Εντάξει Σάββα. Εγώ ρωτάω επειδή άκουγα κύκλωμα χθες κάπου στα 1700 και αναφέρθηκαν αρκετοί σε ερασιτέχνη από το ψευδοκράτος, ο οποίος εξέπεμψε κάποιες φορές και μετά σταμάτησε.
Συγχώνευση: Δευ 15 Αυγ 2022, 16:25
Το λέω ψευδοκράτος επειδή έτσι το ανέφεραν όλοι οι ερασιτέχνες του κυκλώματος. Στην πράξη είναι η κατεχόμενη βόρεια Κύπρος όπως το λες.
Συγχώνευση: Δευ 15 Αυγ 2022, 16:33
Εγώ Σάββα άκουγα πολύ δυνατά το ρικ 963 στο κέντρο Αθήνας κ στην Κρήτη κ στην Μεσσηνία. Το 603 το άκουγα στις παραπάνω περιοχές πάντα σταθερά κ πιο χαμηλά. Σταθερά όμως. Εδώ στο Ελληνικό Αττικής δυστυχώς είναι όπως σου τα λέω. 963 θερίζει ο Τυνήσιος γαλλόφωνος κάθε βράδυ χωρίς περιθώρια για άλλον. Απίστευτη εκπομπή. Ούτε διαλειψη, ούτε παρεμβολή, ούτε τσακ. Σαν να είναι μέσα στο σαλόνι του σπιτιού η κεραία του. Στα 603 τουλάχιστον 3 με 4 σταθμοί μαλώνουν μεταφορικά. Ακόμη κ αν ακούγεται ο κυπριακός δεν έχω κουράγιο να καθήσω να τον διακρίνω. Εδώ στο Ελληνικό, όπως και στην Μεσσηνία ο δέκτης γεμίζει με φουλ σήμα εξωτερικού: Ισπανία, Ρουμανία, Αφρική, Ασία, Τουρκία, ρωσικής γλώσσας, κινεζικής, αγγλικής, ιταλικής, Κόσσοβο κλπ κλπ. Τι να σου πω; Λογικό λόγω θάλασσας λέω κ απομάκρυνσης από τον στενό αστικό ιστό
Συγχώνευση: Δευ 15 Αυγ 2022, 16:35
Αν δεν υπήρχαν κ αρκετές κάμερες κ συναγερμοί παντού πάνω κάτω αριστερά δεξιά μου, δεν ξέρω αν θα είχα τον παραμικρό θόρυβο