τωρα που κοιταξα η συχνοτητα 972 μου βγαζει σφυριγμα και απο κατω ακουω πολυ αχνα 2 ... οταν γυριζω το ραδιο παιζουν μεταξυ τους ... μετα την ταινια γουεστερν στο σταρ (μολις αρχισε) θα κοιταξω αργα να δω τι θα περασει καλυτερα
Συγχώνευση: Τετ 17 Απρ 2019, 00:35
Μπραβο για την ληψη .... o Αφρικανος ειναι ... για ληψεις αφησα καναπεδες, τηλεορασεις κλπ ... με ακουστικα μεχρι το 0:38 ακουγονται καθαρα τα ταμ-ταμ σε γρηγορο ρυθμο ... ο Αφρικανος δεν ειναι? γυρω στο 0:41 - 0:43 πεταγετε και αμανες ... o Αφρικανος δεν ειναι που μιλαει γρηγορα?
Ο αλλος ειναι ισπανος (δεν περναει εκεινη την ωρα σε αυτο το video) ... 3 ειναι εκει πρεπει και αραβας... οποιος εχει υπομονη με κανα καφε να περιμενει στη συχνοτητα, θα ακουσει τον Αφρικανο που σε καποια στιγμη δυναμωνει το σημα του
Ναι μπραβο ... επιασα και την φωνη της πατριδας στα βραχεα ... τι μου θυμησες ... απο το 2000 ακουγα Αγγλια τα ποδοσφαιρα και νεα
Συγχώνευση: Τετ 17 Απρ 2019, 01:16
639, 729, 1107, 1125 στιγμες με καλο σημα Ελληνες ... δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ο μινιβατ στο 1125... παλι περνανε καποιες στιγμες αρκετοι ισπανοι