φίλε Κώστα με όλο το σεβασμό, δεν έχω ακόμα καταλάβει σε ποιά θέματα διαφωνείς..
Συνοπτικά -
* αν θεωρείς τις λίστες Μεσαίων (πλην αδειοδοτημένων σταθμών) για τους προφανείς λόγους που αναφέρεις, ότι είναι ανούσιες, τότε εγώ είμαι μαζί σου. Ο αρχικός σχολιασμός προέκυψε όταν συμφορουμίτης μας δημοσίευσε μιά τέτοια λίστα.
* αν πιστεύεις οτι προσωπικά αντιδρώ με απόλυτο τρόπο σε συγκεκριμένες θέσεις που διαβάζω, τότε τις εις διπλούν διατυπώσεις - και μάλιστα φωναχτά με κεφαλαία - "ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΕΚΕΙ", πώς τις χαρακτηρίζεις;
Είμαι εντελώς υπέρ του σεβασμού στον παλιό ερασιτέχνη, και παράλληλα υπέρ της ενθάρρυνσης στον καινούργιο.. Ομως....... πες οτι συνηθίζεις να κάθεσαι σε ένα παγκάκι στην πλατεία για άλφα κομμάτι της μέρας, μετά φύγεις (για οποιοδήποτε λόγο) και καθήσει καποιος άλλος επειδη θα το βρει κενό, ε δεν θα του πεις μετέπειτα, φίλε θα κάτσω κι εγώ σ'αυτό επειδή στο συγκεκριμένο παγκάκι εγώ συνήθιζα και καθόμουν. Υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές παραδίπλα, επόμενως βολέψου σε κάποιο άλλο παγκάκι, και μην ξεχνάς οτι η πλατεία (όπως και το ραδιοφάσμα) δεν ανήκει ούτε σε εσένα, ούτε σε μένα, ουτε σε κανέναν, απλά αποτελει δημόσια περιουσία που εμεις απλά δανειζόμαστε τις χάρες της.