O Miniwatt από την Αθήνα έχει απ'τα πιο καλορυθμισμένα σήματα και ήχο, ενώ το άλλο σήμα απ'την Αριδαία (πλησίον της Έδεσσας) εκ του αποτελέσματος βγαίνει σκόπιμα παράκεντρα στη συγκεκριμένη συχνότητα, με απώτερο σκοπό να προκαλεί παρεμβολή (σφύριγμα, beats) μόνο τις μέρες και ώρες που ο Μiniwatt είναι στον αέρα. Αυτή η κατάσταση καλά κρατάει δυο χρόνια τώρα..και πάει για τρίτο. Κλασική περίπτωση παγιωμένης κακής και ζηλόφθονης συμπεριφοράς, δυστυχώς ακόμα και στα ερασιτεχνικά δρώμενα..
Μπα ΑΝ ειναι ο ιδιος τον ακουω και αλλες μερες δεν φαινεται μονο να ανοιγει τις συγκεκριμενες μερες με τον μινιβατ ...
====================
προχτες παρηγγειλα αλλο ενα ραδιακι akai awbr-305 ... στα βραχεα ειναι καλυτερο απο tecsun και εχει εξισου παρα πολυ καλα fm & μεσαια
εχω το ιδιο αλλα εκανα παραπονο στην εταιρια γιατι στο χαμηλο ο ηχος ηταν πολυ δυνατα για τα γουστα μου (το βραδυ πολλες φορες με παιρνει ο υπνος με το ραδιο) και οι μπαταριες τελειωναν γρηγορα για εμενα ... μου εστειλαν αλλο που 2 μπαταριες ΑΑ 1900 ma επναφορτιζομενες πανε 54 ωρες συνεχομενα ανοιχτο (απο τις 7 πριν) με πιο χαμηλο ηχο (οταν το volume ειναι στο 1) αλλα αυτο ειχε την USA μπαντα στα μεσαια (ανα 10 khz) ... αυτο τωρα χανει πολυ σε ληψη και fm/mw/sw