Καλησπέρα κυρίες και κύριοι! Χθες 13.12.2016 18:35, λήψη στους 1377 khz China national radio 1 απο Xingyang 600 kw με μια κεραία 30 μ περίπου στο αμπέλι με έναν φθηνό δέκτη tecsun Pl 380. Παράλληλος με τα βραχέα 7230kHz. Έχω και βίντεο. Το Grundig satellit 750 καθόταν σπίτι
Ωραίος Chris! Και γω έχω κάνει κάτι τέτοιο παρόμοιο. Έχω επίσης και την λουπα Eton an 200. Είναι πολλοί πειρατές που πιάνω και την ημέρα στα μεσαία και δεν είμαι σίγουρος αν τα πιάνω και την ημέρα, θα σε γελάσω.
Νεκτάριε καλή ιδέα με το αμάξι αλλά δεν έχεις την ευκολία να αλλάζεις κατεύθυνση την κεραία για να επιλέγεις προς πού θα πιάνεις (βόρεια νότια ή δυτικά ανατολικα). Ά και επειδή ξέρω απ'εξω σε κάθε συχνότητα των μεσαίων ποιος είναι σε κάθε συχνότητα, πολλοί απο όσους λες οτι είναι αραβικά, πιάνεις Ιράν που είναι περσικά, πχ 1278 είναι ο irib, μόλις κλείνει το κρατικό της Ουκρανίας πιάνουμε Ιράν. Έχω κάνει null την Σλοβενία 648 και έπιασα Ιράν και κοιτώντας δυτικά 657 είναι η RAI και ανατολικά πιάνω κρατικό Ουκρανίας ukr 1