Μπάμπη καλημέρα, καθώς απαντώ ξημερώματα από νοσοκομείο. Δική μου ανακρίβεια, λόγω βιασύνης, καθώς η λήψη έγινε στο φτερό, λόγω άλλης υποχρέωσης ( ενδιάμεσα σε μετακινήσεις από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου). Οπότε καταλαβαίνεις ότι έκανα ότι πιο γρήγορο μπορούσα υπό τις συγκεκριμένες καταστάσεις. Στους 1557 δεν άκουσα να λέει περιοχή και υπέθεσα ότι είναι η Βάσω από Λάρισα. Είχε παρόμοια καλό σήμα. Στους 1512 όπως έχω γράψει ένα δύο post πιο πριν πιάνω 33db και στους 1557 32db.. Αν τους άκουσες στους 1512, τότε στους 1557 ήταν κάποιος άλλος μακρινός από την περιοχή μου, δηλαδή την Αττική. Έκανα ήδη την σχετική διόρθωση στο προηγούμενο post, προσθέτοντας ότι ίσως είναι Λάρισα, χωρίς να το έχω ελέγξει.Για όλα τα άλλα είμαι σίγουρος. 1512 που λες όντως πιάνω και ένα μακρινό σήμα νύχτα μέρα, που δεν θυμάμαι αν έχω ακούσει ποιος είναι. Ακούω βέβαια και σήμα από Αττική με 49 έως 50db, ειδικά στα ΣΚ.
Συγχώνευση: Πεμ 18 Μαΐ 2023, 01:22
Για τους 1575 που κάπου αναφέρεις, είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος πόσοι εκπέμπουν εκεί. 2 ή 3 ή και παραπάνω.ακουω με ξένα, με ελληνικά και με άλλα ελληνικά και με άλλα ξένα. Υπάρχει πολύ τοπικός μου με ξένα με σήμα 50db τα ΣΚ. Υπάρχει άλλος μακρινός με ξένα. Υπάρχουν και 2 με ελληνικά. Ένας σίγουρα μακρινός μου και ένας Αττικής που παίζει δυνατά στα βόρεια προάστεια. Όταν έχω τον χρόνο να ακούσω χαρακτηριστικά, θα βγάλω άκρη.
Συγχώνευση: Πεμ 18 Μαΐ 2023, 01:26
Ενδιάμεσα στα τρεξίματα που έχω χθες ή προχθες νομιζω άκουγα τον Βραζιλιάνο από Λιβαδειά όπως πάντα σαν τοπικό στο Ελληνικό. Παρόμοια και τους υπόλοιπους του κυκλώματος των 1690 νομιζω