EDITED
χωρις να θελω να βαλω λαδι στη φωτια, κανονικα παλια εγω ηξερα οποιος πρωτο ανοιξει δικαιουνταν την συχνοτητα σαν αγραφος κανονας ραδιοφωνικων ερασιτεχνων (δεν μιλαω για cb & βραχεα, vhf.uhf κλπ απο ακροασεις, αλλά για ραδιοφωνικη μπαντα) ... τωρα ομως στα μεσαια που πανε μακρυα (και να ειναι ολοι καλα, ειναι τοσοι πολλοι) δεν θα βρεθει ακρη γιατι αν δειτε την λιστα μου (απο δικες μου προσφατες ληψεις) σαν παραδειγμα στο 1611 εκει ειναι 5 (και σιγουρα πρεπει να ειναι και άλλοι, που ειτε δεν εντοπισα, ειτε δεν περνανε, ειτε δεν πετυχα την μερα τους, ειτε ειναι κλειστοι για μικρο χρονικο διαστημα λογο υποχρεωσεων κλπ)...
Αυτο σιγουρα ισχυει και στις υπολοιπες συχνοτητες, πχ 990 εχω ακουσει 3 ερασιτεχνες (2 παλια λαικα, ενα με ξενα) ...
Οποτε η ιστορια θα παει (νομιζω εγω) ο καθε ενας στο νομο του σε συχνοτητα που δεν πεφτει επανω αλλος, και αν τυχει να περασει πιο μακρυα εχει καλως, ολα καλα ολοι αγαπημενοι
Συγχώνευση: Πεμ 24 Ιουν 2021, 15:44
παιδια με τις λιστες ειναι τοσοι πολλοι (εστω που καποιοι ανοιγουν μια φορα τον μηνα λογο υποχρεωσεων) που δεν θα βρεθει ποτε κομπλε λιστα, απλα τι υπαρχει στο παρων απο αναφορες μας (στην καθε περιοχη)