0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για του λόγου το αληθές...Στο μεταξύ, έχει σίγουρα χαμηλώσει ισχύ, γιατί το σήμα της είναι γενικά ασθενέστερο, αλλά και τα βράδια παρεμβάλλεται ώρες-ώρες από τον Ρουμάνο, ενώ πριν δε συνέβαινε αυτό...
Ας στείλει τότε κάποιος, γιατί δεν έχω λογαριασμό εκεί.
Έκλεισε το France Inter στα 162 KHz για πάντα στις 1 ακριβώς, την ώρα που έκαναν αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά στη Γαλλία! Μια απώλεια προς όφελος των νέων τεχνολογιών, λέγε με DAB+...Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2017!!
Στον πομπό των Μεγάρων, από όπου έβγαινε η ΕΡΑΣΠΟΡ στα 981, είχαν γίνει κλοπές μετάλλων, με αποτέλεσμα ο πομπός να χρειάζεται μεγάλες επισκευές, μέχρι εκεί ξέρω..
Με το κλεισημο αυτου του πομπου, η Radio France εξοικονομει 13 εκατομμυρια ευρω ετησιως!
Ευχαριστώ για την απάντηση. Από Μέγαρα εξέπεμπαν η Φιλία στους 666 και η ΕΡΑΣπορ στους 981. Το είχα υπόψι μου για την κλοπή των μετάλλων. Συγκεκριμένα αναρωτήθηκα αν έχουν παίξει τελευταία αυτοί οι δύο σταθμοί, γιατί διαβάζω ότι υπάρχει κινητικότητα με συντηρήσεις και τεχνικές εργασίες στο κέντρο εκπομπής Μεγάρων. Εκτός αν εκπέμπει κάποιος άλλος σταθμός από εκεί (FM, τηλεόραση) αν και από όσο γνωρίζω όχι
Όποιος έχει ψάξει την περίπτωση των ατομικών ραδιο-ρολογιών, ίσως έχει ακουστά το DCF77 στα 77.5 KHz!
Από Μέγαρα εξέπεμπαν η Φιλία στους 666 και η ΕΡΑΣπορ στους 981. Το είχα υπ οψιν μου για την κλοπή των μετάλλων. Συγκεκριμένα αναρωτήθηκα αν έχουν παίξει τελευταία αυτοί οι δύο σταθμοί, γιατί διαβάζω ότι υπάρχει κινητικότητα με συντηρήσεις και τεχνικές εργασίες στο κέντρο εκπομπής Μεγάρων. Εκτός αν εκπέμπει κάποιος άλλος σταθμός από εκεί (FM, τηλεόραση) αν και από όσο γνωρίζω όχι
Κριμα..Το ραδιοφωνο πεθαινει σιγα σιγα..Αμα σταματησουν τα αναλογικα σηματα των Μεσαιων,Μακρων και Fm δεν θα υπαρχει πια ενδιαφερον στο κανουμε dx ληψεις.Στάλθηκε από το SM-G389F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk