Είδα τώρα στο e-mail μου ότι σε ερώτηση στην ερτ φλώρινας μου είχαν απατήσει:''Καλησπέρα προς το παρόν ειναι εκτος λειτουργίας αλλα ειναι μεςα στο προγραμμα να αντικατασταθεί με νεο πομπό νέας τεχνολογίας."
Ισχύει. Είχαν/έχουν σκοπό να επενδύσουν και σε νέες παραγγελίες του NAUTEL NX100 (τεχνολογίας MOSFET, αποδοτικός, "πράσινος")
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαρ 2017, 03:08
Στους 1404 δεν φτάνει μόνο ο Ρουμάνος που είναι στην συχνότητα, τα απογεύματα εκπέμπει και η Ουκρανία μαζί. Στους 1008 μαζί με την Κέρκυρα πιάνω και τον Ολλανδό grootnieus που μερικές φορές ταπωνει και την Κέρκυρα
Αlex ακριβώς αυτό είναι εδώ στην Αθήνα το θέμα με τις ΕΡΑ Κομοτηνής και Κέρκυρας: ενώ η ισχύς του σήματος τους ιδίως το βραδυ είναι αρκετά ικανοποιητική, εν τούτοις στην ίδια συχνότητα από κάτω βρίσκονται χίλιοι μύριοι αλλοί σταθμοί.. Δεν ευχαριστιέσαι ακρόαση έτσι. Αντίθετα, οι Ρουμάνοι με τους Harris DX-400 έρχονται εδω το βραδυ ..ανενόχλητοι! Θα μου πεις, 400ΚW είναι αυτά.. εντάξει.. 'Ομως ειλικρινά, ακούγονται σα να πρόκειται για τοπικούς σταθμούς.. Ούτε σποραδικό fading ούτε τίποτα. 756..855..1152..1179 KΗζ..θερίζουν.