1400ΚΗΖ με πιο ισχυρη αυτη των 1460ΚΗΖ που φθανει στο κεντρο Αθηνας στα 25db.
Τελευταια παρατηρηση: Ο 954 Γαλατσιου εκπεμπει κυριολεκτικα για το Γαλατσι με ενα δυο σκασιματα σε αλλες περιοχες.θα μου πεις, ειναι κακο αυτο;οχι, αλλα θα προτιμουσα να τον ακουω κ σε μεγαλυτερο ευρος περιοχων.Υπαρχει ημερα ομως που ανοιξε σταθμος στη συχνοτητα των 954 και ηταν χαρα Θεου.Ετσι επρεπε να ειναι κ ο γαλατσιωτικος.οχι φθανω πρωτοπαπαδακη κ πεταει, κι αν κατεβω ψυχικο ή κυψελη ξεψυχαει.
Αυτη την ωρα στους 1314 ρουμανος, διαλειψη, γεννητρια σηματος κλπ. Διαβασα καπου οτι καποιος ακουσε στους 1314 ερα τριπολης.Μπορει να το επιβεβαιωσρι αυτο καποιος απο το Μωρια ή οπουδηποτε;;;;
Τον 1071 ΚΗz Ραδιοφωνία Μεσογείων τον καταλαβαινεις επειδη ειναι σχεδον παντα ανοιχτος σε 24ωρη βαση, και επειδη πολυ συχνα παιζει το σημα του σταθμου. Ειναι καπου στα 'Μεσογεια' στην Ανατολικη Αττικη, δεν ξερουμε ακριβως που ομως - μπορει να ειναι και στο Μαρκοπουλο, και στα Σπατα, μπορει και στην Ραφηνα.. μπορει και στην Κερατεα.
Για τον '954 του Γαλατσιου', μηπως εννοεις τον 945 ΚΗz Ραδιο-Επισκεπτη; Παιζει με παρα πολυ χαμηλη ισχυ - της ταξης ενος ηλεκτρονικου λαμπτηρα φωτισμου.. και απ'ο,τι εχω ακουσει, συνειδητα ετσι το θελει να παιζει, δηλαδη να ακουγεται μόνο τοπικα. Παντω εγω ακομα και στο Χαλανδρι - που ειναι καποια αποσταση - ικανοποιητικά τον λαμβανω (για τα δεδομενα), απλα πεφτουν συχνα κι αλλοι πανω του, οπως ενας απο Πειραια. Επισης δεν μου πολυαρεσει ο ηχος του - ειναι μόνιμα καπως μπουκωμενος και συγκεχυμενος.
Οσο για τον 1314 ΚHz απο Τριπολη, αν πλησιασεις την παραλια του Πειραια, θα τον ακουσεις. Και εννοω *μόνο* στην παραλια (δηλ. στο λιμανι), γιατι λιγο να προχωρησεις ενδοτερα, εξασθενει άμεσα η ληψη του.