Καλημέρα Μπάμπη και Κέρκυρα.παντα καλές λήψεις εύχομαι. Δεν γίνεται να τους μάθω όλους, ακόμη κι αν ήθελα. Όσο λαμβάνεις, τόσο ανακαλύπτεις και άλλους ερασιτέχνες. Τελικά είναι απλά εκατοντάδες στην Ελλάδα. Άλλοι ισχυροί, άλλοι μέτρια ισχυροί και άλλοι πιο αδύναμοι. Ακούγονται όλοι. Όρεξη και αυτιά και χρόνο να έχει κανείς.Το θέμα μου εμένα είναι ότι η μόνιμη περιοχή λήψης μου είναι το κέντρο Αθήνας και εκεί το βιομηχανικό παράσιτο είναι απίστευτο, διαφορετικά θα έκανα τρελές λήψεις. Ακόμη και πιο έξω πάντως υπάρχουν θέματα, καθώς μιλάμε για μεσαία και πολλά μπορούν να επηρεάσουν.
Συγχώνευση: Πεμ 10 Σεπ 2020, 06:09
Όπως και να έχει είμαι ευχαριστημένος. Έχω κάνει λήψεις Αθήνα κέντρο, προαστεια Αθήνας, Ζούμπερι, κρητη, Πελοπόννησο και πάντα ακούω καλά. Να μην παραπονιεμαι.
Συγχώνευση: Πεμ 10 Σεπ 2020, 06:11
Νομίζω ότι δεν υπάρχει νόμος της Ελλάδας, από τον οποίο να μην έχω λάβει ερασιτέχνες.αντε και λίγο από Σερβία. Τα υπόλοιπα ξένα δεν με πολυαπασχολουν καθώς παίζουν με πολλά κιλοβάτ και τα λαμβάνουν όλοι
Συγχώνευση: Πεμ 10 Σεπ 2020, 06:12
Μια φορά θα ήθελα να κάνω λήψη στο εξωτερικό με το δέκτη μου αλλά πώς το παίρνω μαζί μου;;δεν ξέρω