Να σου πω περναει αδυνατα χωρις να παρεις μια ιδεα απο τους άλλους ισως δεν λεει πολλα ... αν ο συγκεκριμενος ειναι απο Αρκαδια (δεν ακουσα 2ο στην εκει 1224 συχνοτητα, αν ηταν και άλλος) μετριο προς αδυνατο σημα εδω κεκρυρα με φορητο, χανονταν μεχρι περιπου 1.5 λεπτα και παλι επανω ...
Θεωρω πως ειναι αρκετα καλο σημα για εδω πανω, αν λαβουμε υποψην οτι καποιοι που εχω πολυ πιο πισω σε πολλά video (στην καλυτερη τους) δεν περναγαν καν, ενω το 1224 ηταν μονιμο (με τις μικροδιαληψεις του λεπτου) εστω και με αδυνατο σημα, οι άλλοι καν ιχνος εκεινη την ωρα
Στο video βαζω καποιες συχνοτητες που ανα διαστηματα περνανε Κερκρυρα, εκεινη την ωρα λιγα πραγματα απο τους άλλους (και ξερουμε οτι καθε βραδυ ανοιγουν πολλοί) στη μεση του video εχω που μπαινει μεσα μαλλον Ιρανος, και στο τελος ξανα βαζω συχνοτητες που παλι το 1224 παιζει, ενω οι άλλοι ερασιτεχνες οχι δεν περνανε
Απο μερα φυσικα τιποτα, εδω σχεδον δεν περναει ουτε 729 ερα που θα δεις στο video ειναι η πιο δυνατη
Εχω χαμηλωσει την ποιοτητα στο video γιατι θα επερνε ολο το βραδυ να ανεβει με το απλο adsl, αν εχεις υπομονη εδω
Συγχώνευση: Τρι 19 Ιαν 2021, 22:37
2η βραδυα δοκιμη, σημερα καλυτερη βραδυά περναγαν μερικοι άλλοι ερασιτεχνες δεν ηταν ολοι στο video εκεινη την ωρα ... στην αρχη με 3 ραδιακια και id σταθμου 1224 ... μετα πως ερχονται οι αλλοι ερασιτεχνες εδω στο νησι για μια ιδεα χωρις να γραψω τα καλυτερα τους σηματα πατωντας συχνοτητες και οτι περναγε εκεινη την ωρα ... 1044 νταφι δεν τον εντοπισα χτες και σημερα, 1539 μαλλον τρικαλα),1566 Γιαννενα, 1557 Λαρισα, 1584 αμaλιαδα, 729 απο τις λιγες φορες που χαμηλωνει σημα και περναει Ισπανος ... νωρις 19΅30 εμπαινε συχνα μαλλον Ιρανος