καλημερες απο ραδιο αλφα δελτα απο ραδιο απολλων και απο συνεργαζομενα ραδιοφωνα θελουμε ενημερωσεις-κοντρολ για (1323 am - mw - khz radio alpha delta - synergazomena radiofona [Αθήνα]) εκπεμπουμε συνηθως παρασκευη σαββατοκυριακο
Τον Radio Alpha Delta τον έχω περασμενο σε λάπτοπ και κινητό και δεν τον ακούω και πολυ!! Αλλά βάζει πολυ ωραία μουσική και λογικά με μεγάλο αρχείο θυμάμαι πριν κάνα μήνα δύο άκουσα στις 3 και τα ξημερώματα την εκπομπή!! μιας και που ειμαι και του λαϊκού λόγω του πρώην ερασιτέχνη πατέρα Μου εδώ στην Πάτρα
Και έχω και τον λαϊκό α13 ο οποίος σταδιακά θα οργανωθεί καλύτερα με εξοπλισμό!! Σε σχέση με τώρα που βγαίνω από λάπτοπ και μαζι από τον αυτόματο πιλότο που προσθέτω τα τραγούδια (Μέχρι 500 παίρνει το zeno.fm) Ενώ άμα έχεις πρόγραμμα και συνδεθεί με το streaming Όπως πχ Radioboss θα βγαίνεις και πάλι 24ωρο!!! Αλλά θα έχεις το πρόγραμμα
(Χωρίς όρια σε αριθμό τραγουδιων)
Οπότε έρθω μενιδι/Αχαρνές
(Οπότε μπορέσω να ερθω) θα συντονιστω στους 1323 Καλό ξημέρωμα από τον Κώστα Α13 και την πόλη της Πάτρας σιγα-σιγα θα σκάσω μύτη και στα μεσαία.(Όπως έχω προαναφερει εδώ δεν είναι σίγουρο ακομα) λογικά τον Αύγουστο ευελπιστώ να βγω και στα μεσαία!!! Καλή συνέχεια και μακροημέρευση σε όλα τα συνεργαζόμενα Ραδιόφωνα!!!
Με εκτίμηση λαϊκός/studio A13 Πάτρας
(Κώστας Α13) Καλό ξημέρωμα ξανά
Συγχώνευση: Σαβ 10 Ιουλ 2021, 21:40
Καλημέρα στην ομάδα. Έχω κολλήσει στους 693 στον Δίαυλο 1. Κυρίως στη βραδινή ζώνη με τα Ιταλο. Τώρα που άκουγα ροκ εν ρολ και καουντρυ τα σύννεφα μου έκαναν διαλείψεις στο σήμα. Μια αναφορά, στον δέκτη μου στους 711 εκπέμπει σταθμός με παλιά λαϊκά. Σήμα ασθενές.
Καλησπέρα βασιλια ο διαυλος 1 στους 693
Τον έπιανα καμπάνα σε συγγενικό σπίτι στο
Μενίδι/Αχαρνές ενω τον έχω πιάσει και διαδίκτυακα
Αλλά πεφτει offline στο streaming μερικες φορές και μετά επανέρχεται κανονικά μετά!!
Αν θες το link μπορώ να το βρω σε περίπτωση που θες να τον ακούς και διαδίκτυακα!!
Συγχώνευση: Σαβ 10 Ιουλ 2021, 22:14
Καλημέρα στην ομάδα. Έχω κολλήσει στους 693 στον Δίαυλο 1. Κυρίως στη βραδινή ζώνη με τα Ιταλο. Τώρα που άκουγα ροκ εν ρολ και καουντρυ τα σύννεφα μου έκαναν διαλείψεις στο σήμα. Μια αναφορά, στον δέκτη μου στους 711 εκπέμπει σταθμός με παλιά λαϊκά. Σήμα ασθενές.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε το stream του διαύλου 1 για όποιον θέλει να ακούσει