Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ
  • Παρ 15 Νοε 2024, 16:45
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  (Αναγνώστηκε 490560 φορές)

0 μέλη και 67 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
νομιζω οτι εχουμε επισης μπερδεψει την αδειοδοτημενη συχνοτητα απο νομιμο σταθμο (και ας μην χρησιμοποιειται) με τις διαφορες συχνοτητες που χρησιμοποιουνταν απο ερασιτεχνες χωρις αδεια κτλ ο αδειοδοτημενος σταθμος εχει καθε δικαιωμα να διωξει τον ερασιτεχνη που τον παρεμβαλει αν αποφασισει να κανει χρηση της συχνοτητας (μη σου πω οτι μπορει να το εχει και απο παντα) παρεμβολη ερασιτεχνη απο αλλον ερασιτεχνη και κανονες ποιος ερασιτεχνης εχει "αγραφο δικαιωμα" χρησης της συχνοτητας ειναι εντελως αλλο κεφαλαιο...

Σαφέστατα και ισχύουν απόλυτα όσα παραπάνω  παραθέτεις.

Συγχώνευση: Δευ 28 Ιουν 2021, 03:33
Chris_S οσο για το θεμα με το 1242 και του 1386 και στο 1242 καποια στιγμη θα ξαναπεξει το ραδιο απολλων  αλλα και στο 1386 το ραδιο μακεδονια οποιοσδηποτε και να πεζει στη συχνοτητα  τη συγκεκριμενη

Είναι η τρίτη φορά που το γράφεις..
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα

νωριτερα ληψεις στη σαλαωρα. και ποιο πριν τις ληψεις εβγαινε καμπανα καποιος με ελληνικα στο 972, καλη ληψη παλια ροκ 828, παλι τρωει παρεμβλες ο μινιβατ 1125 απο καποιον που συντονιζει 1126 και πεταει σφυριγμα. η αιγυπτος ενεργοποιησε αλλες δυο συχνοτητες του κορανιου και ετσι εκτος απο το δυνατο 864 εχει και αλλο δυνατο στο 1341 και στο 1305 που εξαφανισε την ερα τριπολης που υποτιθεται ανεβασε ισχυ
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
αν καμμια φορα συντονιστεις στη συχνοτητα τους [οι 1242 & 1386] μερες που δε πεζουν δε σε αφηνουν αυτο γιατι δεν το κατακρινεις ?

Αφού είναι κλειστοί και δεν παίζουν, με ποιό τρόπο δεν σε αφήνουν;  Αν εννοείς οτι ανοίγουν πάνω σου, τότε φυσικά και είναι μεμπτό και το κατακρίνω.
Δεν τους γνωρίζω τους ανθρώπους, ούτε έχω επαφές μαζί τους..

Συγχώνευση: Δευ 28 Ιουν 2021, 03:49
νωριτερα ληψεις στη σαλαωρα. και ποιο πριν τις ληψεις εβγαινε καμπανα καποιος με ελληνικα στο 972, καλη ληψη παλια ροκ 828, παλι τρωει παρεμβλες ο μινιβατ 1125 απο καποιον που συντονιζει 1126 και πεταει σφυριγμα.

Έχει όντως ανοίξει στους 1125.8 ΚΗz το άγνωστο αυτό σήμα (σκόπιμα παράκεντρα όπως και παλιά;), εξού και το σφύριγμα.... Εδώ στην Αττική το σφύριγμα είναι ανεπαίσθητο ως και ανύπαρκτο. Αναμεταδίδει έναν άλλον σταθμό (μάλλον ιντερνετικό;) στους 1125.8 ΚΗz και παράλληλα σε μιά ακόμη συχνοτητα προς το τέρμα της μπάντας.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
1539 αναμεταδιδει μαλλον, παλιοτερα τα εχω πετυχει ιδιο προγραμμα 1125 1539
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Chris_S δεν εχω τιποτα μαζι σου απλα εσυ το αρχισες ολο το θεμα με μια νευρικη συμπεριφορα απεναντι μου σαν να εχεις προηγουμενα μαζι μου ...
 δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε το μονο που εχουμε να μοιραστουμε την αγαπη μας για το χομπι για τον ερασιτεχνισμο ο καθενας οπως μπορει !!!!

Και ο λόγος είναι ότι θεώρησα και θεωρώ, με βάση την αρχική διακήρυξη σκοπού του φόρουμ, ότι η παρουσία μας εδώ "είναι τεχνική και απευθύνεται στους χομπίστες λάτρεις των λήψεων".  Δεν είναι τόπος, ούτε για να προβληθούν οι ιδιοκτήτες σταθμών, ούτε για να αναφέρουν διεκδίκηση συχνότητας, ούτε για το τι θα πράξουν στον μέλλον.  Οσο για τις λίστες, από τη στιγμή που είναι αποτέλεσμα τρεχουσών προσωπικών λήψεων, ταιριάζουν απόλυτα στη φυσιογνωμία της ραδιοπαρέας εδώ.  Λίστες όμως μη αδειοδοτημένων σταθμων από λήψεις τρίτων, ή δικιές μας κάποτε, ή αναπαραγωγή τους από τι έχει γραφεί κάπου αλλού, ή τι γινόταν παλιά,  είναι πεποίθηση μου οτι δεν αρμόζουν. Στο κάτω-κάτω (για προφανέστατους λόγους), μπορεί να μήν θέλει ο άλλος βρε αδερφέ (ενώ ναι κάποιο φεγγάρι εξέπεμπε) να κοινοποιήσεις το όνομα του, η συνδυασμό της τότε συχνότητας του και του ραδιοονόματός του.. που συνειδητά δεν αναφέρει ούτε καν στον αέρα! (βλ. 1080 Φρ, Γαλάτσι τοποθεσία, Κανίβαλος, Λε μαν ..κ.α. )

Συγχώνευση: Δευ 28 Ιουν 2021, 04:26
1539 αναμεταδιδει μαλλον, παλιοτερα τα εχω πετυχει ιδιο προγραμμα 1125 1539

Ακριβώς αυτό!

Αποσυνδεδεμένος RADIO APOLLON

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2020
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • www.radioapollon1242.am
    • RADIO APOLLON 1242 AM - MW - KHZ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
.

Συγχώνευση: Δευ 28 Ιουν 2021, 14:47
Αφού είναι κλειστοί και δεν παίζουν, με ποιό τρόπο δεν σε αφήνουν;  Αν εννοείς οτι ανοίγουν πάνω σου, τότε φυσικά και είναι μεμπτό και το κατακρίνω.
Δεν τους γνωρίζω τους ανθρώπους, ούτε έχω επαφές μαζί τους..

Συγχώνευση: Δευ 28 Ιουν 2021, 03:49
με το να σε περνουν τηλεφωνο και να σου λενε κλεισε  ειναι δικια μου η συχνοτητα  ενω ειναι κλειστοι τη συγκεκριμενη μερα ενα παραδειγμα σου φερνω που μου εχει τυχει οχι μονο σε μενα σε πολλουσ ερασιτεχνες εχει τυχει αυτο
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 1242 AM - MW - KHZ
FB Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
ΣΕΛΙΔΑ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
ΚΙΝΗΤΑ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
@Radio Apollon Δεοντολογικά, και γενικά από σεβασμό, όταν παρατηρώ ότι κάποιος είναι ενεργά τακτικός σε μια συχνότητα, θα αποφύγω να ανοίξω εκπομπή κι εγώ εκεί, στην ευρύτερη περιοχή του.. Τουλάχιστον στα Μεσαία υπάρχουν αρκετές άλλες διαθέσιμες συχνότητες, με πολλές διαθέσιμες ώρες μέσα στη βδομάδα.  Απ΄την άλλη όμως, σαφώς και είναι απαράδεκτο για ένα μη καταχωρημένο/βεβαιωμένο σταθμό, να απειλήσει μέσω τηλεφώνου συνάδελφο ερασιτέχνη ότι μια συγκεκριμένη συχνότητα αποτελεί "κτήμα" του.. 

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλημερες απο ραδιο αλφα δελτα απο ραδιο απολλων και απο συνεργαζομενα ραδιοφωνα θελουμε ενημερωσεις-κοντρολ για (1323 am - mw - khz radio alpha delta - synergazomena radiofona [Αθήνα]) εκπεμπουμε συνηθως παρασκευη σαββατοκυριακο
ΣΕΛΙΔΑ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
ΚΙΝΗΤΑ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2020
Καλημέρα στην ομάδα. Έχω κολλήσει στους 693 στον Δίαυλο 1. Κυρίως στη βραδινή ζώνη με τα Ιταλο. Τώρα που άκουγα ροκ εν ρολ και καουντρυ τα σύννεφα μου έκαναν διαλείψεις στο σήμα. Μια αναφορά, στον δέκτη μου στους 711 εκπέμπει σταθμός με παλιά λαϊκά. Σήμα ασθενές.

Αποσυνδεδεμένος kostas_pg3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2021
  • Τόπος: Πάτρα
  • Σαν την Πάτρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!
καλημερες απο ραδιο αλφα δελτα απο ραδιο απολλων και απο συνεργαζομενα ραδιοφωνα θελουμε ενημερωσεις-κοντρολ για (1323 am - mw - khz radio alpha delta - synergazomena radiofona [Αθήνα]) εκπεμπουμε συνηθως παρασκευη σαββατοκυριακο
Τον Radio Alpha Delta τον έχω περασμενο σε λάπτοπ και κινητό και δεν τον ακούω και πολυ!! Αλλά βάζει πολυ ωραία μουσική και λογικά με μεγάλο αρχείο θυμάμαι πριν κάνα μήνα δύο άκουσα στις 3 και τα ξημερώματα την εκπομπή!! μιας και που ειμαι και του λαϊκού λόγω του πρώην ερασιτέχνη πατέρα Μου εδώ στην Πάτρα
Και έχω και τον λαϊκό α13 ο οποίος σταδιακά θα οργανωθεί καλύτερα με εξοπλισμό!! Σε σχέση με τώρα που βγαίνω από λάπτοπ και μαζι από τον αυτόματο πιλότο που προσθέτω τα τραγούδια (Μέχρι 500 παίρνει το zeno.fm) Ενώ άμα έχεις πρόγραμμα και συνδεθεί με το streaming Όπως πχ Radioboss θα βγαίνεις και πάλι 24ωρο!!! Αλλά θα έχεις το πρόγραμμα
(Χωρίς όρια σε αριθμό τραγουδιων)
Οπότε έρθω μενιδι/Αχαρνές
(Οπότε μπορέσω να ερθω) θα συντονιστω στους 1323 Καλό ξημέρωμα από τον Κώστα Α13 και την πόλη της Πάτρας σιγα-σιγα θα σκάσω μύτη και στα μεσαία.(Όπως έχω προαναφερει εδώ δεν είναι σίγουρο ακομα) λογικά τον Αύγουστο ευελπιστώ να βγω και στα μεσαία!!! Καλή συνέχεια και μακροημέρευση σε όλα τα συνεργαζόμενα Ραδιόφωνα!!!
Με εκτίμηση λαϊκός/studio A13 Πάτρας
(Κώστας Α13) Καλό ξημέρωμα ξανά

Συγχώνευση: Σαβ 10 Ιουλ 2021, 21:40
Καλημέρα στην ομάδα. Έχω κολλήσει στους 693 στον Δίαυλο 1. Κυρίως στη βραδινή ζώνη με τα Ιταλο. Τώρα που άκουγα ροκ εν ρολ και καουντρυ τα σύννεφα μου έκαναν διαλείψεις στο σήμα. Μια αναφορά, στον δέκτη μου στους 711 εκπέμπει σταθμός με παλιά λαϊκά. Σήμα ασθενές.
Καλησπέρα βασιλια ο διαυλος 1 στους 693
Τον έπιανα καμπάνα σε συγγενικό σπίτι στο
Μενίδι/Αχαρνές ενω τον έχω πιάσει και διαδίκτυακα
Αλλά πεφτει offline στο streaming μερικες φορές και μετά επανέρχεται κανονικά μετά!!
Αν θες το link μπορώ να το βρω σε περίπτωση που θες να τον ακούς και διαδίκτυακα!!

Συγχώνευση: Σαβ 10 Ιουλ 2021, 22:14

το stream του διαύλου 1 για όποιον θέλει να ακούσει

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής Τεχνικός

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2021
  • Τόπος: Πελοπόννησος
Στους 1107, έγινε η λήψη του ''Ράδιο 322'', στην Κορινθία και συγκεκριμένα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.

Βίντεο αναφοράς λήψεως:

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
απο τι εχει αναφερθει ο 322 εχει κλεισει και εχει κατεβασει τη κεραια του. μαλλον καποιον αλλο εχεις πιασει
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
μετα απο πολυ καιρο κοιταξα στα μεσαια (συνηθως ακροαση στα fm λογο εποχης) ... περιπου 02:45 με 03:30 το πρωι ...
υπηρχαν στιγμες που χανονταν για 2-3 λεπτα με τον εσωτερικο φεριτη ... με το εξωτερικο καλωδιο επαιζε καποιο διαστημα πχ 2-3 λεπτα οριακο σημα (δεν χανονταν) και ανεβαζε μετριο σημα πχ κανα 5 λεπτο μεχρι περιπου 29 dbm (οσο ακριβιας αν ειναι o μετρητης, ετσι για μια ιδεα) ... προς το τελος εβαλα και το web να σιγουρευτω που ηταν ο αλφα-δελτα

φορητο pl-990 αλλαγες με εσωτερικο φεριτη (το ραδιο στο κανονικο) και με 3m καλωδιο (πατημα αριστερα τον διακοπτη προς τα κατω στην εξωτερικη και πατημα το κουμπι 3 για δωσει δυναμη και απο το software), ενταξει εγω ειμαι και μακρυα (κερκυρα) και παιζει ρολο και η βραδιά, δηλαδη καποιο βραδυ ισως καλυτερα, ισως να μην περναει καν σε τοση αποσταση, δεν ειναι ολοι σταθεροι, ακομα και η ερα 729 εχει διαστηματα με πεσιματα ...

σαν συγκριση (ιδια ωρα και βραδιά) πανω κατω τα ιδια ηταν και 1494 αναμπέλ απο αθηνα (λεω αυτον γιατι αυτον τον πετυχα που μιλησε για να ξερω που ηταν επισης απο αθηνα) και αυτος 2-3 λεπτα χανονταν και για λιγο επαιζε, ομως 1494 καθαριζε το σημα και ο ηχος λιγο πιο καλα πηγαινε στα 35 dbm

Συγχώνευση: Σαβ 24 Ιουλ 2021, 04:54
αποψε που κοιταξα μετα απο καιρο πετυχα και το 279 watan, δειχνει οτι ακομα υπαρχει, πολυ οριακο σημα 20-22 dbμ το καλυτερο και φυσικα δεν ακουστηκε σχεδον τιποτα σε τοση αποσταση με την πολυ χαμηλη διαμορφοση που εχει .. bbc 198 καλα στα 35-37 dbμ περιπου 03:00

• Τακτικό Μέλος
  • **
σευχαριστω πολυ φιλε μου babis3g για το κοντρολ !!!!!

Συγχώνευση: Σαβ 24 Ιουλ 2021, 19:55
καλησπερες απο ραδιο αλφα δελτα απο ραδιο απολλων και απο συνεργαζομενα ραδιοφωνα θελουμε ενημερωσεις-κοντρολ για (1323 am - mw - khz radio alpha delta - synergazomena radiofona [Αθήνα]) εκπεμπουμε συνηθως παρασκευη σαββατοκυριακο

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη

σήμερα τα Lw στην βόρεια Πιερία ακουγοταν τελεια … και Ρουμανία και Τσεχία , και μεγάλη Βρετανία και μαροκο. Στο 255 ακούγεται διακεκομμένος τόνος

και στην κυρία μπάντα ξεχώρισα παλι μεγάλη Βρετανία και Ισπανία . Στο 1287 είχε bonnie tyler. Μάλλον έβγαλα το πανεπιστήμιο δυτικής αττικης

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ναι καλα βγηκαν, αυτα βγαζω και εγω ... 252 ειναι αλγερια (για πιο fine tune) μηπως τιποτα πλευρικα παρασιτα, ισως και να υπαρχει κατι τοπικο κανα beam κλπ

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
σήμερα με το παλιό ραδιόφωνο eton g3 , σχεδόν δεκαετίας έβγαλα Τουρκμενιστάν 279 . Με το tecsun βγάζω μόνο τους δυνατούς της μπάντας δλδ 153/171. Κάπως πατατα το ραδιόφωνο και υπερεκτιμημένο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
τωρα το προσεξα, δεν ειναι ολα τα tecsun (ειδικα τα μικρα dsp) ολα καλα στα μακρά ... και το pl-360 dsp που εχω, στα μεσαια φτανει το pl-990, αλλά στα μακρα μονο τους δυνατους ... επισης και σε μερικα άλλα ραδια απο άλλους κατασκευαστες που ειναι dsp το ιδιο ισχυει, δεν ειναι μονο τα tecsun ... αυτο το παλιο G3 που εχεις νομιζω ειναι PLL που στα μεσαια/μακρα ειναι καλυτερα (κατα εμενα, γενικα τα παλια PLL ειναι καλυτερα στα mw/lw) ... εχω ακομα ενα tecsun pl-747 PLL (με περιορισμενες δυνατοτητες πχ δεν εχει fine tune) και μπορω να πω στη ληψη ειναι λιγο καλυτερο του pl-990 (dsp) στα μεσαια και ας ειναι πιο μικρο
Aλλα για τα oirt που το διαλεξες και fm νομιζω ειναι ενταξει ραδιακι ... εγω οταν διαλεξα το pl-360 ηξερα οτι χανει στα fm αλλά το πηρα με κριτήριο τα μεσαια

edit ενα παραδειγμα με ακριβως ιδιο μοντελο ... αν διαβασεις κριτικες για το degen DE1103 θα δεις οτι οι περισσοτεροι προτιμουν το παλιο pll που πρωτο βγηκε για μεσαια/μακρα αντι του καινουριου μοντελου dsp

Συγχώνευση: Σαβ 31 Ιουλ 2021, 01:23
τωρα προσεχω οτι το 252 αλγερια δεν εχει ηχο, βλεπω ενα σημα αλλά δεν καταλαβα αν ειναι απλα φερον ή κατι ανοιξε επανω του

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλημέρα στην ομάδα!
Μια λήψη που εκανα στα αγαπημένα μου μεσαία. Περιοχή Γλυφάδα.
693 Δίαυλος 1(από τους αγαπημένους μου)
729 Πρώτο πρόγραμμα
801 Studio 1
828 Studio 54
972 Α5
1044 Ράδιο Ντάφυ
1260 Πανεπιστημιο δυτικής Αττικής
1314 ΕΡΤ Τρίπολης (αμυδρό σήμα)
Λήψεις με ψηφιακό δέκτη Sony s-master.
Tην ΕΡΤ Τρίπολης έκανα λήψη με βελωνατο τρανζιστορακι Roadstar TRA - 2989.
Και μια καλή πληροφορία. Συζητιέται το γεγονός να δοθούν ερασιτεχνικές αδειες μουσικής εκπομπής στο φάσμα μεσαίων συχνοτήτων 531-1602 Κhz. Σύμφωνα με την ζήτηση θα κατανεμηθούν οι συχνότητες. Γίνεται μελέτη για τα κέντρα εκπομπής και την μέγιστη ισχύ εξόδου. Αυτά όλα θα γίνουν αμέσως μετά το πέρας της δεύτερης μετάβασης του 5G και του τηλεοπτικού φάσματος. Θα ακολουθήσει η ραδιοφωνία στα FM και εν συνεχεία οι ραδιοερασιτέχνες ομιλίας και η μουσική μπαντα των μεσαίων! Αναμένουμε!
Υ.Γ. Ναι φίλε μου, να μου δώσεις την ιστοσελίδα του διαύλου 1. Η βραδινή του ζώνη με τα Ιταλο είναι όλα τα λεφτά!

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
καλο ακουγεται με τα μεσαια, ομως θα γινει χαμος γιατι ειναι 3-4 σε καθε συχνοτητα, ισως αν συνεννοηθουν μεταξυ τους να βγαινουν ολοι καποιες ωρες ... ομως απο την άλλη λεω εγω τωρα ο κουτο/πονηρος (ψεκασμενος) με αυτην την κινηση μηπως ειναι και ευκαιρια να τους τσακωσουν? ή να τους βαλουν σε ταξη?

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλησπερα σε ολα τα παιδια εδω καλο σαββατοκυριακο !!!!!
για το φιλο VASILIAS
διορθωση
972 fbi
1305 ερτ Τρίπολης
1260 Πανεπιστημιο δυτικής Αττικής και στο 1287
αν μπορεις κανε μια ακροαση στο 1323 και πες μου κοντρολ ενημερωση πως με ακους ευχαριστω !!!!!

Συγχώνευση: Σαβ 31 Ιουλ 2021, 18:35
οσο για τις λεγομενες αδειες πολλα λεγονται ποσα χρονια ομως θα περασουν μεχρι να γινει αυτο .... θα δειξει η πορεια μακαρι να γινει συντομα χλωμο ομως το βλεπω για συντομα....

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
Το 1323, στη Νέα Ιωνια, Αλσουπολη, Χαλάνδρι ακούγεται ικανοποιητικα ως σήμα, αλλά σχεδόν πάντα με διακροτηματα (λαμβάνονται ταυτόχρονα αλλα 1 ή 2 σήματα ακριβώς στην ίδια συχνότητα). Προς τα νότια, η λήψη είναι συγκριτικά πιο καθαρή αλλά ασθενεστερη, με καθοριστική πλεον εξασθένηση από Ηλίουπολη και μετά.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Τακτικό Μέλος
  • **
σευχαριστω φιλε Chris_S για την ενημερωση !!!!!

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλημέρα Ράδιο Απόλλων. Καλημέρα στην ομάδα. Δυστυχώς δεν ξαναμπήκα στο φόρουμ. Τώρα πάντως η συχνότητα 1323 είναι κενή. Πες μου αν θες τις ώρες εκπομπής σου να παρακολουθώ.
Αυτή την στιγμή λαμβάνω τους εξής σταθμούς:
693 Δίαυλος 1 (από τους αγαπημένους μου)
729 Πρώτο πρόγραμμα
801 Studio 1
828 Studio 54
846 με δοκιμαστικό πρόγραμμα
873 Ράδιο Santana
972 FBI
1044 Ράδιο Ντάφυ
1260 Πανεμιστημιο Δυτικής Αττικής.
Οι άδειες για τα μεσαία θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την δεύτερη ψηφιακή μετάβαση στην τηλεόραση. Μετά από αυτή τη μετάβαση ειναι το ψηφιακό ραδιόφωνο, ο ραδιοφωνικός χάρτης συχνοτήτων FM, οι ραδιοερασιτέχνες στις μπάντες ομιλίας καθώς και τα μεσαία για ερασιτεχνική εκπομπή μουσικου προγράμματος. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η σειρά μεταξύ ψηφιακου ραδιοφώνου, FM, ραδιοερασιτεχνών και ΑΜ. Πάντως ακολουθείται συμμάζεμα από πιέσεις της ITU και υπάρχει διάθεση και ενδιαφέρον και για τα μεσαία. Τίποτε δεν πρόκειται να γίνει όμως πριν την δεύτερη τηλεοπτική ψηφιακη μετάβαση που περατωνεται τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη. Για να δούμε! Πάντως αυτή την στιγμή στο ραδιόφωνο κανενας σταθμός δεν έχει άδεια εκπομπής. Μόνο τηλεοπτικές άδειες δόθηκαν και υπάρχει και μια ακόμη κενυ.

Συγχώνευση: Κυρ  1 Αυγ 2021, 12:53
Το 1323, στη Νέα Ιωνια, Αλσουπολη, Χαλάνδρι ακούγεται ικανοποιητικα ως σήμα, αλλά σχεδόν πάντα με διακροτηματα (λαμβάνονται ταυτόχρονα αλλα 1 ή 2 σήματα ακριβώς στην ίδια συχνότητα). Προς τα νότια, η λήψη είναι συγκριτικά πιο καθαρή αλλά ασθενεστερη, με καθοριστική πλεον εξασθένηση από Ηλίουπολη και μετά.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Καλημέρα Criss! Λες στο ράδιο Απόλλων πώς η εκπομπή του στον ήχο έχει "διακροτηματα" Είναι το τρέμουλο που ακούμε στα μεσαία κι είναι συνήθως το μακρινό σήμα το οποίο διάφορες παρεμβολές η η ιονόσφαιρα ακόμη επηρεάζει την διάδοση;

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλημερα φιλε VASILIAS σε ποια περιοχη εισαι περιπου
ανοιχτος ειναι ο σταθμος πεζει παραδοσιακα τωρα το 1323

Συγχώνευση: Δευ  2 Αυγ 2021, 13:22
καλησπερα καλη βδομαδα σε ολα τα παδια εδω !!!!

Αποσυνδεδεμένος VASILIAS

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλημέρα Ράδιο Απόλλωνα.
Η περιοχή μου είναι η Γλυφάδα.

Συγχώνευση: Δευ  2 Αυγ 2021, 14:40
Καλημέρα Ράδιο Απόλλωνα.
Η περιοχή μου είναι η Γλυφάδα.
Έκανα μια λήψη. Η συχνότητα τώρα είναι κενή.
Μια μικρή ενημερωση.
Περιοχή λήψης η Γλυφάδα
693 Δίαυλος 1
729 Πρώτο πρόγραμμα
828 Studio 54
972 FBI
1260 Πανεμιστημιο Δυτικής Αττικής.
Να σημειώσω ότι στη δεύτερη συχνοτητα 1287 του Πανεμιστημιου Δυτικής Αττικής ακούω κενό.
Λήψη με ψηφιακό δέκτη Sony S-Master.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

χθεσινες ληψεις στη Κορωνησια Αρτας εχει διαφορους ελληνικους σταθμους
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
χτες αργα βραδυ 990 μετριο σημα γυρω στα 30 dbμ αλλά σταθερο με παλια blues/jazz, ακουσα καμποσο δεν μιλησε ... χτες και αποψε δεν ακουω τα σκοπια 810 περναει αραβας ... τωρα 1611 ο Β11 τρικαλα δυνατα και σταθερα εδω κερκυρα ... 252 αλγερια ακομα κλειστο ... bbc 198 αποψε δυνατα

Συγχώνευση: Σαβ  7 Αυγ 2021, 00:24
1 band scan στα μεσαια bbc 693 ... 729 ερα πριν ηταν εξαφανισμενη ακουγα ισπανο, τωρα που ξανα κοιταζω 729 ειναι οκ δυνατα, μηπως ανοιγο/κλεινουν λγο φωτιας? ... ελληνες 801, 972, 1008, 1206 με ξενα καλο σημα, 1224, 1377 εκσταση θεσ/κη, 1485, 1539, 1577 ηταν 2 εκει και κανουν σφυριγμα ο ενας πρεπει να ειναι λαρισα, 1566 μαλλον τα γιαννενα, 1584 αμαλιαδα, 1611 ισως 0 Β11, 1650, 1680 ειναι βαλκανιος μαλλον σερβος

εδω ραδιο εκσταση θεσ/κη 1377 (το λεει στο τελος που κλεινει)

εω μαλλον σερβος 1680

Συγχώνευση: Σαβ  7 Αυγ 2021, 23:49
μετα απο καιρο ενα band scan κατα τις 22:00 ... ειναι λιγο μεγαλο γιατι αφησα λιγο τυχον αδυνατους, προχωρατε εκει που τυχον ενδιαφερει ... ελληνες στα
729 ερα
801 (τελευταια φορα ετσι δυνατα ηταν τα αγραφα πριν πολυ καιρο)
810 σκοπια κλειστο
972
990
1008 ερα τοπικο
1026
1044 πρεπει να ειναι ο νταφι
1188
1206 πρεπει να ειναι ερασιτεχνης μολις ανοιξε
1224 , 1224 ΑΜ πελλοπονησο παντα εκει
1305 ερα
1440
1485
1539
1557 κατα πασα πιθανοτητα βασω/βασιλης λαρισα
1566 δύο ερασιτεχνες εκει ο ενας σιγουρα με τα ελληνικα (πιο αδυνατα εκεινη την ωρα) σιγουρα γιαννενα
1584 αμαλιαδα
απο εδω και πανω δυνατα
1602
1620 νικόλας ειπε πρεπει να ειναι απο βορεια
1630
1640 κατι αλεξανδρουπολι ειπε ή μαλλον απο τρικαλα λεει αν ακουσα καλα
1660 τελευταια φορα ηταν το ραδιο μακεδονια, γερα σαν την ερα δυνατα
1680 παιζει οργανικα, ισως και ο χτεσινος σερβος
1690

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Φρέσκο bandscan στη Σταυρούπολη γύρω στις 00:30.
Λαμβάνω αρκετούς Έλληνες αλλά δεν ξέρω ποιοι είναι...
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
1577 1557 ειναι βασω/ βασιλης αδιαφορος απο λαρισα (καταλαβα την φωνη του) καλα περναει και εκει και μαλιστα για φορητο δεκτη ... 729 & 1008 ερα βλεπω ενταξει πανε εκει πανω

Συγχώνευση: Δευ  9 Αυγ 2021, 18:18
χτες κυριακη κατα τις 23:00 - 23:30, αυτοι περασαν εδω κεκρυρα με φορητο (διαφορετικες στιγμες αλλά με σειρα συχνοτητητων)  ... το video χαμηλη ποιοτητα γιατι παιρνει ωρα+ ετσι σχετικα πανω απο 10 λεπτα με απλο adsl αν ειναι με καλυτερη ποιοτητα εστω και η βασικη 480

729 ερα 1 αθηνα παρα το δυνατο σημα εκεινη την ωρα ειχε διαληψεις μαλλον απο τον ισπανο
801
972 ειναι 2 εκει, ο ενας απο νοτια ισως αθηνα ο άλλος βορεια (το καταλαβαινω απο το γυρισμα ραδιοφωνου) ο απο βορεια πιο καλα σε εμενα εδω κερκυρα
990 αστρικος αθηνα γυναικιο spot id (δεν το προλαβα στο γραψιμο) λεει τηλεφωνο
1008 ερα κερκυρα τοπικη
1044 νταφι αθηνα
1125 μινιβατ αθηνα
1188
1206 δυνατα ισως καποιος κοντα μου
1224 1224 am πελοποννησο
1305 ερα
1323 αλφα/δελτα αθηνα
1440
1449
1485
1494 άναμπελ αθηνα
1539 μαλλον αριδαια
1557 αυτο το αδυνατατο σημα παντα ομιλια
1566 ειναι 2 εκει ο ενας σιγουρα γιαννενα
1575
1584 ηλιδα/αμαλιαδα
1602
1620
1640
1650
1660
1690 κατι πολυ οριακα

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)