ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο babis3g ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ
1 ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 1 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ
2 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΑΝΑΕΚΠΕΜΠΟΥΝ
οπως τα λετε ειναι ραδιο απολλων και μπαμπη και ειναι η πραγματικοτητα!!! και το εχω προαναφερει αν θυμαμαι καλα λιγο πιο πανω
επισης για τον φιλο ραδιοληπτη!! ο φανης ητα βητα βγαινει ακομα στους 882 (δευτερα και πεμπτη) και εχω κανει ακροαση στο μενιδι/αχαρνες οποτε πηγαινω σε συγγενικο σπιτι!!
Συγχώνευση: Σαβ 26 Ιουν 2021, 12:47
EDITED
χωρις να θελω να βαλω λαδι στη φωτια, κανονικα παλια εγω ηξερα οποιος πρωτο ανοιξει δικαιουνταν την συχνοτητα σαν αγραφος κανονας ραδιοφωνικων ερασιτεχνων (δεν μιλαω για cb & βραχεα, vhf.uhf κλπ απο ακροασεις, αλλά για ραδιοφωνικη μπαντα) ... τωρα ομως στα μεσαια που πανε μακρυα (και να ειναι ολοι καλα, ειναι τοσοι πολλοι) δεν θα βρεθει ακρη γιατι αν δειτε την λιστα μου (απο δικες μου προσφατες ληψεις) σαν παραδειγμα στο 1611 εκει ειναι 5 (και σιγουρα πρεπει να ειναι και άλλοι, που ειτε δεν εντοπισα, ειτε δεν περνανε, ειτε δεν πετυχα την μερα τους, ειτε ειναι κλειστοι για μικρο χρονικο διαστημα λογο υποχρεωσεων κλπ)...
Αυτο σιγουρα ισχυει και στις υπολοιπες συχνοτητες, πχ 990 εχω ακουσει 3 ερασιτεχνες (2 παλια λαικα, ενα με ξενα) ...
Οποτε η ιστορια θα παει (νομιζω εγω) ο καθε ενας στο νομο του σε συχνοτητα που δεν πεφτει επανω αλλος, και αν τυχει να περασει πιο μακρυα εχει καλως, ολα καλα ολοι αγαπημενοι
Συγχώνευση: Πεμ 24 Ιουν 2021, 15:44
παιδια με τις λιστες ειναι τοσοι πολλοι (εστω που καποιοι ανοιγουν μια φορα τον μηνα λογο υποχρεωσεων) που δεν θα βρεθει ποτε κομπλε λιστα, απλα τι υπαρχει στο παρων απο αναφορες μας (στην καθε περιοχη)
οπως τα λες ειναι!! μπαμπη η πραγματικοτητα αυτη ειναι!! και δεν αλλαζει ειναι μπαχαλο με τις λιστες αστα να πανε!!
Συγχώνευση: Σαβ 26 Ιουν 2021, 22:25
Παρουσίασες (και εξακολουθείς να την παρουσιάζεις) ως επικαιροποημένη τρέχουσα λίστα, επιλεκτικά αναμιγνύοντας αδειοδοτημένους ιστορικούς σταθμούς, ερασιτεχνικούς σταθμούς που εχουν κλείσει ή αλλάξει συχνότητα από χρόνια, με καινοφανείς μη αδειοδοτημένους σταθμούς που άνοιξαν πριν μόλις βδομάδες. Αν η πρόθεση είναι να συμπεριλάβεις τους ιστορικούς σταθμούς της ΕΡΑ, τότε γιατί απουσιάζει το 1386 της ΕΡΑ2 και στη θέση του τοποθετείς το ερασιτεχνικό 'Ραδιο Μακεδονία'.. Γιατί απουσιάζει το 981 των Μεγάρων; Έχε υπόψιν σου οτι οι συχνότητες αυτές εξακολουθουν να ανήκουν στην ΕΡΤ.
Συγχώνευση: Πεμ 24 Ιουν 2021, 14:52
Οικουμενικά, η ορθή ερασιτεχνική πρακτική είναι, ελέγχω τη συγκεκριμένη συχνότητα πριν εκμπέμψω, και αν όντως είναι κενή, τότε ναι προβαίνω σε εκπομπή.
Το να ισχυρίζεσαι οτι σχεδόν πριν μια δεκαετία κάποιος μη αδειοδοτημένος σταθμός στα Μεσαία εξέπεμπε, έκλεισε για χρόνια, αλλά η συχνότητα τού ανήκει, κινείται μεταξύ των ορίων της αστειότητας και της απειλής.. Εννοώ για το, "θα ξανανοίξει, όποιος άλλος και να παίζει εκεί", που έγραψες πιο πάνω.
συγνωμη δηλαδη!! (αν ανακατευομαι εννοω) αλλα παρτο λιγο σοβαρα το θεμα χωρις να θυμωνεις!!
αν ειναι να λεμε οτι να ναι για συχνοτητες που κλεινουν και ανοιγουν??? ετσι ειναι chris δεν αλλαζει εγω εχω πατερα παλιο ερασιτεχνη ξερεις απο ποτε εχει να βγει και ποσα εχουν αλλαξει??? νομιζω οτι το ξερεις!! (και δεν το λεω για τσαμπουκα ουτε για να επιτεθω σε καποιον φιλο συμφορουμιτη)!! επισης εχω πιασει σταθμους οπως ο 945 (για τον high chaparall) ξερω ηδη οτι βγαινει εκει αλλα εγω ακουω μουσικο επισκεπτη (αχαρνες) σε συγγενικο σπιτι
(ολοι καμπανα) απο 643 και πανω!! οσο μπορω να ειμαι στην αθηνα και οποτε μπορω
και μην ξεχναμε Επίσης οτι:
1. το τοπιο στην αττικη ειναι ρευστο αρα μια φορα στο τοσο ειδικα στα ερτζιανα διαφοροι σταθμοι ακομα και στα μεσαια γιατι οχι??? και μετα νσ επανερχονται
2. υπαρχουν περιοχες πχ αγρινιο,καλαματα (και η αττικη ειναι μεσα) στις περιοχές που εκει υπαρχει το αβατο
και γεμιζει η μπαντα πχ τα ερτζιανα στην καλαματα αυτα τα λεω
Γιατι τα εχω παρακολουθησει εκτενέστερα και τα παρακολουθω και ως ακροατης επισης !! για να λεμε και την αληθεια (ειδικα στην καλαματα για δυο καλοκαιρια)
Μιλαμε για μια γεματη μπαντα στα Fm!! Και χομπιστες ερασιτέχνες αλλά και αδειοδοτημενοι και μιλάμε για παρασκευοσαββατοκυριακα
3. και τελευταιο (δεν χρειαζονται τα στρατοπεδα εδω που ειμαστε) εδω ειμαστε ραδιοληπτες και οχι κριτες!! Κάλλιο να λεμε μονο αναφορες και τεχνικα ζητηματα παντα με γνωμονα την ευγενεια!! προς τους φιλους συναδελφους/ραδιοληπτες με οτι αυτο συνεπαγεται
καλο βραδυ παιδια και καλες αναφορες/ακροάσεις