Chris όταν λες Αργοσαρωνικό τι εννοείς; Πραγματικά με ενοχλεί αυτή η απροσδιοριστία που αναφέρουν κάποιοι ερασιτέχνες. Τι πάει να πει Αργοσαρωνικός; Σαλαμίνα, Αίγινα, Πόρος, Δήμος Σαρωνικού ( Σαρωνίδα κλπ)? Ακόμη και το Ελληνικό και ο Άλιμος στον Αργοσαρωνικό είναι ή μήπως όχι; Τώρα πια δεν κυνηγάει κανείς ερασιτέχνες μεσαίων. Η μπάντα εγκαταλείφθηκε από το κράτος. Οπότε τι φοβούνται;
Το ίδιο ενοχλητικό είναι όταν λένε στις συνομιλίες τους: τώρα είμαι με την χαμηλή. Σε λίγο θα βάλω την υψηλή. Πόσα βατ καλέ μου άνθρωπε; Να ξέρουμε και τι πουλιά πιάνει ο δέκτης μας. Για άλλον χαμηλή είναι τα 10 βατ και για άλλον τα 10 κιλοβατ. Τι μυστικισμός κι αυτός...ούτε σε αίρεση να ανήκαν. Άσε που όλοι ακούνε από υπολογιστή με sdr και ακόμη και 5 μαζί να είναι στην συχνότητα ακούγονται μεταξύ τους.οποτε ούτε η παλιά τάπα δεν έχει νόημα. Ποτέ δεν είχε νόημα θα προσθέσω.
Εγώ συμφωνώ.. αλλά πάρα πολλοί ερασιτέχνες των Μεσαίων συγκεκριμένα, εμφατικά το αποφεύγουν. Δεν είναι τόσο ζήτημα προστασίας από την Επιτροπή (αστεία πράγματα), όσο οτι κατά κάποιο τρόπο τα θεωρούν αυτά ραδιοφωνικά 'προσωπικά δεδομένα'.. Ακόμα και για την πραγματική ισχύ εκπομπής. Τέλος πάντων, σε ό,τι αφορά εμένα, οταν αναφέρομαι στον "Αργοσαρωνικό", εννοώ αμιγώς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.. δηλ οχι κάποια παράλια. Με άλλα λόγια, τη Σαλαμίνα, την Αιγινα, ή τον Πόρο. Αληθώς Ανέστη, Χρόνια Πολλά κι από μένα!