Chris_S δεν εχω τιποτα μαζι σου απλα εσυ το αρχισες ολο το θεμα με μια νευρικη συμπεριφορα απεναντι μου σαν να εχεις προηγουμενα μαζι μου ...
δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε το μονο που εχουμε να μοιραστουμε την αγαπη μας για το χομπι για τον ερασιτεχνισμο ο καθενας οπως μπορει !!!!
Και ο λόγος είναι ότι θεώρησα και θεωρώ, με βάση την αρχική διακήρυξη σκοπού του φόρουμ, ότι η παρουσία μας εδώ "είναι τεχνική και απευθύνεται στους χομπίστες λάτρεις των λήψεων". Δεν είναι τόπος, ούτε για να προβληθούν οι ιδιοκτήτες σταθμών, ούτε για να αναφέρουν διεκδίκηση συχνότητας, ούτε για το τι θα πράξουν στον μέλλον. Οσο για τις λίστες, από τη στιγμή που είναι αποτέλεσμα τρεχουσών προσωπικών λήψεων, ταιριάζουν απόλυτα στη φυσιογνωμία της ραδιοπαρέας εδώ. Λίστες όμως
μη αδειοδοτημένων σταθμων από λήψεις τρίτων, ή δικιές μας κάποτε, ή αναπαραγωγή τους από τι έχει γραφεί κάπου αλλού, ή τι γινόταν παλιά, είναι πεποίθηση μου οτι δεν αρμόζουν. Στο κάτω-κάτω (για προφανέστατους λόγους), μπορεί να μήν θέλει ο άλλος βρε αδερφέ (ενώ ναι κάποιο φεγγάρι εξέπεμπε) να κοινοποιήσεις το όνομα του, η συνδυασμό της τότε συχνότητας του και του ραδιοονόματός του.. που συνειδητά δεν αναφέρει ούτε καν στον αέρα! (βλ. 1080 Φρ, Γαλάτσι τοποθεσία, Κανίβαλος, Λε μαν ..κ.α. )
Συγχώνευση: Δευ 28 Ιουν 2021, 04:26
1539 αναμεταδιδει μαλλον, παλιοτερα τα εχω πετυχει ιδιο προγραμμα 1125 1539
Ακριβώς αυτό!