τωρα το προσεξα, δεν ειναι ολα τα tecsun (ειδικα τα μικρα dsp) ολα καλα στα μακρά ... και το pl-360 dsp που εχω, στα μεσαια φτανει το pl-990, αλλά στα μακρα μονο τους δυνατους ... επισης και σε μερικα άλλα ραδια απο άλλους κατασκευαστες που ειναι dsp το ιδιο ισχυει, δεν ειναι μονο τα tecsun ... αυτο το παλιο G3 που εχεις νομιζω ειναι PLL που στα μεσαια/μακρα ειναι καλυτερα (κατα εμενα, γενικα τα παλια PLL ειναι καλυτερα στα mw/lw) ... εχω ακομα ενα tecsun pl-747 PLL (με περιορισμενες δυνατοτητες πχ δεν εχει fine tune) και μπορω να πω στη ληψη ειναι λιγο καλυτερο του pl-990 (dsp) στα μεσαια και ας ειναι πιο μικρο
Aλλα για τα oirt που το διαλεξες και fm νομιζω ειναι ενταξει ραδιακι ... εγω οταν διαλεξα το pl-360 ηξερα οτι χανει στα fm αλλά το πηρα με κριτήριο τα μεσαια
edit ενα παραδειγμα με ακριβως ιδιο μοντελο ... αν διαβασεις κριτικες για το degen DE1103 θα δεις οτι οι περισσοτεροι προτιμουν το παλιο pll που πρωτο βγηκε για μεσαια/μακρα αντι του καινουριου μοντελου dsp
Συγχώνευση: Σαβ 31 Ιουλ 2021, 01:23
τωρα προσεχω οτι το 252 αλγερια δεν εχει ηχο, βλεπω ενα σημα αλλά δεν καταλαβα αν ειναι απλα φερον ή κατι ανοιξε επανω του