μπαμπη την αμαλιαδα μια φορα στο τοσο την πιανω κι εγω!!!
φανατσου εσυ που εισαι κερκυρα
1008 επιασα ενα πρωι 8 η ωρα την τοπικη ερα κερκυρας (νυν ΕΡΤ κερκυρας) η οπως αλλιως ονομαζεται εν παση περιπτωση!!!!
Κ Α Μ Π Α Ν Α !!!! συν οτι εκεινη την ημερα ειχε συννεφια αρα βοηθουσε και η υγρασια αρα και η διαδοση και ολα αυτα σε toyota corolla του 2003 φαντασου
οσο για την πολη μου την πατρα απλα να ξερεις οτι εχω πατερα παλιο ραδιοερασιτεχνη/μουσικο παραγωγο !!!! εβγαινε στο 101.1 οταν λεγοταν studio 20
τον εζησα τον σταθμο !! μεχρι το τελος τον μαιο του 2013 οπου εγινε free και αλλαξε format ο πατερας μου ξεκινησε στα ερτζιανα επαγγελματικα ως μουσικος παραγωγος στον ραδιο κοσμο 102.1 (νυν χρωμα) ο οποιος πεταγε αρμονικες στον 101.1 λογω κοντινης αποστασης της εδρας των δυο σταθμων
αστο μεγαλη ιστορια!!!! μπορω να σου μιλαω για ωρες!!! (επειδη ομως ξεφυγαμε απο το θεμα κατα πολυ)!!!
οι τοπικες ερασιτεχνικες συχνοτητες της πατρας ειναι 1206 , 1305 , 1341 , 1377 (προσωρινα εκτος ο τελευταιος αλλα θα επανερθει!!) καποιες κυριακες τωρα τελευταια πριν μερικους μηνες εβγαιναν 1359,1557 (τσεκαρε τα και ανεβασε βιντεο να εχω μια γενικευμενη εικονα κι εσυ μπαμπη αλλα και οι υπολοιποι συμφορουμιτες) να σαι καλα και καλες αναφορες να χουμε ολοι (κι εγω ως καινουργιος)
Συγχώνευση: Σαβ 15 Μαΐ 2021, 12:43
για να μην το ξεχασω για τον φιλο συμφορουμιτη Chris_S το streaming που αναμετεδιδε στους 1269 Khz την ιερα μητροπολη λεμεσσου
συνεχιζει ακαθεκτος να την αναμεταδιδει (24ωρο) μεσα απο το stream και με παραμοφορμενο ηχο απο σημερα το απογευμα!! που τον ακουσα λιγο!!!!
edit: τον ακουω καπως καλυτερα τωρα αλλα με τερμα την φωνη σε σχεση με το κανονικο stream
Συγχώνευση: Σαβ 15 Μαΐ 2021, 12:43
κανονικο stream εννουσα και ελεγα αυτο της ιερας μητροπολης λεμεσου
(ειδες τι κανει η βιασυνη)!!!!