Καλησπέρα. Αυτή την στιγμή στα μεσαία Αττικής αρκετό καιρικό. 729 ΕΡΑ Αθήνας, 801 στούντιο 1, 846 στούντιο κανιμπαλ, 945 Τζέμινι, 954, 972, 1044 Ντάφυ, 1143, 1188 Ελατα, 1224 ερασιτεχνικό Τρίπολης, 1287 παδά, 1305 ΕΡΑ Τρίπολης,1386 παδά, 1602 με ξένα του 1980, 1920 3 σταθμοί μαζί. Ένας με ξένα, άλλος με ελληνικά και άλλος με άλλα ελληνικά. Σταθμοί και παραπάνω, αλλά δεν έδωσα σημασία.
Συγχώνευση: Κυρ 11 Ιουν 2023, 19:20
Ο δέκτης δεν μετακινείται και δεν περιστρέφεται φίλε από τα χανιά.Κατά σύμπτωση όμως βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο. Είναι αυτό που λέμε γωνιασμένος, αν μου επιτρέπεται να το πω έτσι, χωρίς να επιδιώχθηκε αυτό.Έτυχε και δίνει το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Συγχώνευση: Κυρ 11 Ιουν 2023, 19:26
Αν προσέξεις τις αναφορές λήψεων που δίνω, ο δέκτης λαμβάνει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από Κέρκυρα και Ιωάννινα έως Νίσυρο και Ρόδο. Από Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή έως την Καλαμάτα και την Σπάρτη. Από Ιόνια και Πύργο μέχρι Σάμο και Μυτιλήνη. Από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Βέροια, Γιαννιτσά Καστοριά, Αμύνταιο, Σερβία κλπ βόρεια έως Κρήτη. Εννοείται και όλα τα ενδιάμεσα. Ακόμη και να τον κουνήσω όμως λαμβάνει μπόμπα. Ελάχιστα τα dB της απόκλισης. Θάσος, Χαλκιδική, Δράμα, Σέρρες, Λάρισα, Καρδίτσα, Λειβαδιά, Λαμία, Αγρίνιο, Χαλκίδα, Αχαΐα, Κορινθία, Αργολίδα, Λακωνία, Φιλιατρά, Καλαμάτα, Ξάνθη, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Μοίρες Τυμπάκι, παξιμάδια, Σύρος, Αττική, λίγες από τις περιοχές που θυμάμαι ότι λαμβάνω απροβλημάτιστα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνω τον γυρολόγο με τον δέκτη στο χέρι.
Συγχώνευση: Κυρ 11 Ιουν 2023, 19:38
Άσε που υπάρχει και το άλλο, όταν κάποιος γυρίζει με έναν δέκτη στο χέρι γύρω γύρω. Να πιάσει σε μια και μόνη τοποθεσία κάποιον που δεν περνά πουθενά αλλού, όχι μόνο στο σπίτι, αλλά σε όλη την περιοχή. Αυτό για μένα δεν λέγεται λήψη. Λέγεται ισορροπία πάνω σε 50οροφη πολυκατοικία, για να πιάσεις κάποιον που κατά τύχη περνά σε ένα σημείο που θέλεις κλήρωση τζόκερ για να το βρεις. Μεγάλωσα για τέτοια πια. Προτιμώ τις αληθινές λήψεις εκείνων που όντως ακούγονται από όπου κι αν εκπέμπουν. Παρόλα αυτά σεβαστή η άποψη σου και ότι βολεύει τον καθένα.
εγω δεν ειπα να κανεις βολτα με το ραδιο στο χερι..εγω εννοω οτι ο δεκτης στο σημειο που τον εχεις να μπορεις να τον περιστρεφεις γυρω απο τον εαυτο του, ωστε οταν λαμβανεις ενα σημα να μπορεις να παιρνεις το μαξιμουμ του σηματος που σου φερνει.εφοσον δινεις μετρησεις σε DB..εγω ετσι δινω κοντρολ σε οσους με ρωτανε ..γυριζω τον δεκτη προς την κατευθυνσηπου εκπεμπει που ειναι το δυνατοτερο σημα .